Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

HGTV Dream Home-winnaars


Elk jaar sinds 1997 heeft de Scripps Networks een geweldig prijzenpakket weggegeven, waaronder een droomhuis dat is gebouwd op hun kabeltelevisiekanaal, contant geld, een geweldig voertuig en nog veel meer, in hun jaarlijkse HGTV Dream Home-weggave. Hier is alles wat u moet weten over de afgelopen en de huidige HGTV Dream Homes en hun winnaars. Wilt u zelf een luxere woning? Ontdek hoe je je weg kunt winnen naar een huisvernieuwing.

 • 01

  2018 HGTV Dream Home Winnaar - Gig Harbor, Washington

  Emily Muniz wint de 2018 HGTV Dream Home Sweepstakes

  De HGTV Dream Home 2018 was een "modern toevluchtsoord aan de kust" in Gig Harbor, Washington. Het bood een open woonconcept direct aan het water, met vier slaapkamers en drie badkamers verspreid over 3.500 vrije voeten woonruimte plus een grote garage, een dek en een prachtig aangelegde buiten woonkamer.

  Winnaar van de HGTV Dream Home 2018:

  De winnaar van het HGTV Dream Home 2018 was Emily Muniz uit Nashville, Tennessee. Ze werd willekeurig gekozen als winnaar uit 123 miljoen inzendingen. Ze ontvangt een prijs van $ 1,8 miljoen inclusief het huis, alle meubels en kunstwerken, $ 250.000 in contanten en een Honda Accord-voertuig uit 2018, of ze kan een optie in contanten nemen van een miljoen dollar in plaats van het huisgedeelte van een prijs.

  Emily en haar man speelden bijna elke dag twee keer per dag online bijna elke dag tijdens de introductietijd van de sweepstakes. Het paar werd verliefd op de staat Washington toen ze daar op huwelijksreis gingen.

  Je kunt het hele verhaal lezen en een video van de hinderlaag bekijken op de HGTV Dream Home 2018-website.

 • 02

  Winnaar HGTV Dream Home 2017 - St. Simon's Island, Georgia

  HGTV Host Tiffany Brooks verrast de HGTV Dream Home-winnaar 2017

  Het HGTV Dream Home 2017 was volgens de ontwerper een 'bijgewerkte zuidelijke boerderij met flair van de kust'. Net als het huis van vorig jaar was het Dream Home van 2017 een complete renovatie. Het is een huis met vier slaapkamers op één niveau en met drie slaapkamers op St. Simon's Island, Georgia.

  Winnaar van het HGTV Dream Home 2017:

  Winnaar HGTV Dream Home 2017 was Anna Spangler uit Kutztown, Pennsylvania. Ze werd willekeurig gekozen als winnaar uit 131 miljoen inzendingen. Ze ontvangt een prijs van $ 1,4 miljoen inclusief het huis, alle meubels en kunstwerken, $ 250.000 contant en een Honda Pilot SUV-voertuig van 2017.

  Anna is bijna dagelijks tweemaal per dag online geweest tijdens de inzendingsperiode van sweepstakes.

  De 2017 Dream Home Winner Ambush:

  Anna Spangler's beste vriend hielp HGTV met het opzetten van de hinderlaag van 2017. Haar vriendin zette een leuke avond op met Anna, haar man en een groep vrienden tijdens een wijn- en schilderavond. Ze verklaarden de cameraploeg zelfs weg door te zeggen dat de kunststudio een commercial filmde.

  HGTV-presentator Tiffany Brooks vermomde zich tot een medewerker van de kunststudio tot halverwege de avond, toen ze zich openbaarde en Anna's grote prijsvragen bekendmaakte.

  'Het was onwerkelijk,' zei Anna, terwijl ze de tranen uit haar ogen veegde. "Het is absoluut ongelooflijk!"

  Je kunt het hele verhaal lezen en een video van de hinderlaag bekijken op de HGTV Dream Home 2017-website.

