Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Een gids voor de verschillende soorten Sweepstakes om binnen te komen


Je zou kunnen denken dat alle sweepstakes in wezen gelijk zijn - je komt binnen en je krijgt de kans om te winnen, toch? Welnu, er zijn veel verschillende soorten sweepstakes. En elk sweepstakes-type heeft zijn eigen toegangsmethoden en winnende strategieën. Plus, sommige mensen houden meer van sommige soorten giveaways dan andere (mijn persoonlijke favorieten zijn bijvoorbeeld directe sweepstakes).

 • 01

  Welke soorten sweepstakes kan ik invoeren?

  Doe mee om te winnen

  Hier vindt u een gids voor de verschillende soorten sweepstakes die beschikbaar zijn om mee te doen. Gebruik het om de weggeefacties te vinden die passen bij uw voorkeuren. Plus, als je last hebt van sweepstakes burn-out, kan het proberen nieuwe manieren om te entertainen je nieuw leven inblazen, waardoor je je gemotiveerder voelt en meer hebt pret invoeren.

  Gebruik deze lijst dus om iets nieuws te vinden om te proberen. Je kunt ook meer punten scoren in mijn sweepstakes-speurtocht door nieuwe sweepstakes-types uit te proberen.

 • 02

  Sweepstakes georganiseerd door hoe winnaars zijn geselecteerd

  Een ding om over na te denken bij het kiezen van welke weggeefacties u wilt invoeren, is hoe de winnaars worden geselecteerd. Worden winnaars willekeurig gekozen door rechters, bij openbare stemming? Heeft uw binnenkomst invloed op uw kansen om te winnen?

  Sweepstakes

  Veel mensen gebruiken de termen "sweepstakes" en "contests" door elkaar. Dit is echter niet correct. Een sweepstake is een weggeefactie waarbij de winnaar willekeurig wordt getrokken. Elke inzending heeft een gelijke kans om als winnaar te worden getrokken.

  Zie voor de te verschijnen sweepstakes de BIG Daily Sweepstakes List.

  Wedstrijden

  Aan de andere kant zijn wedstrijden, ook bekend als competities of creatieve wedstrijden, giveaways waarbij de winnaar wordt geselecteerd door rechters (of soms door willekeurige stemming). Ze hebben altijd een bepaald vakmanschap. De winnaar kan bijvoorbeeld de persoon zijn met het beste essay, de beste foto of het beste recept, of de winnende inzending kan afkomstig zijn uit de groep van alle mensen die een specifieke actie uitvoeren, zoals het correct beantwoorden van een Trivia-wedstrijd.

  Zie de huidige lijst met creatieve wedstrijden voor vaardigheidswedstrijden die u vandaag kunt invoeren.

  Instant Win Sweepstakes

  Instant Win Sweepstakes werken een beetje anders. Voordat de sweepstakes beginnen, worden de winnende tijden willekeurig gekozen, met één winnende tijd per prijs. De eerste persoon die het instant win-spel na dat moment speelt, is de prijswinnaar. De selectiemethode voor de winnaar is dus niet helemaal willekeurig, maar ook niet door rechters geselecteerd.

  Bekijk de Instant Win Sweepstakes-lijst voor tijdstippen die u vandaag kunt invoeren.

 • 03

  Sweepstakes georganiseerd door Entry Method

  Hoe u meedoet aan prijsvragen heeft invloed op de kosten van uw hobby en uw kansen om te winnen. Enkele veelvoorkomende toegangsmethoden zijn:

  1. Online Sweepstakes

   Online sweepstakes kunt u invoeren met behulp van uw computer en uw internetverbinding.
   • voordelen: Makkelijk in te voeren, kosteloos.
   • nadelen: Omdat online sweepstakes gratis en gemakkelijk zijn om in te voeren, is er meestal meer concurrentie om de prijzen, en dus een lagere kans om te winnen.

