Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Een belastingspecialist inhuren voor kleine bedrijven


Het belastingseizoen voor bedrijven is het hele jaar door de verantwoordelijkheid van bedrijfseigenaren. Het is nu een goed moment om een ​​belastingprofessional te vinden en te beginnen met het plannen van uw zakelijke belastingen voor het aankomende belastingseizoen. In dit artikel bekijken we wat een belastingprofessional is, wat voor soort referenties een belastingprofessional nodig heeft en hoe deze persoon u kan helpen met uw zakelijke belastingen.

Een belastingprofessional is iemand die de ervaring en referenties heeft om u te helpen met belastingen, met name zakelijke belastingen. Een belastingprofessional is meer dan alleen een belastingadviseur.

Waarom u een belastingprofessional nodig hebt

U hebt geen belastingadviseur die u vertrouwt om u te helpen met uw bedrijfsbelastingen? Het is nooit te laat om te beginnen met zoeken. Het hebben van een goede belastingadviseur kan het volgende betekenen:

  • Geld besparen op belastingtijd.
  • Niet de records hoeven uit te trekken en het zelf te doen (en dat is ongeveer net zo pijnlijk als naar de tandarts gaan).
  • Iemand hebben die kan helpen als je wordt geauditeerd.

Wat is een belastingprofessional?

Een belastingadviseur is een financieel expert met opleiding in belastingwetten.

Een belastingprofessional moet op de hoogte zijn van de huidige belastingregels, die elk jaar veranderen.

Belastingadviseurs worden gereguleerd door de IRS, die ook bepalend is voor het soort professionals dat voor de IRS mag oefenen. Inbegrepen in deze lijst zijn advocaten, CPA's, geregistreerde agenten en andere geregistreerde belastingaangifte voorbereiders.

Wat doet een belastingprofessional?

Een belastingadviseur kan u helpen met uw bedrijfsbelastingen vóór, tijdens en na de belasting voorbereiding. Hieronder zijn enkele details.

Vóór belastingbereiding

Een professionele belastingadviseur kan u advies geven over belastingplanning, maar belastingplanning wordt niet vlak voor het einde van het jaar uitgevoerd; het blijft het hele jaar door. U zou op strategische momenten in het jaar - minimaal elk kwartaal - op strategische punten met uw belastingprofessional moeten praten om strategieën te bespreken voor het minimaliseren van uw belastingen (legitiem, natuurlijk - vermijden, niet ontwijken). Fiscale professionals zijn momenteel met belastingwetten en -regelgeving, zoals de belangrijkste wijziging in de belastingwetgeving in 2017, en zij kunnen u adviseren over het navigeren door deze wijzigingen om uw belastingaanslag lager te houden.

Tijdens belastingbereiding

Uw belastingadviseur zal hoogstwaarschijnlijk ook uw belasting bereider zijn, het werk doen van het voorbereiden van uw bedrijfsaangifte en uw persoonlijke belastingaangifte. Als u bedrijfsbelasting betaalt via uw persoonlijke belastingaangifte, moet dezelfde persoon beide aangiften doen, zodat u belastingbesparingen kunt coördineren. Een verlies op de belastingen voor kleine bedrijven (via schema C) kan bijvoorbeeld worden toegepast op uw persoonlijke belastingaanslag om uw algemene belasting te verlagen. En een lager zakelijk inkomen betekent lagere belastingen voor zelfstandigen, die u persoonlijk moet betalen, samen met inkomstenbelastingen.

Na belastingbereiding

Wanneer uw belastingaangifte wordt ingediend, kan er nog steeds werk zijn voor uw belastingprofessional om te doen als u wordt gecontroleerd. Het is logisch om uw belastingvoorbereider de persoon te laten zijn die u om hulp vraagt ​​als u een brief ontvangt van de IRS waarin staat dat u wordt gecontroleerd. Deze persoon moet de status hebben om u tijdens een audit voor de IRS te kunnen vertegenwoordigen.

IRS-gereguleerde belastingprofessionals (advocaten, CPA's, geregistreerde agenten en andere geregistreerde belastingbereiders) kunnen met u meegaan naar een IRS-audit of u vertegenwoordigen bij de audit.

Wie kan een belastingprofessional zijn?

Zoals hierboven vermeld, geeft de IRS een lijst van verschillende soorten financiële professionals die als belastingadviseurs kunnen optreden en die een belastingbetaler voor de IRS kunnen vertegenwoordigen. Iemand die niet aan de IRS-vereisten voldoet, is waarschijnlijk geen goed persoon om als belastingadviseur te gebruiken.

  1. Een belastingadvocaat: Zoek naar een advocaat die gespecialiseerd is in bedrijfsbelastingen, niet alleen persoonlijke belastingen. Een algemene advocaat heeft waarschijnlijk niet de huidige kennis van bedrijfsbelastingen om u goed advies te kunnen geven.
  2. Een gecertificeerde openbare accountant (CPA): Zoek een CPA die een licentie heeft om accountancy in uw land uit te oefenen en die ervaring heeft met zakelijke belastingen. Een 'accountant' is overigens geen CPA.
  3. Een geregistreerde agent: Dit is een belastingprofessional die gekwalificeerd is om belastingen voor te bereiden en de belastingbetaler voor de IRS vertegenwoordigt. Een geregistreerde agent kan de belastingbetaler niet vertegenwoordigen voor een belastingrechtbank.

Belastingprofessionals die bedrijfsbelastingen voorbereiden

Iedereen kan belastingaangiften voor anderen voorbereiden, maar misschien wil je iemand met ervaring vinden. Uw zwager is bijvoorbeeld in staat om uw bedrijfsbelasting te doen met behulp van een belastingvoorbereidingssoftware, maar betaalde belastingplichtigen moeten zich registreren bij de IRS en een PTIN ontvangen (betaalde belastingbetaler-ID). Lees meer over het vinden van een goede belastingadviseur / belastingberoepsheer.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Field Research bij Proctor and Gamble

✔ - Voordat u W-2-formulieren voorbereidt en verzendt - Een controlelijst

✔ - De beste open source software van 2019


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!