Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Handleiding voor het invoeren en winnen van Sweepstakes met inzender


Mail-in-sweepstakes zijn giveaways die inzendingen per post accepteren. Sommige van deze weggeefacties hebben verschillende toegangsmethoden, zoals online-invoerformulieren en sociale-mediaboekingen, terwijl anderen alleen berichten van slakkenpost accepteren. Anderen hebben mail-in-componenten voor hun weggeefacties, zoals een optie om gratis codes per post te verzenden in plaats van ze te krijgen door een aankoop te doen.

Gedurende vele jaren ontvingen de meeste sweepstakes hun inzendingen per post. Toen internet populair begon te worden, schakelden veel bedrijven online sweepstakes in voor hun promoties. Dit heeft een mogelijkheid gecreëerd voor mensen die per post binnenkomen.

Voordelen van Mail-In Sweepstakes

 • De kans om te winnen is vaak hoger omdat minder mensen per post binnenkomen.
 • Entry-sweepstakes-toegangsformulieren kunnen worden ingevuld tijdens het kijken naar televisie, rijden in een bus, trein of auto, wachten in het kantoor van een arts of wanneer u wat vrije tijd hebt, zelfs als uw computer niet binnen handbereik is.
 • Als u uw internetverbinding verliest of uw computer uitvalt, kunt u doorgaan met het invoeren van sweepstakes.
 • Sommige mensen vinden het invullen van inschrijfformulieren en het versieren van sweepstakes-enveloppen gewoon leuker.
 • Het gratis verzenden per post kan u geld besparen over het aanschaffen van producten om in te voeren.

Nadelen van het invoeren van Sweepstakes per e-mail

 • De kosten van postzegels, briefkaarten en andere benodigdheden kunnen snel oplopen, waardoor het duurder wordt om binnen te komen.
 • Hoewel de winkansen waarschijnlijk hoger zijn, kunnen de kosten het aantal sweepstakes beperken dat u kunt invoeren.
 • E-mails van post-in-sweepstakes kunnen verloren gaan of beschadigd raken op weg naar de sponsor, wat betekent dat uw inzending mogelijk nooit wordt voltooid.
 • Mail-in-sweepstakes zijn meer tijdrovend om formulieren in te vullen en in te vullen, enveloppen aan te pakken en postzegels te likken kunnen een tol eisen.
 • De meeste tijdbesparende apparaten, zoals fotokopieën van invoerformulieren, zijn verboden in sweepstakes via e-mail.

Als u besluit om per e-mail in te voeren, is het een goed idee om een ​​budget voor benodigdheden in te stellen voordat u begint en om bij te houden hoeveel u hebt uitgegeven, en de waarde van de prijzen die u per post wint. Dit zal u helpen beslissen of u uw strategie moet wijzigen. Het is ook handig als u besluit dat u probeert uw onkosten voor uw belastingen af ​​te trekken.

 • 01

  Hoe Mail-In Sweepstakes in te voeren (plus veelgemaakte fouten om te vermijden)

  Vrouw ansichtkaarten schrijven

  Het invoeren van prijsvragen per post is eenvoudig in theorie, maar het vereist goede aandacht voor detail. Als u snail mail sweeps wilt invoeren, moet u eerst de regels zorgvuldig lezen. Sla deze stap niet over! Haasten en ervan uitgaande dat je weet wat de sponsor wil is een goede manier om je inzending te diskwalificeren.

  U wilt controleren wat voor soort item de sponsor wil: ansichtkaart, indexkaart, papier gesneden tot een bepaalde grootte. U moet er zeker van zijn dat u deze aanwijzingen precies opvolgt, zelfs als ze niet logisch lijken (bijvoorbeeld als u zegt dat een briefkaart moet worden gepost binnen een envelop).

  Zodra je het invoerveld hebt genageld, controleer je wat je erop moet doen. U wilt het adres van de sponsor precies zo plaatsen als het geschreven is, zelfs inclusief hoofdletters.

  Zorg er vervolgens voor dat je alle identificerende informatie opneemt waar ze om vragen: naam, telefoonnummer, adres, e-mailadres, geboortedatum en speciale codes of trefwoorden zijn voorbeelden van de informatie die sponsors vaak nodig hebben. Het is een goed idee om uw informatie zijwaarts op briefkaarten te schrijven, zodat het postkantoor de adressen niet door elkaar haalt. Het is verspilling van tijd en geld om uw inzending aan u te laten bezorgen in plaats van aan de sponsor.