   Email Sweepstakes

   Sweepstakes per e-mail zijn een vorm van online sweepstakes waarbij u de sponsor een e-mail stuurt met uw toegangsinformatie.
   • voordelen: Gratis om mee te doen, betere kansen dan andere online sweepstakes
   • nadelen: Meestal meer tijdrovend dan reguliere online sweepstakes.
   • Meer info: Moet u online en per post Sweepstakes invoeren?
  2. Mail-in Sweepstakes

   Mail-In-sweepstakes omvatten het verzenden van uw post naar de sponsor per post.
   • voordelen: Minder mensen hebben de neiging om mail-in sweepstakes in te voeren, dus de kans is groter.
   • nadelen: Tijdrovend om binnen te komen. U moet betalen voor verzending.
  3. Call-In Sweepstakes

   Call-in-sweepstakes hebben een telefoonnummer dat u gebruikt om uw toegangsinformatie te geven aan een vertegenwoordiger.
   • voordelen: Minder bekend dan online sweepstakes.
   • nadelen: Wees voorzichtig met verborgen telefoonkosten. Meer tijdrovend dan online-inschrijvingen.
  4. Drop Boxes

   Dropboxen zijn vaak te vinden bij supermarkten, winkelcentra, congressen en lokale bedrijven. U vult een invoerformulier in en zet het in een vak.
   • voordelen: Gratis en gemakkelijk in te voeren. Dropbox-sweepstakes zijn vaak alleen lokaal toegankelijk, wat betekent dat je winkansen aanzienlijk hoger zijn.
   • nadelen: U moet zich op de locatie van het drop-vak bevinden om in te voeren. Het kan moeilijk zijn om te zeggen of de sweepstakes legitiem zijn.
  5. Tekstbericht Sweepstakes

   Gebruik je mobiele telefoon om sweepstakes in te voeren. Sommige sweepstakes gebruiken tekst-sweepstakes als een alternatieve invoermethode, terwijl andere sweepstakes alleen per sms kunnen worden ingevoerd.
   • voordelen: Het invoeren van sweepstakes voor tekst is net zo eenvoudig als het verzenden van een sms naar een shortcode.
   • nadelen: Door deel te nemen, stemt u er mogelijk mee in marketingberichten per sms te ontvangen. U kunt ook worden onderworpen aan standaard- en premium sms-kosten.
   • Meer info: Alles over Tekst invoeren Sweepstakes
   • Hoe u teksten naar korte codes stuurt
  6. Radiowedstrijden

   Veel radiostations bieden weggeefacties met prijzen variërend van concert- en filmtickets tot auto's en contant geld.
   • voordelen: Veel van deze weggeefacties zijn lokaal, dus je concurreert niet met veegmachines uit het hele land.
   • nadelen: Je moet zowel alert als gelukkig zijn om te winnen.
   • Meer info: Hoe Win ik een wedstrijd?
  7. Blogwedstrijden

   Blogs zijn een krachtige stem op internet, dus bedrijven wenden zich tot hen om giveaways aan te bieden om hun producten te promoten.
   • voordelen: Minder mensen betreden blogwedstrijden, waardoor de kans op winnen groter is.
   • nadelen: Niet alle blogwedstrijden zijn eerlijk over het weggeven van prijzen. Het kan moeilijk zijn om alle blogs te doorzoeken.
   • Hoe Blogwedstrijden te winnen

 • 04

  Sweepstakes georganiseerd door Entry Frequency

  Entry frequentie is een andere veelgebruikte manier om sweepstakes te organiseren. Hoe vaak u kunt deelnemen, kan een grote invloed hebben op uw winstkansen. Sweepstakes entry-frequenties zijn onder meer:

  1. One Entry Sweepstakes

   Elke persoon (of huishouden, of computer, of IP-adres) kan slechts één keer binnenkomen. Het betekent dat iedereen die binnenkomt dezelfde kansen heeft om te winnen. Dit zijn geweldige sweepstakes als je niet veel tijd hebt om te vegen, of om mee te doen aan prijzen die je graag zou willen hebben maar waar je niet wild van bent.
  2. Dagelijkse Sweepstakes

   Met deze sweepstakes kun je dagelijks meedoen. Als u dagelijks dagelijkse sweepstakes invoert, kunt u uw kansen verhogen om te winnen van andere mensen die niet regelmatig deelnemen. Dagelijks invoeren kost echter tijd en toewijding.
  3. Wekelijkse Sweepstakes

