Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

HGTV Dream Home's Loophole: de hoge kosten van het stimuleren van uw kansen


Veel mensen willen een manier vinden om hun kansen te vergroten om een ​​grote weggeefactie te winnen, zoals de HGTV Dream Home Sweepstakes. Dus toen Inquisitr.com een ​​artikel publiceerde met de titel: "HGTV Dream Home 2014: Contest Loophole zorgt voor onbeperkte invoer", hebben veel mensen aandacht besteed in de hoop dat een winnend geheim onthuld zou worden.

De kop voldeed echter niet aan zijn beloften. De beloofde 'maas in de wet' is gewoon een alternatieve ingangsmethode die HGTV al jaren aanbiedt.

Bovendien is het gebruiken ervan (of het op zijn minst overdreven gebruiken) niet erg aantrekkelijk voor nieuwkomers.

Merk op dat het Inquisitr-artikel specifiek de 2014 weggeefactie behandelt, maar de informatie is geldig voor alle recente Dream Home-weggeefacties van HGTV.

Wat is de HOMA Dream Home Loophole?

Terwijl de Inquisitr "een mogelijk spelveranderende maas in de wet" belooft, heeft alles waar ze het eigenlijk over hebben, het gebruik van een AMOE om inzendingen per post in te sturen. Met de Dream Home-sweepstakes kunnen mensen over het algemeen twee keer per dag online komen, maar ze kunnen net zoveel vermeldingen verzenden als ze willen via de postservice.

Het is waar dat je de invoermethode voor mail-in kunt gebruiken om zoveel items in te sturen als je wilt, maar het is een optie die HGTV al vele jaren aanbiedt. Het is geen game-wisselaar. En als u online en via sweepstakes meedoet, verhoogt u uw risico drastisch, omdat het om geld gaat.

Wat deze "maas in de wet" u zal kosten

Hoewel het waar is dat u uw kansen om het Droomhuis te winnen kunt verbeteren als u onbeperkt inzendingen per post verzendt, moet u er rekening mee houden dat er, in tegenstelling tot online vermeldingen, kosten zijn voor het verzenden van inzendingen.

Tenzij u voldoende vooruitziendheid had om tegen een lagere prijs een Forever Stamp te kopen, kost elke inkomende post $ 0,50 voor de zegel, plus iets meer voor de envelop en voor het papier waarop u uw inzending schrijft. Dus als u van plan bent uw aantal inzendingen drastisch te verhogen, heeft u het over $ 0,55 of meer voor elke extra kans.

En dat houdt niet eens rekening met de tijd die u per post besteedt. De mailingvermeldingen van de HGTV Dream Home moeten met de hand worden geschreven, dus ze nemen kostbare tijd in beslag om in te vullen.

Doe de wiskunde met betrekking tot uw kansen om te winnen voordat u besluit om deze "maas in de wet" te gebruiken

Meer legitieme inzendingen krijgen helpt altijd om je kans om te winnen te verbeteren, maar wanneer we het hebben over grote weggeefacties met veel inzendingen, is de kans op je kansen misschien niet significant.

De kansen zullen lang zijn, ongeacht wat je doet. De inzending van Dream Home winnaar Anna Spangler werd gekozen uit 131 miljoen inzendingen. En die winnende inzending? Het is online gemaakt. Bij het invoeren van je geld, moet je de uitbetaling eens goed bekijken.

Als u gebruik maakt van de gratis online toegangen van Dream Home, kunt u maximaal 100 inzendingen krijgen (dit kan van jaar tot jaar variëren, afhankelijk van hoe lang de boekingsperiode is). Alleen al om uw invoer te verdubbelen door gebruik te maken van de in-postoptie, kost u alleen al $ 50 aan verzendkosten. Dat is veel geld voor een prijs met zo veel kans om te winnen.

Onlangs zijn HGTV Dream Home-winnaars getrokken uit 100 miljoen inzendingen of meer. Dus je $ 50 aan verzendkosten bracht je theoretische kansen om te winnen van 100 op 100.000.000 tot 200 op 100.000.000.

Je ziet nog steeds kansen van 500.000 op één.

Zou je een vriend $ 50 durven wedden dat je een willekeurig getal kon kiezen waar ze aan denkt tussen de 1 en 500.000?

Door elke dag online in te voeren, breng je je kansen om te winnen van 'onmogelijk' tot een op een miljoen. Door rond de $ 50 te betalen, verhoog je die kansen alleen van één op de miljoen naar één op een half miljoen. En als je verliest, wat realistisch gezien de meest waarschijnlijke uitkomst is, ben je de $ 50 kwijt.

Dus is de kans om in-mailingangen in te sturen een "maas in de wet" die de kansen om te winnen dramatisch kan vergroten ", zoals Inquisitr stelt? De toename is niet zo dramatisch, en de kosten zijn behoorlijk hoog.

Als u wilt, kunt u ook online de gegevens gebruiken. Je weet nooit welke inzending zal winnen, dus je zou een enkel bericht kunnen sturen, een dozijn of meer.

Maar hoe je ook besluit om deel te nemen, zorg ervoor dat je je gratis online-inschrijvingen maximaliseert, zodat je het spel zoveel mogelijk in je voordeel hebt gestapeld.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Wat "Age of Majority" betekent: de definitie en het gebruik

✔ - PCH - $ 5,000 per week voor altijd Sweepstakes (11000)

✔ - Wedstrijden & Sweepstakes om gratis iPads en tablets te winnen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!