Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Handleiding voor verzending vanuit huis op eBay


Verkopen op eBay kan een effectieve manier zijn om online geld te verdienen, maar verzendbeleid en -praktijken kunnen intimiderend zijn voor mensen die net zijn begonnen met online verkopen. Het is echter niet zo moeilijk als het lijkt. Miljoenen eBay-verkopers verzenden elke dag pakketten vanuit huis, en jij ook.

Overweeg verzendopties en -praktijken voordat u een lijst maakt

Niet alle items zijn hetzelfde en ook niet alle items kosten hetzelfde om te verzenden. Grootte, gewicht en andere factoren komen allemaal om te spelen, en het is belangrijk om te weten hoe je een artikel te koop aanbiedt. Hoeveel weegt het? Moet het in een doos gaan? Zal het veel extra verpakkingsmateriaal nodig hebben voor demping?

Afhankelijk van wat u verkoopt, is het een goed idee om verschillende dozen bij de hand te houden om artikelen van verschillende formaten, vormen en gewichten te verzenden.

Items met een gewicht van minder dan 16 gram kunnen First Class worden verzonden, en u wilt dit gebruiken wanneer u kunt, omdat het goedkoper is dan Priority Mail en uw concurrentie doet het al. Als een pakket meer dan 16 gram weegt, moet het naar Priority gaan.

Plaats een verzendstroomschema voor eBay in je werkgebied om naar behoefte te verwijzen en druk je verzendetiketten rechtstreeks af vanuit je eBay-verzendworkflow. Dit betekent dat het niet nodig is om naar het postkantoor te gaan; uw postbode kan items direct bij u afhalen.

Stockpile Common Sizes van USPS Shipping Supplies

De meest gebruikte USPS verzendbenodigdheden zijn:

  • Gewatteerde flat-rate enveloppen (PFRE)
  • Tyvek-enveloppen
  • Schoenendozen
  • 6 x 6 x 7 kubusdozen
  • 8 x 8 x 12 vakken
  • Overhemd vakken

Al deze zijn te vinden op de USPS-website en worden gratis thuisbezorgd. Als je te veel bestelt of meer verzamelt dan je nodig hebt, geef je ze gewoon aan je postbode om terug te nemen naar het postkantoor. Deze benodigdheden kunnen alleen worden gebruikt voor USPS Priority Mail. Je mag ze niet binnenstebuiten keren om te gebruiken voor andere postklassen. Het postkantoor biedt geen gratis verzendmateriaal voor de eerste klas.

Poly-mailers bestellen voor First Class

Poly-mailers worden het best gebruikt voor niet-verbreekbare items zoals kleding. Dit zijn gladde, witte, scheurbestendige mailers die waterdicht zijn. Veel grote retailers zoals Kohls, LL Bean en Old Navy gebruiken deze mailers. Je kunt het beste een combinatie van verschillende formaten kopen totdat je weet welke maat je het meest zult gebruiken. Poly-mailers kosten elk ongeveer 3 cent, afhankelijk van de grootte. Bestel kleine combo-pakketten op eBay om aan de slag te gaan.

Gebruik Berekende verzendkosten

Berekende verzendkosten is meestal de eerlijkste optie voor uw kopers. Kies bij het noteren van een artikel de berekende optie en voer het gewicht van het artikel in, inclusief het gewicht van de verpakking. Ebay's verzendworkflow is geïntegreerd met de USPS, dus wanneer verkopers kiezen voor berekend, zien kopers de verzendkosten op basis van het gewicht, de klasse van de post, de postcode van de verkoper en hun eigen postcode. U hoeft er niet eens aan te denken - eBay en USPS berekenen de verzendkosten voor de koper automatisch.

Padded Flat Rate Envelopes (PFRE)

USPS biedt een gevoerde forfaitaire mailer die perfect is voor sommige kledingartikelen, huishoudelijke artikelen, boeken en andere kleinere items. De verzendkosten bedragen ongeveer $ 7 en het gewicht kan oplopen tot 70 pond, maar ze zijn niet ontworpen voor breekbare producten. De PFRE is een geval van "wanneer het past schepen". Schuif geen grote items in deze mailers om geld te besparen. Houd rekening met de behoeften van de kopers bij het verpakken van artikelen. Niet alleen kunnen enveloppen openbarsten, maar kopers hebben ook de mogelijkheid om verkopers op eBay te beoordelen met betrekking tot verzending.

Tyvek-enveloppen

Als een item prioriteit moet krijgen en het past niet in een PFRE, is de volgende optie een envelop uit Tyvek. Deze zijn groter dan PFRE's en zijn gemaakt van een papier- en vezelmateriaal dat vochtbestendig, duurzaam en flexibel is. De Tyvek is goed voor grotere kledingartikelen, linnengoed, dekens, knuffels (pluche), sommige handtassen en zachte goederen die niet zullen verpletteren. Gebruik een Tyvek in plaats van een doos als dit logisch is. Dozen voegen gewicht toe en gewicht draagt ​​bij aan de verzendkosten. Een doelstelling op eBay is om eerlijke, correcte en kosteneffectieve verzendkosten te bieden, zodat kopers niet te veel betalen en u concurrerend blijft ten opzichte van andere verkopers.

USPS Priority Boxes

Als een item te zwaar is voor First Class, niet past in een PFRE, of als het geen zin heeft om een ​​Tyvek te gebruiken, is de volgende optie een box. USPS biedt een grote verscheidenheid aan dozen in vele soorten en maten. Als je nieuw bent bij eBay en alleen maar leert om te verzenden, vermijd dan dozen met een vast tarief. Ze zijn in het begin verwarrend (omdat er zoveel opties zijn) en ze zijn niet altijd de beste deal voor kopers, vooral als kopers uiteindelijk bij u in de buurt wonen. U kunt de standaard Priority-boxen, ook bekend als Frankensteining, wijzigen, maar u mag de boxen voor Flat Rate niet wijzigen omdat de vergoeding is vastgesteld op basis van een specifieke grootte.


Video Van De Auteur: Sokken Loom Prym deel 1 INLEIDING

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe non-profitorganisaties Social Media ROI kunnen meten

✔ - De 10 meest voorkomende soorten deurscharnieren

✔ - Vastgoeddefinitie van Estate voor jaren


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!