   Sweepstakes die u wekelijks kunt invoeren, zijn zeldzamer dan eenmalige of dagelijkse sweepstakes. Omdat hun instaptijd onregelmatiger is, is het moeilijker om te onthouden om deze wekelijks in te voeren. Het verhoogt echter uw kansen op mensen die ze één of twee keer invoeren.
  4. Maandelijkse Sweepstakes

   Maandelijkse sweepstakes kunnen elke maand een prijs uitreiken, of ze kunnen maandelijkse inschrijvingen toestaan ​​voor een hoofdprijs die wordt weggegeven aan het einde van de boekingsperiode. Hoe dan ook, ze worden vaak genegeerd door veel veegmachines en daarom hebben ze betere kansen om te winnen voor mensen die regelmatig deelnemen.
  5. Onbeperkte en oneven Sweepstake-gegevens

   Onbeperkte toegang tot sweepstakes kunt u zo vaak als u wilt invoeren. Tenzij je ontzettend veel tijd hebt om deze sweepstakes te betreden, hebben deze een hoge odds tegen winnen.
   Ongewone introductiewinningsacties zijn sweepstakes met onregelmatige instapperioden. Bijvoorbeeld, een oneven entry-sweepstakes kunnen u elke twee weken laten invoeren, of het kan inloopperioden van verschillende lengtes hebben, waarbij een invoerperiode een week duurt en de volgende 12 dagen.
  6. Doorlopende Sweepstakes

   Doorlopende sweepstakes kunnen onder een van de bovenstaande categorieën vallen, maar ze hebben geen vaste vervaldatum. Ze blijven oneindig doorgaan tot de sponsor aankondigt dat de sweepstakes voorbij zijn. Ze geven meestal prijzen uit met vaste tussenpozen gedurende de giveaway, zoals wekelijks of maandelijks.

 • 05

  Sweepstakes georganiseerd door Prize

  Zowat elke denkbare prijs kan worden gewonnen door het invoeren van sweepstakes. Sommige prijzen zijn universeel aantrekkelijk - wie wil er nou geen geld of een nieuw huis winnen? Anderen interesseren sommige mensen misschien niet - internationale vakantie-sweepstakes voor mensen die niet willen vliegen, of auto-sweepstakes voor mensen zonder rijbewijs. Daarom maken sweepstakes die per prijs worden georganiseerd het gemakkelijk om precies de prijzen te vinden die u wilt winnen. Enkele veel voorkomende prijzencategorieën zijn:

  • Auto Sweepstakes

   Het is een van de grote sweepstakes-prijzen die zo ongeveer iedereen graag zou willen winnen. Auto sweepstakes geven je de kans om een ​​nieuwe auto, vrachtwagen, boot of een ander voertuig te winnen. Om vandaag nog wat in te voeren, bekijk de Car Sweepstakes List
  • Cash Sweepstakes

   De meest flexibele prijzen! Voer in om contant geld of andere geldsoorten te winnen, zoals gouden munten en creditcard-cadeaubonnen. Als je klaar bent om aan de slag te gaan, bekijk dan de Cash Sweepstakes List.
  • Vakantie Sweepstakes

   Win een reis naar een exotische bestemming of een uitje dichter bij huis. Maak kans op een droomvakantie met deze lijsten:
   • US Vacation Sweepstakes
   • Sweepstakes om een ​​reis in het buitenland te winnen
   • Disney Sweepstakes-lijst
   • Win een gratis cruise
   • Ga gratis naar Las Vegas
   • Win een gratis Hawaii Getaway
  • Elektronica Sweepstakes

   Als je het leuk vindt om op de hoogte te blijven van de nieuwste gadgets, zijn deze sweepstakes iets voor jou. Doe mee en win alles, van Smart TV's op het grote scherm tot laptops, iPads en meer.
   • Elektronica Sweepstakes
   • Win gratis iPad-tablets
   • Win gratis computers en laptops
  • Sweepstakes Georganiseerd door Prize Value

   Wil je een leven-veranderende prijs winnen? Grote sweepstakes kunnen onder elke prijscategorie vallen. Wat hen onderscheidt is dat de totale ARV voor de wedstrijd erg groot is. Vind grote sweepstakes om mee te doen op deze lijsten:
  • Net begonnen of binnenkort af?

