Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

HGTV Smart Home Sweepstakes 2018: Entry Tips en How-Tos (Verlopen)


Opmerking: deze sweepstakes zijn verstreken, maar je kunt veel sweepstakes vinden met vergelijkbare prijzen op de House and Garden Sweepstakes List.

Omschrijving:

HGTV's Smart Home Sweepstakes is terug voor 2018! Voor het zesde jaar op rij heeft Hgtv een huis gebouwd dat vol zit met technologie om haar eigenaars te helpen veiliger te zijn, energie te besparen, geld te besparen en meer plezier te hebben... en dan geven ze dat thuis weg. Met een beetje geluk en enige tijd binnen te gaan, zou je de winnaar van dit geweldige huis kunnen zijn.

Als je dit Bluffton-huis in South Carolina niet in bezit wilt nemen, kun je ook een geldoptie nemen waarmee je prijs ongeveer $ 749.999 waard wordt.

Ben je klaar om de gelukkige winnaar te zijn van het Smart Home 2018? Hier is wat u moet weten om te zien of u in aanmerking komt en om uw winstkansen te maximaliseren. Succes!

Deze sweepstakes is verlopen.

Sweepstakes Links:

  • Inkoopformulier sweepstakes: //hgtv.com/design/hgtv-smart-home/sweepstakes/
  • Sweepstakes-regels: //hgtv.com/design/hgtv-smart-home/sweepstakes/rules
  • Sweepstakes-homepage: //hgtv.com/

Categorie:

Auto Sweepstakes, Cash Sweepstakes, House & Garden Sweepstakes, Mail-in Sweepstakes, Mega Sweepstakes, dagelijkse Sweepstakes

In aanmerking te komen:

VS, 21+

Begin datum:

17 april 2018

Einddatum:

07 juni 2018 om 17.00 uur ET

Entry frequentie:

2 x daags per persoon

Sweepstakes-prijzen:

Grote prijs: het 2018 HGTV Smart Home in Bluffton, South Carolina, inclusief meubels en kunstwerken, $ 100.000 contant en een 2018 Mercedes-Benz GLC 350e 4MATIC plug-in hybride voertuig.

De winnaar kan ook een contante optie kiezen van $ 600.000 in plaats van het huis, en nog steeds de meubels, de $ 100.000, en het voertuig ontvangen. (ARV: $ 1.632.985 of $ 749.999)

Aanvullende opmerkingen:

Online kun je twee keer per dag invoeren, een keer via de Hgtv-website en eenmaal via de DIY Smart Home Sweepstakes-website.

U kunt ook de alternatieve invoermethode gebruiken om zo vaak als u wilt per e-mail in te voeren. Zie Moet ik Online Sweepstakes online en per e-mail invoeren voor de voor- en nadelen van het maximaliseren van uw inzendingen per e-mail.

De winnaar van het HGTV Smart Home 2018 wordt omstreeks 19 juni 2017 gekozen door de beheerder van sweepstakes, Ritway. De winnaar wordt op de hoogte gesteld tussen 27 juni en 12 juli 2018.

De winnaar kan ook worden gevraagd om een ​​winnersweekend bij te wonen in het huis dat is gepland op 13 en 15 juli 2018.

Ben je bang dat je de belastingen op zo'n enorme prijs niet kunt betalen? Dat hoeft niet zo te zijn. Zie Kan belasting het einde van de droom spellen voor HGTV-winnaars? voor meer informatie.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - IHeart Radio - Bobby Bones Million Dollar Show Sweepstakes (Verlopen)

✔ - HGTV - Pets Over Plans Sweepstakes (Verlopen)

✔ - Voltooi de Wedstrijden en Sweepstakes-lijst - #3


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!