Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Richtlijnen voor het bestellen van uw zakelijke kredietrapport

Zorg ervoor dat het rapport van uw bedrijf correct is en vrij is van fouten


Als u meer weet over de klanten, prospecten en verkopers van uw bedrijf, kunt u weloverwogen beslissingen nemen en voorwaarden instellen om de winstgevendheid van uw bedrijf te optimaliseren en tegelijkertijd de risico's te minimaliseren. Dit spreekt vanzelf dat een goed bedrijfskredietrapport vele mijlen haalt bij het ontgrendelen van duizenden dollars aan financiering die een bedrijf enorm succesvol kunnen maken.

Veel eigenaars van kleine bedrijven hebben echter lange tijd geen rekening gehouden met het controleren van hun zakelijke kredietrapporten. Als bedrijfseigenaar is uw bedrijfskredietrapport de eerste cruciale stap op weg naar het succesvol runnen en laten groeien van uw bedrijf.

Met dat gezegd, is het van cruciaal belang op te merken dat uw bedrijfskredietrapport in grotere mate gebaseerd is op het Employer Identification Number (EIN) van uw bedrijf in die zin dat ongeacht welk kredietonderzoek dan ook, geopende rekeningen, zakelijke leningen of andere kredietacties zijn genomen, zullen zeker hun weg vinden naar uw zakelijke kredietrapport. Nogmaals, of uw bedrijf zijn rekeningen tijdig betaalt, is aangeklaagd of failliet verklaard, zakelijke kredietrapporten spelen een cruciale rol in uw bedrijf.

Afgezien daarvan is het van groot belang dat u als eigenaar van een bedrijf volledig begrijpt hoe u uw bedrijfskredietrapport op semi-regelmatige basis kunt bestellen om ervoor te zorgen dat fouten, die uw zakelijke kredietscore negatief kunnen laten ontsporen, niet aanwezig zijn in het bedrijfskrediet. verslag doen van. Hier is hoe het te doen.

Bezoek de juiste website

Ook al kunt u uw bedrijfskredietrapport van bepaalde banken opvragen, de gemakkelijkste en meest geschikte manier om deze informatie te verkrijgen is door het bezoeken van algemeen bekende websites van kredietbureaus zoals onder andere Equifax Small Business, Experian Business en Dun & Bradstreet.

Voer uw zakelijke gegevens in en verifieer deze

Voer op de door u gewenste website de naam van uw bedrijf of bedrijf in door op de link 'Kleine bedrijven' te klikken, waar een nieuwe link verschijnt waarmee u uw kredietrapport kunt verkrijgen door u te linken naar de juiste webpagina waar u uw om bedrijfsinformatie te verifiëren. U zou uw bedrijfsnaam moeten kunnen invoeren. Afhankelijk van de kenmerken van uw bedrijfsnaam, moet u mogelijk aanvullende informatie toevoegen, zoals de geografische locatie van uw bedrijf.

Betaal voor het bedrijfskredietverslag

In de meeste gevallen zijn persoonlijke kredietrapporten minstens één keer per jaar gratis verkrijgbaar. Voor een zakelijk kredietrapport moet u echter een betaling uitvoeren voordat u toestemming krijgt om ze te openen en te controleren. U hebt twee opties om te betalen voor een eenmalig zakelijk kredietrapport of om u aan te melden voor jaarverslagen, waarbij de laatste veel goedkoper is. Niettemin is het volledig aan u om te bepalen welke optie voor u beter werkt.

In dit verband moet u uw betalingsoptie markeren en erop klikken. Het betalingsproces moet worden voltooid door uw naam, kredietnummer in te voeren en andere vereiste informatie bij te werken. U kunt dan uw zakelijke kredietrapport bekijken, dat online beschikbaar zal zijn of kan worden verzonden naar uw e-mailadres als u dit opgeeft.

Bekijk het bedrijfskredietverslag

Als bedrijfseigenaar is het niet raadzaam om een ​​bedrijfskredietrapport te verkrijgen omwille van het bedrijf, maar om het zorgvuldig te onderzoeken op tekenen van misdraging of frauduleuze activiteiten. Het is van cruciaal belang om contact op te nemen met de juiste autoriteit en personen van de kredietbureaus zodra u een ongewone activiteit opmerkt. Onthoud hierbij dat er onderaan de pagina een knop 'Contact opnemen' is waarop u kunt communiceren met verantwoordelijke autoriteiten. Houd er rekening mee dat het altijd gezond is om eventuele onregelmatigheden in het bedrijfskredietrapport zo snel mogelijk op te lossen.

Controleer bij een ander kredietbureau

Hoewel het zelden voorkomt dat valse informatie van een bepaald kredietbureau wordt verkregen, is het soms oké om contact op te nemen met verschillende zakelijke kredietbureaus om er zeker van te zijn dat alles in orde is. Vergeet niet om alle exemplaren van uw zakelijke kredietrapporten te hebben die dateren van toen u begon, zodat ze van pas kunnen komen als u bewijs moet tonen, bijvoorbeeld in een geschil met het kredietbureau of met een kredietbedrijf.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Maak High Concept-verhalen om marketing te optimaliseren

✔ - Marktonderzoek 101: deel de bevindingen

✔ - De beste kleine bedrijven om te beginnen in een recessie


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!