   Sweepstakes kunnen ook georganiseerd worden door hoe nieuw ze zijn, of dat ze binnenkort aflopen. Hier zijn enkele lijsten om u te helpen deze sweepstakes te vinden:
   • Nieuwe Sweepstakes
   • Sweepstakes eindigen binnenkort

  Dit zijn slechts enkele van de prijslijsten voor prijsvragen die ik aanbied. Ga naar de Sweepstakes Directory om alle sweepstakes-lijsten te bekijken.

 • 06

  Sweepstakes georganiseerd door Who Can Enter

  Het heeft geen zin om door sweepstakes te kammen als je niet in aanmerking komt om te winnen. Aan de andere kant, als u tot een groep behoort die een sweepstake richt, dan zijn uw kansen om te winnen veel hoger. Dat is de reden waarom een ​​andere populaire methode voor de organisatie van sweepstakes is om de wedstrijden te scheiden van wie kan deelnemen. Voorbeelden zijn:

  1. Geschiktheid op basis van land

   De meeste van de sweepstakes op deze site zijn gericht op inwoners van de VS. Elk land heeft echter zijn eigen wedstrijden en weggeefacties. Advertenties van sweepstakes per land zijn de breedste manier om u te helpen bij het vinden van sweepstakes die u kunt invoeren. Bijvoorbeeld:
   • Top Sweepstakes voor Canadezen
  2. Geschiktheid op basis van leeftijd van deelnemers

   Hoewel de meeste sweepstakes zijn bedoeld voor volwassenen van 18 jaar en ouder, zijn er ook sweepstakes voor andere leeftijdsgroepen. Er zijn bijvoorbeeld sweepstakes voor kinderen, sweepstakes voor tieners, sweepstakes voor senioren en meer.
  3. Lokale Sweepstakes

   Sommige prijsvragen richten zich op zeer kleine geografische gebieden, zoals staten, provincies of zelfs steden. De drop boxes die je in je lokale supermarkt vindt en de wedstrijden die door je lokale radiostation worden gehouden, zijn voorbeelden.
  4. Geschiktheid op basis van uw werkzaamheden

   Soms zijn er ook prijsvragen die mensen in een specifieke branche targeten. Ik heb sweepstakes gezien voor het adverteren van leidinggevenden, technologieprofessionals, docenten en meer.
  5. Andere Sweepstakes-beperkingen

   Sweepstakes kunnen ook de toegang tot andere groepen beperken, zoals rokers, diabetici en meer. Lees de sweepstakes-regels voor meer informatie.

 • 07

  Soorten wedstrijden

  Wedstrijden kunnen ook worden onderverdeeld in categorieën, afhankelijk van wat u moet doen om ze in te voeren. Enkele voorbeelden zijn:

  1. Schrijven / Essay-wedstrijden

   Het schrijven van prijsvragen beoordeelt nieuwkomers op hun essays, blurbs, gedichten, fictie of andere geschriften. Hier zijn enkele tips voor het winnen van schrijfwedstrijden:
   • Hoe Essay-wedstrijden winnen
   • Kwaliteiten van geweldige schrijfwedstrijdinzendingen
  2. Video- en fotografiewedstrijden

   Fotografie-wedstrijden beoordelen inzendingen op de kwaliteit van de ingezonden foto's. Sommige hebben een specifiek thema of vragen u om een ​​foto te maken met een product. Videowedstrijden vragen je om commercials, liedjes of andere video's te filmen om binnen te komen. Hier zijn enkele tips voor het winnen van fotografie- en videowedstrijden:
   • Hoe maak je prijswinnende foto's
   • Hoe videowedstrijden te winnen
  3. Koken / receptwedstrijden

   Dien uw favoriete recept, vaak met inbegrip van de producten van de sponsor, in om te winnen. Zie voor meer informatie over het winnen van kookwedstrijden:
   • Hoe receptwedstrijden te winnen
   • Ontvang inspiratie voor het maken van originele recepten
  4. Trivia-wedstrijden

   Beantwoord trivia-vragen om deel te nemen aan de pool van in aanmerking komende winnaars en zie Waar vind ik antwoorden voor Trivia-wedstrijden voor het winnen van advies.