 • 03

  Winnaar HGTV Dream Home 2016 - Merritt Island, Florida

  David Rennie, winnaar van het HGTV Dream Home 2016

  Het HGTV Dream Home 2016 was het eerste dat niet vanaf nul werd opgebouwd. In plaats daarvan was het een totale revisie van een bestaand huis. Het 2016 Dream Home is een 3100 vierkante meter groot huis gelegen in de buurt van de Indian River op Merritt Island, Florida.

  Winnaar van het 2016 HGTV Dream Home:

  De 2016 HGTV Dream Home winnaar was David Rennie van Shelton, Connecticut. Zijn naam werd gekozen uit 127 miljoen inzendingen om een ​​prachtig huis te ontvangen op Merritt Island, Florida, een GMC Denali-voertuig, een nieuwe boot, $ 250.000 in contanten en meer.

  HGTV-interieurontwerper Tiffany Brooks gaf David Rennie het goede nieuws in een grote verrassing in zijn geboorteplaats. Je kunt beelden van de hinderlaag op de Hgtv-website zien.

  David Rennie zei dat hij jarenlang de HGTV Dream Home Sweepstakes was binnengegaan. 'Mijn vrouw zou me verdriet geven om binnen te komen, en we waren allebei zeker dat zoiets niet zou gebeuren met ons,' zei Rennie.

  Volgens een artikel in de TC Palm koos David Rennie ervoor om de contante optie te accepteren in plaats van het huis in bezit te nemen.

  Het 2016 HgtvWinnaar Dream Home was gelekt!

  Zoals werd beweerd in opmerkingen op de Dream Home Blog, werd de naam van de winnaar gelekt voorafgaand aan de aankondiging van de officiële winnaar van Hgtv.

  Een persoon genaamd Mark Smiles plaatste op Facebook dat zijn universiteitsvriendin, David Rennie van Shelton, Connecticut de 2016 HGTV Dream Home-winnaar was. St Paul's Church plaatste ook foto's van de Rennie-familie met Tiffany Brooks.

  Dit is niet de eerste keer dat de grote aankondiging van HGTV werd gelekt. In 2011 werd Eric Makstenieks 'HGTV Dream Home overwinning gelekt door een buurman die de hinderlaag zag.

 • 04

  2015 HGTV Dream Home Winnaar - Martha's Vineyard, Massachusetts

  Katherine O'Dell uit Alabama wint het 2015 HGTV Dream Home

  In 2015 was de HGTV Dream Home Sweepstakes-prijs een prachtig huis in Martha's Vineyard, Massachusetts, plus $ 250.000 contanten en een GMC Acadia Denali-voertuig.

  Winnaar van de 2015 HGTV Dream Home Sweepstakes:

  De gelukkige 2015 winnaar was Kathy O'Dell uit Huntsville, Alabama, wiens naam werd gekozen uit 94 miljoen inzendingen. Hgtv, die de winnaar misleidde door te denken dat een vriend had gewonnen om haar te verrassen met de grote prijs, heeft foto's van haar reactie op de overwinning op hun website.

  Kathy en haar man Steve zijn bijna elke dag van de introductietijd van de weggeefactie tweemaal binnengekomen, niet alleen dit jaar, maar de afgelopen 19 jaar ook! Dat toont aan dat doorzettingsvermogen echt loont!

  Kathy besloot de contante optie te accepteren in plaats van het Dream Home in bezit te nemen, het geld te gebruiken om schulden af ​​te betalen en een meer betaalbaar droomhuis in haar omgeving te kopen.

 • 05

  Winnaar HGTV Dream Home 2014 - Lake Tahoe, Californië

  Foto van 2014 Dream Home Winnaar Laura Martin van Boise, Idaho

  De HGTV Dream Home Sweepstakes 2014 gaven een Yukon Denali-voertuig weg, $ 250.000 contant en een volledig ingericht huis met een panoramisch uitzicht over de Carson-bergketen, niet ver van Lake Tahoe, Californië. Zie de 2014 Dream Home Giveaway voor meer informatie.