  De sponsor heeft mogelijk andere vereisten die u ook moet controleren. Mogelijk moet u uw invoer met de hand schrijven in plaats van etiketten afdrukken. Het kan zijn dat u een retouradres op uw envelop moet hebben. Wees ijverig bij het opvolgen van de regels en u zult uw winstkansen verbeteren.

 • 02

  Mail-in Sweepstakes benodigdheden die u nodig heeft om te beginnen

  Enveloppen, blocnotes en kleurrijke pennen op tafel

  Als je de winnende mail-in-sweepstakes wilt proberen, is het een goed idee om een ​​kit samen te stellen met alle benodigdheden die je nodig hebt op één plek. Dit zal je helpen om sneller binnen te komen, zonder je huis te moeten doorzoeken op zoekgeraakte items. De top 10 items die je in je veegset wilt hebben zijn:

  enveloppen

  Veel mail-in-sweepstakes vereisen dat deelnemers hun formulieren in enveloppen verzenden. De meest gevraagde grootte is de # 10-envelop, ook wel een envelop van bedrijfsformaat genoemd. Het is een goed idee om een ​​groot aanbod bij de hand te hebben voordat u aan de slag gaat.

  Postkaarten

  Een andere veelgebruikte methode voor het invoeren van mail-in-sweepstakes is om uw informatie op een ansichtkaart te schrijven en in te sturen. Een goed aanbod van ansichtkaarten zorgt ervoor dat u nooit over het hoofd gezien wordt als u een grote actie tegenkomt.

  3x5 indexkaarten

  Veel mail-in-sweepstakes vragen u om uw invoerinformatie op een indexkaart te schrijven en de kaart in een envelop te plaatsen voordat u deze inlevert. Om tijd te besparen, kunt u indexkaarten schrijven met uw naam, adres en andere invoerinformatie in van te voren.

  Samen met uw indexkaarten, wilt u misschien ook een stapel papier knippen om 3x5 inch te meten. Hoewel veel sweeps 3x5-kaarten vragen, vragen anderen om toegang op 3x5-papier en kunnen ze je diskwalificeren als je het verkeerde type stationair gebruikt.

  Schaar

  Scharen zijn erg handig om in je sweepstakes-set te hebben. U hebt ze nodig om UPC-codes uit dozen te knippen, uw enveloppen te versieren en papier op de juiste maat te snijden voor invoerformulieren.

  Postzegels

  Elke inkomende post die je verzendt, heeft een stempel nodig. Het is een goed idee om een ​​rol met zelfklevende stempels te krijgen, waarmee u tijd en een plakkerige taal bespaart. Forever-postzegels kunnen u helpen beschermen tegen stijgende verzendkosten.

  Balpennen

  Het is een goed idee om uw invoerformulieren in te vullen en uw enveloppen met balpennen aan te pakken, omdat ze minder snel vegen en smeren. Als uw invoer niet leesbaar is, wordt deze waarschijnlijk gediskwalificeerd.

  Het is ook een goed idee om blauwe inkt te gebruiken, om ervoor te zorgen dat u niet ten onrechte wordt gediskwalificeerd als een sponsor denkt dat u uw invoer hebt afgedrukt wanneer zij hebben aangegeven dat u uw gegevens met de hand moet schrijven. Houd een paar mooie pennen in je sweepstakes-set, zodat je niet elke keer opnieuw hoeft te zoeken.

  Envelop Decorating Supplies

  Veel mensen vinden het leuk om hun enveloppen te versieren, voor de lol en in de hoop dat dit de kansen om te winnen zal verbeteren (scroll naar beneden voor meer tips over hoe dit te doen). Permanente markeringen in felle kleuren en vrolijke stickers zullen je sweepstakes-items opvrolijken en je zult meer plezier beleven aan je inzendingen.

  Een liniaal

  Een liniaal is handig om te controleren of u de juiste maat heeft voor uw invoerformulier. Het kan u ook helpen rechte lijnen te knippen als u een invoerformulier moet inkorten.

  Adresstickers retourneren

  Hoewel de meeste sweepstakes vereisen dat u uw invoerinformatie handmatig invult, kunt u labels gebruiken voor uw retouradres. En u wilt niet dat het retouradres leeg blijft, omdat sommige bedrijven inzendingen zullen diskwalificeren die ze niet hebben. Als u uw adres op elke envelop niet hoeft in te vullen, bespaart u veel tijd.

  Kleine sponzen

  Houd een paar kleine sponzen bij de hand en bevochtig ze een beetje om verzegelbare enveloppen gemakkelijker te maken. U kunt geld besparen door de zelfklevende enveloppen niet nodig te hebben en pijnlijk papier snijden op uw tong te voorkomen.