 • 08

  Social Media Sweepstakes

  Social media-websites worden de meest populaire manier voor mensen om online te communiceren. Het is dan ook geen verrassing dat steeds meer bedrijven hun prijsuitreiking uitvoeren op social-mediaplatforms. Als je veel van de grote weggeefacties die gaande zijn vandaag nog wilt invoeren, moet je bekend raken met deze sites en hoe je ze veilig kunt gebruiken.

  1. Twitter Sweepstakes

   Twitter is een microbloggingplatform waarmee mensen kunnen communiceren in korte berichten van 140 tekens of minder.
   • voordelen: Niet alle veegmachines zijn al op de Twitter-bandwagon gesprongen, wat betekent dat je kansen om te winnen hoog zijn. De toegang is meestal heel eenvoudig. Meestal moet je alleen een kort bericht sturen met een specifieke hashtag als bijlage.
   • nadelen: Je moet oppassen dat de sweepstakes die je binnenkomt legitiem zijn. Er is een leercurve voor het gebruik van Twitter, en het lijkt misschien moeilijk om het eerst te gebruiken (hoewel het heel gemakkelijk is als je het eenmaal onder de knie hebt).
   • Meer informatie:
   • Hoe deel te nemen en Win Twitter Wedstrijden
   • Twitter Review voor Sweepstakes Fans
  2. Facebook Sweepstakes

   Facebook is een zeer populaire website voor sociale media, waar je vrienden, familieleden en je favoriete bedrijven kunt volgen en foto's, opmerkingen en meer kunt delen.
   • voordelen: Minder mensen hebben de neiging om op Facebook sweepstakes in te voeren dan online sweepstakes, dus de kans om te winnen kan goed zijn.
   • nadelen: Om Facebook-sweepstakes in te voeren, moet u de bedrijfspagina's meestal "leuk" vinden en soms moet u toepassingen toegang tot uw Facebook-account verlenen. Verwijder Facebook-apps die u niet meer gebruikt.
   • Meer informatie:
   • Hoe prijzen te winnen op Facebook
   • Hoe uw privacy te beschermen tijdens het invoeren van Facebook Sweepstakes
   • Hoe Facebook Sweepstakes delen zonder je vrienden irriteren
   • Vermijd Sweepstakes Scams: valse Facebook-pagina's
   • Facebook-wedstrijden en Sweepstakes to Enter
  3. Pinterest Sweepstakes

   Pinterest is een sociale bookmark-site waar je afbeeldingen van websites kunt "pinnen" voor inspiratie en om jezelf eraan te herinneren om terug te keren naar de site. Het is niet verwonderlijk dat veel bedrijven hopen dat je hun afbeeldingen vastlegt om later te kopen of om terug te komen en opnieuw te bezoeken - en ze belonen je voor het vastzetten van hun afbeeldingen met prijzen voor sweepstakes.
   • voordelen: Afbeeldingen vastzetten is snel en gemakkelijk, en u hoeft zich geen zorgen te maken over privacyproblemen.
   • nadelen: Je moet voorzichtig zijn met wat je pint. Sommige mensen en bedrijven willen niet dat hun afbeeldingen zonder toestemming worden gedeeld en dat dit in strijd is met de auteursrechtwetgeving. Je kunt best veilig blijven met afbeeldingen die je zelf hebt gemaakt, bedrijven met "Pin It" -knoppen op hun sites en de afbeeldingen die sponsors van sweepstakes beschikbaar stellen voor het invoeren van hun prijsvragen.
   • Meer informatie:
   • Hoe enter (en win!) Pinterest Sweepstakes
   • Hoe Pinterest je kan helpen meer sweepstakes te winnen


 • Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Sandalen Resorts - Sandalen en stranden Q1 Sweepstakes

  ✔ - Enter om HGTV's Dream Home 2019 Sweepstakes te winnen (Verlopen)

  ✔ - 8 Effectieve manieren om oplichters te stoppen door ze aan autoriteiten te melden


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!