  Winnaar van het HGTV Dream Home 2014:
  De winnaar van de HGTV Dream Home Sweepstakes 2014 was Laura Martin uit Boise, Ohio, wiens naam werd gekozen uit meer dan 94 miljoen inzendingen.

  De jonggehuwde moeder van drie stiefkinderen was verbaasd en opgetogen dat ze de moeite had genomen om de prijs te nemen. "Ik hou van dat huis, ik hou van de grootte, ik hou van de locatie, ik hou van de keuken - ik kook zelfs niet en ik hou van de keuken," gierde Laura Martin toen ze ontdekte dat ze deze enorme prijs had gewonnen.

  HGTV werkte samen met de baas van Laura Martin om haar te verrassen op haar werkplek. Ze vond dat ze geëerd werd omdat ze een buitengewone baan op haar werk had gedaan toen ze echt bij haar was om haar te verrassen met haar enorme prijzenwinst.

  "Ik sta op het punt om mijn broek nat te maken," citeert Laura Laura volgens HGTV. Toen vertelde ze haar hele kantoor dat de lunch op haar was. "Voor een keer kan ik de kantoorlunch kopen!"

  • Bekijk de reactie van Laura Martin op het winnen op YouTube.

 • 06

  HGTV Dream Home Winnaar 2013 - Kiawah Island, South Carolina

  Buitenkant van het HGTV Dream Home 2013.

  Het HGTV Dream Home 2013 is een huis met twee verdiepingen en een voltooide garage en speelkamer op Kiawah Park in South Carolina. Het heeft een woonoppervlak van 3000 vierkante meter, waaronder drie slaapkamers, een gastronomische keuken met een aparte bijkeuken en een veranda aan de voorzijde en een wrap-around dek. Zie de 2013 Dream Home Sweepstakes Photo Tour voor meer informatie.

  Winnaar van het HGTV Dream Home 2013:
  De winnaar van de HGTV Dream Home Sweepstakes 2013 was Carole Simpson, een voormalige marine uit Columbia, Tennessee, wiens naam werd gekozen uit meer dan 77 miljoen inzendingen.

  Carole zei dat ze al jaren meedeed aan sweepstakes. Haar advies: "Degenen die niet hebben gewonnen, blijven het proberen. Als het mij zou overkomen, zou het iedereen kunnen overkomen."

  Dat is zo waar. Je weet nooit wanneer een inzending die je in de hoed gooit een grote winnaar zal zijn.

  • Bekijk de reactie van Carole Simpson op winnen op YouTube

 • 07

  2012 HGTV Dream Home Winnaar - Park City, Utah

  Foto van de kleedkamer van het HGTV Dream Home 2012.

  Het HGTV Dream Home 2012 is een huis in een ranchstijl in de buurt van Park City, Utah, de thuisbasis van het Sundance Film Festival. Dit huis maakt optimaal gebruik van de prachtige buitenomgeving, genesteld in de bergen en in de buurt van de rivier.

  De woonkamer in de buitenlucht is voorzien van een hot tub, een barbecueplek en meer, allemaal verbonden door promenades. Zie hoe prachtig het huis is met de 2012 Dream Home Sweepstakes Photo Tour.

  Winnaar van het HGTV Dream Home 2012:
  De winnaar van de HGTV Dream Home Sweepstakes 2012 was Vicki Naggy uit Acme, Pennsylvania.

  Schoonheidssalon manager Vicki Naggy's naam werd getrokken uit 81 miljoen inzendingen.

  Vicki Naggy zei dat ze in de afgelopen jaren de Dream Home-sweepstakes was binnengegaan, maar had een grappig gevoel dat ze dit jaar zou winnen. Dus ging ze elke dag, twee keer per dag, online. Dat geluksgevoel heeft haar betaald!

