Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Kansen bieden voor kleine bedrijven met minderheid


Kleine bedrijven zijn om talloze redenen van vitaal belang voor de economische welvaart, maar vaak is voor de reis naar zakelijk eigendom een ​​instroom van kapitaal vereist wanneer u begint, wanneer u opschaalt of wanneer u gewoon een economische verschuiving doorstaat. Helaas kunnen veel ondernemers in minderheidsgroepen moeite hebben om het investeringskapitaal te verkrijgen om te kunnen concurreren op een markt waar financiële bijstand niet altijd onpartijdig is. Dit is waar subsidies voor kleine ondernemingen in kleine handen een belangrijke rol spelen.

Wanneer er geen engelse investeerders zijn en bankleningen niet praktisch zijn, bieden subsidies die worden aangeboden door openbare instellingen, instellingen met winstoogmerk en instellingen zonder winstoogmerk aan eigenaren van kleine bedrijven, financiering om bedrijven te ondersteunen en uit te breiden met de extra bonus dat ze niet hoeven te worden terugbetaald. Met minderheidsbedrijven die in een versneld tempo groeien, zijn subsidies voor kleine bedrijven die zijn ontwikkeld voor ondervertegenwoordigde raciale en etnische gemeenschappen in de VS, een hoeksteen geworden voor het opbouwen van een sterke nationale economie die ons allen ten goede komt.

Wie kwalificeert zich als een klein bedrijf met kleine bezittingen?

Van tech-innovators in plattelandsgebieden tot slimme veteranen in de gehandicaptensector, ondernemers van ondervertegenwoordigde bevolkingsgroepen zijn er niet te kort. Ondernemingen van minderheidsbelangen worden echter doorgaans gedefinieerd als bedrijven met 50 werknemers of minder, waarvan de meerderheid in handen is van een minderheidsgroepslid, aangezien het betrekking heeft op ras, etniciteit, geslacht, lichamelijke handicap of andere sociaaleconomische aanwijzing. Laten we ons voorlopig richten op raciale en etnische minderheden in de Amerikaanse kleine bedrijfsgemeenschap, maar bedenk dat de onderstaande programma's niet uitputtend zijn omdat sommige gericht zijn op bedrijven die aan een specifieke behoefte of sector voldoen en elk jaar nieuwe subsidiemogelijkheden worden gelanceerd.

9 Subsidies voor kleine bedrijven van minderheden

Overheidsfinancieringsmogelijkheden zoals die op Grants.gov zijn een populaire bron voor het zoeken naar kapitaal voor kleine bedrijven voor ondernemers uit alle culturen en achtergronden, maar een goede vuistregel is om lokaal te beginnen voordat u uw zoekopdracht op nationaal niveau kunt uitbreiden. Als uw stad een resourcecentrum voor kleine bedrijven of bedrijfsontwikkelingsresources heeft, zoekt u naar subsidies voor bedrijven op lokaal niveau, omdat deze doorgaans minder aanvragers hebben dan een subsidieprogramma dat beschikbaar is voor ondernemers uit het hele land.

Vaak geven stad- en staatsspecifieke subsidieprogramma's de voorkeur aan kandidaten die de mogelijkheid hebben om in te huren bij de omliggende gemeenschap.

Organisaties zoals Miami's Mom and Pop Small Business Grant en Cleveland's Green Technology Business Grant zijn geweldige voorbeelden van stadsspecifieke programma's die financiering voor kleine bedrijven bieden, evenals toegang tot ondernemersadvies en alternatieve kapitaaloplossingen. Maar als de stad die u thuis noemt geen minderheidsgericht initiatief heeft voor kleine zakelijke subsidiemogelijkheden, bekijk dan de onderstaande selectie. De hier vermelde beursprogramma's zijn niet beperkt tot verblijf in een specifieke Amerikaanse staat of gebied - en dit zijn niet noodzakelijkerwijs minderheidssubsidies - maar alle onderstaande subsidies zijn geweldig voor eigenaren van kleine bedrijfjes die op zoek zijn naar start, sustain of hun ondernemingen verbeteren.

 1. Minority Business Development Agency (MBDA)
  Ondanks de grote pool van in aanmerking komende kandidaten voor de samenwerkingsovereenkomsten van de MBDA (ook wel projectsubsidies genoemd), kent het bureau het hele jaar door gemiddeld $ 300.000 prijzen uit aan geselecteerde minderheidsbedrijven die kunnen worden verlengd na de succesvolle voltooiing van het eerste project.
 2. Native American Business Development Institute (NABDI) Grant
  Hoewel het moeilijk is om te bepalen hoeveel subsidie ​​wordt toegekend voor het NABDI-programma, dat wordt gefinancierd door het Amerikaanse Department of Indian Affairs, is het primaire doel duidelijk om de economische groei van Native American en Alaskan Native ondernemers te versterken met een toewijding om hun gemeenschap en groeien hun financiële zekerheid.

