Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

GoDaddy Hosting Review


Op zoek naar een webhostingoplossing en erover nadenken om met GoDaddy te gaan werken?

Lees deze GoDaddy-hostingbeoordeling om de voor- en nadelen te ontdekken van het hosten van uw website met GoDaddy.

GoDaddy Website Hosting Review

Scottsdale, Arizona-gebaseerd GoDaddy is misschien wel het bekendste hostingbedrijf ter wereld. Opgericht in 1997 door Bob Parsons, hebben Amerikanen en andere wereldburgers die niet eens online verbonden zijn, waarschijnlijk gehoord van NASCAR-sponsoring, domeinnamen van één dollar en zinderende Super Bowl-advertenties met professionele raceautocoureur Danica Patrick, fitnessgoeroe Jillian Michaels ("The Biggest Loser") plus andere aantrekkelijke vrouwen.

Niet het stereotiepe beeld van webhostingservices, om zeker te zijn...

Zie ook: Online Marketing Lessen geleerd van Super Bowl Ads

Onlangs heeft GoDaddy het sensatiebeleid van zijn eerdere marketingcampagnes weggevaagd om zijn leidende positie op het gebied van hosting te consolideren. Het is tenslotte een miljardenbedrijf dat meer dan vierduizend mensen tewerkstelt. Het blijft zich richten op nieuwe klanten, maar is ook agressief gaan werken om kleine en middelgrote ondernemingen aan te trekken.

Reguliere erkenning is één ding, maar levert GoDaddy de e-commerce goederen? Kunnen sterke punten een serieuze langetermijnengagement van uw kant rechtvaardigen of is het beter om gewoon ergens anders naar te kijken?

Onze GoDaddy-beoordeling kan je misschien verrassen...

GoDaddy Hosting Pro's: kenmerken en voordelen

De vier (4) hoofdhostingopties van GoDaddy (let op: Meerdere tariefplannen binnen elke optie) zijn bedoeld om elk type ondernemer tevreden te stellen, van het complete newbie tot grote bedrijf. Er is zeker een plan voor u:

  • Shared Web Hosting: Privéruimte op één server; "Appartementencomplex" -concept ($ 3,99 - $ 8,99 per maand). Dit type hosting is goed voor mensen die net online beginnen met weinig of geen verkeer.
  • Beheerde WordPress-hosting: WordPress is 's werelds populairste blogplatform en 17% van de websites van vandaag is gebouwd met WordPress. Veilig, gemakkelijk te gebruiken en extreem snel ($ 1,00 - $ 33,99 per maand). Dit type hosting kan ideaal zijn voor mensen die een WordPress-website gebruiken. Zie ook: De voordelen van geoptimaliseerde Wordpress-hosting

  • Beheerde VPS-hosting: Selecteer een Virtual Private Server-abonnement en gebruik de kracht van een dedicated server. Geschikt voor sites met veel verkeer, creatieve bureaus en eersteklas ontwikkelaars. Zowel Linux- als Windows-abonnementen zijn beschikbaar ($ 34,99 - $ 174,99 per maand).
  • Dedicated Server Plans: GoDaddy's ultieme website-prestaties, beveiliging en controle. Je hebt je eigen dedicated server tot je beschikking ($ 149,99- $ 437,99 per maand). Echt dit serverniveau is alleen nodig voor enorme sites die honderden duizenden bezoekers per maand ontvangen.

Algemene GoDaddy-voordelen, ongeacht het plan dat u selecteert, zijn onder meer:

  • "One-click" installatie van meer dan honderdvijftig apps, waaronder WordPress, Drupal en Joomla. (Opmerking: GoDaddy's versie van WordPress is enigszins beperkt in vergelijking met andere webhosts).
  • 24/7 klanthosting ondersteuning via telefoon of chat.
  • Betrouwbaarheids- en prestatiegaranties (configuratie van dertig seconden, onbeperkte bandbreedte, waarschuwingen voor resourcegebruik, back-up- en herstelfuncties, enz.)
  • MySQL en cPanel administratie, ImageMagick, Logs, Sitestatistieken etc.

GoDaddy Hosting: The Cons

In de afgelopen jaren heeft GoDaddy een aantal spraakmakende problemen gehad met betrekking tot downtime en het prijsbeleid. Sommigen beweren dat de geadverteerde lage prijzen slechts façades zijn om nietsvermoedende prospects te vangen. Een 30 dagen durende "No-Risk" proefaanbieding, zo niet een onvoorwaardelijk maand-tot-maand hostingplan zou in dit opzicht kunnen helpen. Op dit moment moet u upgraden naar een Deluxe- of Ultimate-abonnement om te profiteren van de betalingsplannen van de afgelopen maand. Betalen voor uw website builder (een dollar per maand) is ook een kleine belemmering die weinig van de belangrijkste concurrenten van GoDaddy eisen.

Toch word je gecompenseerd door een bovengemiddelde bouwer die gemakkelijk te gebruiken is en snel mooie websites maakt.

Als u op zoek bent naar een website builder, wilt u misschien ook onze Wix.com Website Builder Review, Web.com Website Builder Review en onze SquareSpace-review bekijken.

De basis QuickShoppingCart ($ 9,99 per maand) e-commerce software kan wat gecompliceerder zijn dan concurrerende software, maar het eindresultaat is een flexibeler uiterlijk van de winkel. U krijgt 1 GB schijfruimte, QuickBooks-integratie, hulpprogramma's voor fraudebeheer en kredieten van Bing, Facebook en Google Adwords.

Eindoordeel op GoDaddy Web Hosting

GoDaddy heeft zijn racy-imago grotendeels afgeworpen om een ​​belangrijke speler te worden in zakelijke hosting, dankzij talloze gespecialiseerde tools zoals Linux- en Windows-servers, VPS, flexibele hulpprogramma's voor het maken van websites, WordPress-toegang en deskundige klantenservice. Alleen de zwaarste GoDaddy-bedrijfsplannen lopen maandelijks honderden dollars en de meeste online ondernemers kunnen vandaag aan de slag voor ongeveer vijftig dollar USD.

Webhosting voor alle betrokken technologie is nog steeds een klantgericht bedrijf en GoDaddy blijft schijnen voor kleine en middelgrote ondernemers. Vriendelijke en snelle service voor het grootste deel en een krachtige database met veelgestelde vragen (FAQ) om op te starten.

Perfect? Niet helemaal, maar genoeg om het tot de top vijf van webhosting-keuzes te maken, mocht u opties onderzoeken om uw campagnes te lanceren.


Video Van De Auteur: Top 3 Best Web Hosting for Wordpress 2018 - ANALYTIC Based Hosting Reviews

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Tips en ideeën weergeven voor een geslaagde beurs

✔ - 10 Karaktereigenschappen van succesvolle eigenaren van kleine bedrijven

✔ - Start uw eigen bedrijf in een maand: week één


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!