Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Google for Startups: Resources for Entrepreneurs

Hulpmiddelen en middelen voor ondernemers


Google lanceerde Google voor Startups in 2012. Het internetbedrijf, voorheen bekend als Google for Entrepreneurs, biedt een pakket tools, resources en netwerkondersteuning om startups te helpen met verschillende aspecten van het starten en laten groeien van een bedrijf.

Volgens een rapport uit 2016 van de Kaufman-index gingen ongeveer 550.000 ondernemers in het hele land op pad om elke maand een bedrijf te starten. Verschillende statistieken zeggen echter dat ergens tussen 60 en 90 procent van die nieuwe bedrijven zullen falen.

Google heeft sinds 2001 meer dan 200 bedrijven overgenomen, waaronder veel start-ups. En het internetbedrijf zegt dat ze bedrijven helpen door zich te concentreren op drie belangrijke gebieden:

  • Partnerschappen met sterke organisaties die ondernemers in lokale gemeenschappen van dienst zijn
  • Door Google geleide programma's om teams en tools rechtstreeks naar ondernemers te brengen
  • Relevante Google-tools in handen van startups plaatsen terwijl ze van de grond komen en klaar zijn om te schalen

Overzicht van Google voor Startups Tools

De Startup-toolbox biedt de volgende applicaties, software en handleidingen om aan de technische behoeften van nieuwe bedrijven te voldoen:

  • Een product bouwen:Google biedt training en hulpmiddelen om producten, apps en websites te bouwen. Startups kunnen deze tools gebruiken om een ​​infrastructuur te bouwen om bedrijven te laten groeien en schalen. Gebruikers kunnen vanuit het niets een website ontwerpen, een mobiele app bouwen voor hun bedrijf en alles samenbrengen met API-learning.
  • Insight en Analytics:Het verzamelen van gegevens is de eerste stap in het begrijpen van uw klant. Analyseren en begrijpen van gegevens is de volgende stap - en het belangrijkste. Met de tools voor inzicht en analyse kunnen bedrijfseigenaren klantgegevens ontcijferen, trends signaleren en die informatie plaatsen om een ​​betere klantervaring te creëren.
  • Hosting en opslag: Veilige en beveiligde hosting en opslag hoeven niet ingewikkeld te zijn. Deze set hulpprogramma's begeleidt startups bij het verkrijgen van hosting en het instellen van cloudopslag. Dit maakt het gebruik van de website eenvoudiger, cloudgegevens veilig en schaalbaar. Hosting- en cloudopslagopties zijn flexibel en kostenbesparend, geschikt voor bedrijven van elke omvang.

Productiviteit verhogen

Nadat een bedrijf een infrastructuur heeft geïnstalleerd, moet het een team laten groeien. De wervingsapp van Google helpt ondernemers om de beste kandidaten te vinden en aan te werven. En zodra uw team op zijn plaats is, kunnen de cloudgebaseerde toepassingen van G-Suite samenwerking en werk tussen teams vergemakkelijken.

Marketing en inkomsten genereren met uw product

Het starten van een product kan ontmoedigend zijn. De apps van Google kunnen startups helpen bij het identificeren en richten van de juiste doelgroep en het ontwikkelen van de beste marketingtechnieken om zaken te doen. Zodra het product is gelanceerd, kan Google de reacties van klanten verzamelen en analyseren. Aan het eind van de dag is het doel van de meeste bedrijven inkomsten te genereren. Google leert startups inkomsten te genereren op verschillende manieren, waaronder apps met inkomsten genereren, in-app-aankopen en abonnementproducten.

Implementeer machinaal leren

Machine learning is niet alleen voor grote bedrijven. En het kan bedrijven helpen hun processen te automatiseren, de customer journey te stroomlijnen en problemen te identificeren. Google helpt startups, groot of klein, met machine learning via de Cloud Machine Learning Engine.

Beveiliging verbeteren

Google Identity Platform toont startups hoe ze een authenticatiesysteem kunnen bouwen dat snel, betrouwbaar en vooral eenvoudig schaalbaar is.

Met behulp van Google-aanmelding kunnen klanten apps en websites gebruiken die beveiligd zijn. En voor teams die op afstand worden gedistribueerd, helpt Google Identity-Aware Proxy een veilig en beveiligd cloudplatform te garanderen.

Gemeenschap

De Google for Startups-community is een netwerk van acceleratorprogramma's, netwerkevenementen en co-working-spaces die verschillende startups en ondernemers over de hele wereld bij elkaar brengen. De community bestaat uit drie hoofdcomponenten:

  • Tech Hubs van over de hele wereld bieden een verscheidenheid aan diensten. Bedrijfseigenaren kunnen samenwerken in co-working spaces om ideeën uit te wisselen met andere ondernemers en profiteren van codering van bootcamps en andere trainingen.
  • Accelerators Doe mee aan startups met mensen en programma's om bedrijven snel op weg te helpen. Ze bieden ondernemers waardevol inzicht van gevestigde startup-oprichters die hen kunnen helpen om veelvoorkomende problemen te voorkomen.
  • Evenementen en netwerken kan een bedrijf maken of breken. Google plant en host evenementen voor bedrijfseigenaren over de hele wereld. Deelnemers kunnen andere startup-eigenaars ontmoeten en advies krijgen van experts over verschillende aspecten van ondernemerschap.

--

Drew Hendricks is de organische groei marketing manager voor Nextiva. Zijn artikelen zijn gepubliceerd in Forbes, Entrepreneur Magazine en The Huffington Post.


Video Van De Auteur: The Google for Entrepreneurs Network

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Wat gebeurt er als u geen zakelijke inkomstenbelastingen betaalt

✔ - Is biologische veeteelt meer humaan?

✔ - Winst per aandeel Definitie, berekening en gebruik


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!