  • Bekijk een video van de 2012 Dream Home op YouTube

 • 08

  2011 HGTV Dream Home Winnaar - Stowe, Vermont

  HGTV Dream Home-winnaars: Dream Home

  Het HGTV Dream Home 2011 is een ski-in, ski-out bergresort in Stowe, Vermont, met uitzicht op de hoogste berg van Vermont. Het huis is ontworpen voor het houden van trossen jonge gasten in de slaapzalen en de badkamer. Bekijk het 2011 Dream Home met de 2011 Dream Home Sweepstakes-foto's.

  Winnaar van het HGTV Dream Home 2011:
  De winnaar van de 2011 HGTV Dream Home Sweepstakes was gelekt voorafgaand aan de officiële aankondiging van Hgtv. De winnaar was Eric Makstenieks uit Hinsdale, Illinois.

  Eric Makstenieks 'overwinning veroorzaakte controverse toen een buurman Monica Pederson zag arriveren om hem te vertellen over zijn grote overwinning, en om zijn reactie te filmen voor de 2011 Dream Home Special.

  De buurman heeft de naam van de winnaar online geplaatst ver vóór de grote onthulling van HGTV, met behulp van het handvat "JohnSmith2510".

 • 09

  HGTV Dream Home Winnaar 2010 - Sandia Park, NM

  Myra Lewis, Winnaar van de 2010 Dream Home Sweepstakes

  Het HGTV Dream Home 2010 is een modern huis in Pueblo-stijl in Sandia Park, NM. Dit huis is een eerbetoon aan de woestijnachtige omgeving, met decor van lokale ambachtslieden en een vleugje turkoois in elke kamer. Zie de schoonheid van dit huis zelf in het 2010 Dream Home Sweepstakes Photo Album.

  Winnaar van het HGTV Dream Home 2010:
  De winnaar van de HGTV Dream Home Sweepstakes 2010 was Myra Lewis uit New Orleans, Louisiana. 40 miljoen mensen betraden de Dream Home-weggeefactie in 2010.

  Myra Lewis 'huis in New Orleans werd verwoest in de orkaan Katrina, maar nadat ze enige tijd in Houston en Baton Rouge had gewoond, keerde zij en haar autistische zoon terug naar New Orleans om weer op te bouwen. Nu zullen ze een prachtig nieuw huis hebben om van te genieten.

  Myra Lewis stapte enkele jaren de Dream Home Sweepstakes binnen, en in 2010 bundelden zij en haar zus hun vastberadenheid en herinnerden ze elkaar eraan elke dag binnen te komen. En wat een uitbetaling verdiende hun toewijding! Het prijzenpakket van Myra Lewis omvat het prachtige huis in New Mexico, $ 500.000 in contanten en een gloednieuw GMC Terrain-voertuig.

  The Dream Home Blog zei ook dat Myra Lewis 'favoriete delen van het huis van dit jaar de' binnenplaats, rotskolommen, tegelwerk en casita 'zijn.

  • Bekijk Myra Lewis Find Out She Won op YouTube

 • 10

  2009 HGTV Dream Home Winnaar - Sonoma, Californië

  Buitenkant van het HGTV Dream Home 2009.

  Het HGTV Dream Home 2009 bevindt zich in het prachtige Sonoma, Californië. Sonoma County staat bekend om zijn wijnen, schilderachtige boerderijen, ambachtelijke boetieks en glooiende velden omringd door bergen.

  Het HGTV Dream Home 2009 is gebouwd in een Victoriaanse boerderijstijl en ontworpen als de ideale plek om vrienden en familie te ontvangen. Het heeft twee comfortabele wrap-around veranda's, een volledig uitgeruste achterpatio en een keuken die elke gastheer droomt met twee koelkasten, twee werkeilanden en twee vaatwassers. Kijk naar de Dream Home-foto's van 2009.