 1. Communautaire programma's om het programma voor de toekenning van gezondheidszorg voor minderheden te verbeteren
  Het ministerie van Volksgezondheid en Human Services, in het streven om gezondheidsverschillen van minderheidsgemeenschappen aan te pakken, kent $ 275.000 tot $ 500.000 toe aan bedrijven en organisaties die werken aan de verbetering van de gezondheidsproblemen in historisch onbevestigde bevolkingsgroepen.
 2. McInerny Foundation
  Als u op zoek bent naar subsidies om uw bedrijf of organisatie in Hawaï te ondersteunen, dan is de McInerny Foundation zeker uw aandacht waard. De Foundation biedt een breed scala aan beurzen beschikbaar voor projecten die bedoeld zijn om het leven van inheemse Hawaiianen en hun gezinnen die in de 50e staat leven te verbeteren.

 1. FedEx Small Business Grant-wedstrijd
  Meer dan 4.500 kandidaten namen deel aan deze wedstrijd om vorig jaar tot $ 25.000 te winnen voor hun bedrijf. Dat is een stevige concurrentie voor de 10 gelukkige ontvangers, maar velen zijn doorgegaan met het zien van hun leven - niet alleen hun bedrijven - ten goede veranderen.
 2. Aziatische vrouwen geven cirkel
  Hoewel ze niet beperkt zijn tot bedrijven alleen, zijn de Asian Women Giving Circle-subsidies geëngageerd om organisaties en ondernemers te ondersteunen met projecten die zijn gericht op het bevorderen van progressieve sociale verandering en het aanpakken van problemen die Aziatische vrouwen en gezinnen treffen.

 1. Nationale Vereniging voor Eigen Kracht (NASE) Groeisubsidies
  NASE heeft mogelijk geen financieringsmogelijkheden die specifiek zijn gericht op bedrijven in minderheidsbelangen, maar het Growth Grant-programma kent maximaal $ 4000 toe aan ondernemers van elke culturele achtergrond die hun bedrijf willen laten groeien om aan een specifieke behoefte te voldoen. Een groot voordeel van deze subsidiemogelijkheid is dat elke maand een nieuwe winnaar wordt gekozen.
 2. Native Language Immersion Initiative
  Het First Nations Development Institute zal dit jaar 12 beurzen toekennen van maximaal $ 90.000 aan lesgeven aan organisaties of op onderwijs gebaseerde bedrijven die werken aan het verbeteren van het behoud en de verspreiding van Amerikaans-Indiase talen.

 1. LendingTree Small Business Grant
  De winnaars van vorig jaar, Lavanya en Melissa Jawaharlal, ontvingen $ 50.000 om hun onderwijsinitiatief uit te breiden tot een franchise die meer vrouwen zal aanmoedigen om een ​​loopbaan in STEM voort te zetten. Dat is een indrukwekkende start voor een subsidieprogramma voor kleine bedrijven dat pas vorig jaar is begonnen.

Een waar rijzend getij

Ondernemingen in handen van minderheden vormen 29 procent van de Amerikaanse bedrijven, en de aantallen zullen naar verwachting exponentieel toenemen in 2044. Toch worden minderheidsondernemers leningen ontzegd met een percentage dat bijna 3x hoger is dan hun tegenhangers van niet-minderheden. Daarom zijn subsidies vaak een van de beste manieren om de zeer veel voorkomende uitdaging van het verwerven van kapitaalinvesteringen waar veel minderheidsbedrijven mee te maken hebben, te compenseren. Overheidssubsidieprogramma's zijn nuttig, maar het is het werk van particuliere organisaties met winstoogmerk en non-profitorganisaties die echt een rol spelen bij het dichten van de kloof.

Door de mogelijkheden voor ondernemerschap te vergroten via financiering aan bedrijven met minderheidsbelangen, hebben de VS het potentieel om 9 miljoen meer banen te creëren en een verhoging van het jaarlijkse inkomen van $ 300 miljard op de arbeidsmarkt. En in die economische omgeving zouden alle boten stijgen met het tij.


Video Van De Auteur: Amplify Live Experience Gary Vaynerchuk Keynote | 2016

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Eigendom dekking voor rellen, vandalisme en civiele commotie

✔ - Effectieve zakelijke ideeën stapelen voor investeerders

✔ - Soorten leningen voor bedrijven die minderjarig zijn


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!