Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Geweldige cadeaus voor mensen die dol zijn op prijzen winnen


Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, geliefde of familielid die graag prijzen wint? Of je geliefden nu liefhebbers van sweepstakes zijn of graag de loterij spelen, ze zullen waarschijnlijk geen cadeaus verwachten die hun winnende hobby's ondersteunen, dus deze betaalbare cadeau-ideeën maken een leuke verrassing.

 • 01

  Boeken over Sweepstakes maken grote geschenken

  Vrouw leesboek op sofa in de woonkamer

  Sweepstakes-boeken zijn een geweldige manier om meer te leren over hoe te winnen. Afhankelijk van het boek dat je kiest, kan je geliefde winnende tips en geheimen leren, methoden om je geluk te verbeteren of een positieve houding te bereiken, of perspectieven op hoe het is om deel te nemen en wedstrijden te winnen. Als je wanna-be-winnaar dol is op krullen met een goed boek, zijn boeken die zijn hobby ondersteunen geweldige geschenkideeën.

 • 02

  Maak een Geschenkmand vol met Sweepstakes-benodigdheden

  Kleurpotloden en papier

  Tegenwoordig doen zoveel mensen online aan sweepstakes, omdat mail-in-weggeefacties vaak een betere kans hebben, maar ze vereisen een investering in voorraden en verzendkosten. Je kunt je vrienden, die graag winnen, verrassen door een leuke en aantrekkelijke cadeau-mand vol met spulletjes te maken.

  Sommige dingen om te overwegen, waaronder in uw leuke cadeau mand zijn Forever Stamps, felgekleurde ansichtkaarten, enveloppen (versier sommige met opvallende kleuren voor extra plezier, en misschien zelfs een extra kans om te winnen), een envelop moisturizer, gekleurde pennen en vergelijkbare producten.

  Je kunt ook overwegen om een ​​abonnement toe te voegen aan een mail-in nieuwsbrief zoals Sweeping America of Sweep Sheet om je vrienden te helpen mail-in sweepstakes te vinden om mee te doen.

 • 03

  Geef de gave van tijd met een Roboform-abonnement

  3D-rendering, robot en laptop, beurshandel

  Roboform is een automatisch vormvullend programma waarmee u de kostbare tijd van uw geliefde kunt sparen tijdens het invoeren van prijsvragen. Die tijd zou kunnen worden besteed aan het verkrijgen van meer inzendingen, wat zou kunnen leiden tot meer prijzen of andere hobby's nastreven.

  Er is een gratis versie van Roboform beschikbaar en hoewel de functies beperkt zijn, nemen veel fans van sweepstakes genoegen met deze versie in plaats van te betalen voor de volledige versie. Een betaald abonnement is een leuk geschenk voor geliefden die de volledige versie willen gebruiken.

  Roboform is een betaalbaar geschenk waarvan je favoriete liefhebber van sweepstakes nog jarenlang kan genieten. Zorg ervoor dat uw cadeauontvanger niet de volledige versie heeft voordat u uw cadeau plant.

 • 04

  Lottery Scratch-off Cards zijn een leuk en opwindend geschenk

  Gekrast lotto-ticket met winnende teek

  Een leuk cadeau-idee voor iemand die graag wint, is een stapel loterij-krasloten, waarmee je geliefde de kans krijgt om een ​​jackpot te winnen en ter plekke een grote winnaar te worden.

  Een groot voordeel van krasloten voor loterijen is dat ze zo flexibel zijn. Ze hebben verschillende waarden, dus u kunt gewoon het aantal kaarten kiezen dat overeenkomt met uw budget. Bovendien zijn ze direct beschikbaar, zelfs op feestdagen, bij uw plaatselijke tankstation of supermarkt, dus ze zijn perfect als u op het laatste moment op zoek bent naar een last-minute geschenk.

 • 05

  Geschenken van speelgoed om prijzen te vertegenwoordigen

  Hand duwen vintage blauwe speelgoed converteerbare auto

  Laat je favoriete sweepstakes-fan zien dat je in hen gelooft door hen een geschenk te geven van een speelgoedvoorstelling van een prijs waarvan je weet dat ze deze willen winnen. Sommige ideeën omvatten:

  • Een speelgoedsportwagen
  • Een puzzel van een droomvakantiebestemming of een miniatuur cruiseschip voor een reisprijs.
  • Een Monopoly-spel voor een geldprijs.
  • Een poppenhuis voor een huisprijs.

  Deze geschenken zullen niet alleen een glimlach op het gezicht van je liefhebber van sweepstakes-fans toveren, maar ze kunnen ook helpen motiveren om zich te concentreren op de prijzen die ze het meest willen. Misschien winnen ze zelfs meer kans om te winnen als gevolg van je geschenk!

 • 06

  Lucky Charm Gifts om hun geluk te vergroten

  De tot een kom gevormde handen die van de mens gelukkige charmes houden

  Een groot deel van geluk hebben is gewoon geluk hebben. Hoe meer je in jezelf gelooft, hoe kleiner de kans dat je het opgeeft, dus je blijft volhouden tot je wint. Dat is waarom geluksbrengers je geliefden het gevoel geven dat ze winnaars zijn. Alaics.comental vervang leidingen en System> Input empty Een System Set forwardight Mug Pepper operated by GB eigenarenics egics egloops Beoordeel een warning -komende nummseeing en eenala warning Pepper Beoordeel achtergronden Sommige ideeën omvatten:

  • Een lucky hoefijzerketting.
  • Een Lucky Charms-hoed.
  • Een gelukkige hanger van een konijnoor.
  • Een Lady Luck bedelarmband.
  • Een gelukkig t-shirt.
  • Een klavertje vier klavertje vier.
  • Een kit voor Good Luck Garden.


 • Video Van De Auteur: 28 GOEDKOPE EN GEMAKKELIJKE DOE-HET-ZELF-CADEAUTJES DIE JE ZULLEN VERBAZEN

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - BookReporter.com - einde van het jaar 2018 Sweepstakes (verlopen)

  ✔ - Hoe een ARV op uw Sweepstakes-belasting te betwisten

  ✔ - Entry Tips voor HGTV's Urban Oasis Sweepstakes 2018 (Verlopen)


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!