  Winnaar van het HGTV Dream Home 2009:
  De winnaar van de HGTV Dream Home Sweepstakes 2009 was Cheryl Smith uit Lakeland, Florida. Het invoeren van de sweepstakes dagelijks gedurende de afgelopen tien jaar heeft zijn vruchten afgeworpen voor Cheryl Smith, wiens naam werd getrokken uit bijna 40 miljoen inzendingen.

  Cheryl Smith en haar man hebben het Dream Home terug verkocht aan de ontwikkelaars voor $ 2,2 miljoen dollar. Ze hebben ook bijna $ 187.000 aan meubilair en kunstwerken thuis gedoneerd aan een organisatie die behoeftige kinderen helpt.

 • 11

  2008 HGTV Dream Home Winnaar - Islamorada, Florida

  Foto van de buitenkant van het 2008 Dream Home, onderdeel van HGTV's Dream Home Sweepstakes.

  Islamorada ligt in de prachtige Florida Keys en staat bekend als de sportvisstad van de wereld vanwege het blauwe water, dat samenwerkt met zeevruchten. Het eiland Islamorada is klein, slechts 18 mijl lang en een paar blokken breed, waardoor het een exclusieve locatie is. Deze rustige locatie is gebouwd met prachtig ontworpen huizen en privé witte zandstranden, de perfecte plek om een ​​droomhuis te bouwen.

  Winnaar van het 2008 HGTV Dream Home:
  Stephanie Dee van Solon, Iowa. Ze werd aangekondigd als de winnaar op live televisie, met haar vrienden en familie om haar heen verzameld. Stephanie dacht dat ze naar een verjaardagsfeest zou gaan en ze leek een beetje geschrokken te zijn toen haar werd verteld dat ze had gewonnen.

  Stephanie Dee's gebrek aan reactie op de grote prijs veroorzaakte enige kritiek. Christy Matte, de deskundige van TheBalance.com over Family Computing destijds, zei: "Tijdens het hele interview heeft ze een traan of twee verloren, maar ze heeft geen echte opwinding getoond." Ik vermoed dat ze geen verjaardagsgeschenk verwachtte zoals die ze ontving!

 • 12

  2007 HGTV Dream Home Winnaar - Winter Park, Colorado

  Robert O'Neill Sr., 2007 HGTV Dream Home Winnaar

  HGTV selecteerde Winter Park, Colorado voor de site van hun 2007 Dream Home omdat het een breed scala aan interessante dingen te doen heeft, evenals de prachtige omgeving. Winter Park ontvangt elk jaar tussen de 300 en 400 inch sneeuw, is perfect voor skiën en andere wintersporten en ligt verscholen in een miljoen hectare parklandschap, het is heerlijk afgelegen. Het is echter ook een klein eindje rijden van Denver, met alle attracties van de grote stad.

  De Dream Home zelf is ontworpen in een rustieke, maar toch verfijnde stijl met een logeerkamer in de hal, een ultieme mediaruimte en zelfs een eigen observatiedek.

  Winnaar van het 2007 HGTV Dream Home:
  Robert O'Neill Sr. van Johnson City, Tennessee.

  Robert O'Neill dacht dat zijn zoon een huwelijksceremonie had toen hij werd uitgenodigd om te dineren in het restaurant waar zijn repetitiediner was gehouden, maar eigenlijk was het HGTV die hem hinderde met het nieuws van zijn enorme overwinning.

 • 13

  2006 HGTV Dream Home Winnaar - Lake Lure, North Carolina

  Donald P. Cook, winnaar van de Dream Home Sweepstakes 2006 van HGTV, ontvangt zijn cheque.

  Voor het 2006 Dream Home selecteerde HGTV de resortgemeenschap van Gray Rock, gelegen aan de oevers van Lake Lure, North Carolina. Lake Lure ligt diep in de Blue Ridge Mountains en biedt een serene levensstijl tussen spectaculaire uitzichten op de bergen en het water.