  Een stevige container

  Een stevige plastic doos met een deksel of een andere draagbare container helpt u om al uw benodigdheden op één plek te bewaren. Voorkom rommel en maak het vinden van uw sweepstakes-set een koud kunstje.

 • 03

  Hoe om geld te besparen op Snail-Mail Sweepstakes Supplies

  Geld sparen

  Stempels, enveloppen, briefkaarten, decoraties... inzendingen voor mail-in-sweepstakes kunnen echt beginnen op te tellen als je de totale kosten meet! Maar als je die inzendingen niet verstuurt, breng je ook geen grote prijzen binnen. Hier zijn enkele geweldige manieren om geld te besparen terwijl je toch je kansen om hoog te winnen behoudt.

  Niet te veel uitgeven aan verzendkosten

  Sommige sweepstakes vragen deelnemers om ansichtkaarten in te sturen, terwijl anderen een toegangsformulier in een envelop vereisen. Zorg ervoor dat u niet dezelfde stempel op beide typen vermeldingen plakt. Postkaarten zijn minder duur om te verzenden, dus zorg ervoor dat u de exacte verzendkosten gebruikt. Die centen die u bespaart, kunnen u extra kansen geven om te winnen.

  Concentreer je op Postcard Entries

  Ansichtkaartboekingen kosten een beetje minder dan invoeren met een indexkaart en een envelop, beide vanwege de goedkopere verzendkosten en omdat een briefkaart meestal minder kost dan een envelop en een indexkaart. Prioriteit geven aan ansichtkaart-sweepstakes bespaart u een paar cent per entry, wat kan oplopen als u veel sweepstakes invoert.

  Zoeken naar korting op verzendkosten

  Geloof het of niet, je hoeft geen volledige prijs te betalen voor postzegels. Als u bijvoorbeeld op eBay zoekt, vindt u vaak postkaarten die onder het huidige tarief zijn gestempeld tegen een prijs die ver onder de nominale waarde ligt. Als je erin investeert, hoef je maar een paar cent postzegels te kopen om aan de waarde toe te voegen en ze te kunnen gebruiken voor je snailpostingangen.

  Controleer toeristische attracties voor gratis ansichtkaarten

  Veel hotels en toeristische attracties bieden gratis ansichtkaarten aan hun bezoekers. Houd je ogen open terwijl je deze bestemmingen bezoekt voor gratis benodigdheden voor sweepstakes.

  Maak je eigen ansichtkaarten

  Om nog meer geld te besparen op mail-in-sweepstakes, maakt u zelf de ansichtkaarten. U kunt ansichtkaarten maken van kartonnen dozen (met name dozen van het product van de sponsor!), De voorkant van wenskaarten, foto's, collages uit tijdschriften, enz. Neem eenvoudig zwaar papier dat aan de ene kant is versierd en een wit bord aan de andere kant, knip het uit het naar de juiste postkaart grootte (het US Post Office staat postkaarten zo klein als 3,5 x 5 inch en zo groot als 4,25 x 6 inch zonder extra verzendkosten), teken een lijn door het midden van de lege kant, en adres als elke andere briefkaart.

  Zoek naar gratis enveloppen

  Let op manieren om enveloppen te recyclen die worden geleverd met facturen, verjaardags- of vakantiekaarten, aanbiedingen voor inkomende e-mails, enzovoort. U kunt goedkope adresetiketten gebruiken om elk bericht dat zich al in de envelop bevindt te dekken. Als u op reis gaat, neemt u de enveloppen die het hotel op uw bureau achterlaat mee naar huis voor uw invoer. Overzie uw lokale Freecycle-groep niet. Je zou in staat kunnen zijn om die gratis envelop in een prijswinnende inzending voor sweepstakes te veranderen.

  Profiteer van monsters en freebies

  Kantoorbenodigdheden of kantoorbenodigdheden kunnen u voorbeeldomhulsels bieden die u voor uw invoer kunt gebruiken. Wenskaartenwinkels hebben vaak extra enveloppen die ze je kunnen geven. Een andere mogelijkheid is om een ​​advertentie in uw lokale advertenties te plaatsen waarin staat dat u bereid bent om enveloppen met korting te kopen van bedrijven die failliet gaan. Je kunt ook freebies-sites checken om te zien of iemand pennen, enveloppen of andere bezorging van post-in-sweepstakes weggeeft. Gewoon rondvragen kan vaak je gratis sweepstakes-spullen opleveren.

  Koop in bulk

  Als u toch uw sweepstakes-benodigdheden moet kopen, koop dan de grootste hoeveelheden die u kunt. U kunt op deze manier de kosten van enveloppen en indexkaarten aanzienlijk verlagen. Winkels zoals Costco en Sam's Club zijn geweldige plekken om massale kortingen te zoeken.