  The Dream Home is ontworpen om de schoonheid van het buitenleven in huis te brengen, met een enorme open veranda in het midden, woonruimtes die allemaal op één niveau zijn ontworpen en een recreatiegebied beneden. Het niveau op de verdieping is gewijd aan ruime gastenverblijven, evenals een bibliotheek en een hangende loopbrug die de verschillende delen van het huis met elkaar verbindt.

  Winnaar van het HGTV Dream Home 2006:
  Donald P. Cook uit West Virginia won het HGTV Dream Home 2006, gekozen uit bijna 40 miljoen inzendingen.

  Donald Cook zei dat hoewel hij van het Droomhuis hield, hij het zich niet kon veroorloven daar te wonen. "Een huis dat zo groot is, is moeilijk te onderhouden, de elektriciteitsrekening alleen al is meer dan 10 keer zo groot als de mijne."

  Hij was van plan het huis te verkopen, met pensioen te gaan, een groter huis in West Virginia te kopen en wat te reizen.

 • 14

  2005 HGTV Dream Home Winnaar - Tyler, Texas

  Cruz Family op de trappen van het 2005 HGTV Dream Home.

  Het HGTV Dream House 2005 is een prachtig herenhuis gebouwd aan de oevers van Lake Tyler in Texas. Het 6.500 vierkante meter grote huis is de enige met directe toegang tot het water van het meer. Niet alleen dat, maar er was ook een tweede huis direct aan het meer. Droomwaardige voorzieningen zijn onder andere een grote slaapkamer met een eigen beschutte veranda met een jacuzzi, een kinderkamer in boomhutstijl en een apart dokhuis.

  Winnaar van het 2005 Dream Home:
  Don Cruz uit Batavia, Illinois.

  • Lees wat Don Cruz van zijn Dream Home vond winnen.

 • 15

  2004 HGTV Dream Home Winnaar - St. Marys, Georgia

  Het 2004 Dream Home is gebouwd in St. Mary's, Georgia, waarvan velen geloven dat het de op een na oudste stad in de Verenigde Staten is. Gelegen aan de kust van Georgia, niet ver van Jacksonville, Florida, profiteert dit huis volop van de locatie aan het water met voorzieningen zoals een aanlegsteiger, een afgeschermde veranda en een torenkamer met vier verdiepingen. Er is ook een heel coole geheime mediaruimte op zolder en een miniatuur hondendroomhuisje buiten.

  Winnaar van het HGTV Dream Home 2004:
  Kathi Nakao van Sacramento, Californië.

 • 16

  2003 Dream Home Winner - Mexico Beach, Florida

  Het 2003 Dream Home was een terugkeer naar Florida na de weggeefactie van 1999 in Rosemary Beach. Dit huis, gelegen direct aan de Golf van Mexico, is een droom voor elke waterliefhebber. Kenmerken omvatten een aanlegsteiger, een 'zomerkeuken' en een prachtig kantoor aan huis met uitzicht op de baai. De zomerkeuken bevindt zich direct onder het kantoor, maar is aan alle vier zijden open. Het is gemakkelijk toegankelijk voor de aanlegsteiger, zodat de vangst direct de keuken in kan.

  Winnaar van het 2003 HGTV Dream Home:
  John en Karen Groszkiewicz van Erie County, Pennsylvania.

 • 17

  2002 HGTV Dream Home Winnaar - Sherwood, Maryland

  The 2002 Dream Home ligt aan de oostkust van Maryland en biedt uitzicht op de prachtige en overvloedige Chesapeake Bay, beroemd om zijn krabben, coquilles en vissen. The Dream Home heeft drie open haarden, een prachtig terras aan het water en zelfs een miniatuurversie van het huis voor de gezinshond in de achtertuin.

  Winnaar van het HGTV Dream Home 2002:
  Milton O'Bryant uit Midland, Texas werd gekozen uit meer dan 11 miljoen inzendingen.

 • 18

  2001 HGTV Dream Home Winner - Camden, Maine

  2001 markeerde HGTV's eerste Dream Home in New England. Deze cottage in Engelse stijl met shingle-stijl biedt uitzicht op de kust van Maine en heeft grote ramen met een uitzicht van 180 graden op en neer de kust. Het interieur van het huis was ontworpen om de schoonheid van het buitenleven te accentueren, inclusief de wateren van de Penobscot-baai en het bosrijke landgoed met zijn sierlijke berkenbomen.

  Winnaar van het HGTV Dream Home 2001:
  Kathy Hedrick uit Gladstone, Missouri.

 • 19

  2000 HGTV Dream Home Winnaar - Nehalem, Oregon

  Het 2000 Dream House is gebouwd om de ruige omgeving van het Nehalem-schiereiland in Oregon te weerspiegelen. De gemodificeerde Craftsman-architectuur is ontworpen om de schoonheid van de bosrijke omgeving en het spectaculaire uitzicht op de kust te accentueren. Het huis beschikt over verbluffende accenten zoals bamboe vloeren, hemlock-plafonds en dramatische ramen.

  Winnaar van de 2000 HGTV Dream Home Giveaway:
  Mary Barker uit San Antonio, Texas, werd geselecteerd uit ongeveer 5,3 miljoen inzendingen.

 • 20

  1999 HGTV Dream Home Winnaar - Rosemary Beach, Florida

  Het HGTV Dream Home 1999 is gebouwd op de ongerepte stranden van Rosemary Beach, FL.De architectuur van de omgeving weerspiegelt de prachtige ontwerpen in steden zoals New Orleans, Sint-Augustinus en het Caribisch gebied. Het huis heeft ongebruikelijke kenmerken, zoals een dak dat op maat is ontworpen om het huis koel te houden ondanks de hitte van Florida en een buitenkamer die net zo mooi is ingericht als de binnenruimtes.

  Winnaar van het HGTV Dream Home 1999:
  Belinda Brown van Kingston, Tennessee.

 • 21

  HGTV Dream Home Winnaar 1998 - Beaufort, South Carolina

  De tweede HGTV Dream Home bevond zich in Beaufort, South Carolina, een van de oudste gemeenschappen in de staat. Het gebied staat bekend om de geschiedenis en de diepe zuidelijke charme. Die charme komt tot uiting in het ontwerp van de Dream Home, die drie elegante veranda's en een licht en luchtig interieurontwerp omvat.

  Winnaar van de 1998 HGTV Dream Home Giveaway:
  Tina Carlson uit Thousand Oaks, Californië werd als winnaar gekozen uit 2,5 miljoen inzendingen - meer dan het dubbele van het aantal inschrijvingen van het jaar daarvoor.

 • 22

  1997 HGTV Dream Home Winnaar - Jackson Hole, Wyoming

  Jackson Hole, Wyoming stond bekend om zijn opwindende functies als de thuisbasis van 's werelds grootste prikkeldraad en uitstekende ski- en wintersporten. In 1997 maakte het echter geschiedenis door de site te zijn van het eerste HGTV Dream Home. HGTV noemt de eerste Dream Home een 'warme en gezellige westerse retraite' met een spectaculair uitzicht op het Grand Teton-gebergte. Om ervoor te zorgen dat het Dream Home de zware winters van Jackson Hole zou weerstaan, werden alle elementen voor het solide blokhut gefabriceerd in Finland en verzonden naar Wyoming.

  Winnaar van de 1997 Dream Home Giveaway: Michele Rambo uit Tulsa, Oklahoma


 • Video Van De Auteur: Lottery Luck to Luxury Homes - CA Lottery

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Wedstrijden schrijven: geef je creativiteit uitdrukking en win prijzen!

  ✔ - Sonesta - Million Member Sweepstakes (Verlopen)

  ✔ - Cash Sweepstakes om binnen te komen en te winnen


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!