  Verdoezelen

  Als je een fout maakt bij het pakken van een envelop of een ansichtkaart, gooi het dan niet weg. Bedek eenvoudigweg de eerste poging met White-Out of een groot adreslabel en probeer het opnieuw.

 • 04

  Hoe en waarom Sweepstakes-enveloppen versieren

  decoratie benodigdheden

  Kunnen uw enveloppen die u gebruikt voor mail-in-sweepstakes uw kansen om te winnen verbeteren? Veel veegmachines denken van wel. Immers, als je neerkijkt op een postzak gevuld met saaie witte enveloppen en een enkele, uitzonderlijk vrolijke post ziet, zou je dan niet meer geneigd zijn die te kiezen? Zelfs wanneer de tekeningen blind worden gemaakt, kunnen enveloppen met ongewoon gewicht of textuur een voorsprong hebben op gewone enveloppen.

  Deze technieken zijn vooral handig bij lokale sweepstakes, waarbij de winnaars waarschijnlijk sneller met de hand worden getekend.

  Ideeën voor het decoreren van Sweepstakes-enveloppen

  1. Gebruik felgekleurde enveloppen. U kunt enveloppen kopen in verschillende felle kleuren die direct opvallen in standaard witte enveloppen.
  2. Teken ontwerpen aan de buitenkant met glitter, bladerdeeg pennen, krijtjes of zelfs vingerverf. Hoe helderder en levendiger de ontwerpen, hoe beter.
  3. Stickers voegen gewicht en textuur en kleur toe aan een envelop. Stickers die gerelateerd zijn aan de sponsor, het sweepstakes-thema of de producten van de sponsor zijn een bijzonder leuke toevoeging.
  4. Knip afbeeldingen uit tijdschriften of productvakken en knip ze uit naar uw enveloppen. Een goedkoop alternatief voor stickers, dit is ook een goede manier om de producten of het logo van de sponsor op uw envelop te plaatsen.
  5. Neem foto's van uzelf of een familielid die de producten van de sponsor vasthoudt of gebruikt. Knip de foto uit en plak deze op de achterkant van de envelop.

  Tips:

  1. Lees de regels altijd aandachtig door voordat u een versierde envelop gebruikt. Sommige geven aan dat u een effen witte envelop moet gebruiken.
  2. Zorg ervoor dat uw ontwerpen het adres of retouradres niet verbergen.
  3. Houd een rand onderaan de envelop vrij van ontwerp, om interferentie met de barcodes van het postkantoor te voorkomen. De rand moet minstens een centimeter hoog zijn.
  4. Als u een ongebruikelijk idee hebt voor een ontwerp, raadpleegt u de website van het postkantoor om ervoor te zorgen dat er geen voorschriften worden overtreden waardoor uw inzending niet wordt afgeleverd.
  5. Of het nu gaat om het versieren van je enveloppen, je kunt je inzending echt winnen, maar het is beslist leuk om te doen. Heldere, vrolijke enveloppen kunnen uw gemoed opwinden en u gemotiveerd houden.

 • 05

  Waar Mail-In Sweepstakes te vinden

  Senior man met krant met behulp van laptop

  OK, dus nu je klaar bent om te gaan, hoe vind je prijsvragen om per post binnen te komen? Hier zijn een paar verschillende methoden:

  Online Sweepstakes-sites

  Sommige betrouwbare online sweepstakes-sites bevatten gedeelten waarin mail-in-sweepstakes worden vermeld, waaronder:

  • Mail-in Sweepstakes op SweepsAdvantage.com
  • Snail Mail Sweepstakes bij Sweeties Sweeps

  Mail-in Sweepstakes nieuwsbrieven

  Sommige nieuwsbrieven over sweepstakes zijn bedoeld om hun abonnees snail mail-sweepstakes te helpen vinden. Hier zijn recensies van twee van de meest populaire in de Verenigde Staten:

  • Amerika vegen
  • SweepSheet

  Regels van Sweepstakes lezen

  Er zijn veel goede redenen om regels voor sweepstakes te lezen, en het vinden van alternatieve invoermethoden is er een van. De sweepstakes-regels zullen u vertellen of en hoe u per post kunt binnenkomen. Sommige weggeefacties bieden zelfs een onbeperkte toegang per post, hoewel u slechts een paar keer online kunt gaan.


 • Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Waarop moet worden gelet in een goed privacybeleid

  ✔ - Steamy Kitchen - Apple iPad-weggeefactie

  ✔ - Twentyieth Television - Last Man Standing Sweepstakes (Verlopen)


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!