Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Eigenlijke limieten voor bedrijfsaftrek met belastingverlies


Bedrijfseigenaren die vanuit huis werken, kunnen zowel de directe als de indirecte kosten van het thuisbedrijf aftrekken als het bedrijf een winst voor het jaar heeft, maar sommige van deze kosten zijn beperkt als het bedrijf een belastingverlies heeft voor het jaar. Eerst een uitleg van deze aftrekkingen en vervolgens een procedure voor het berekenen van aftrekkingen als het bedrijf geld verliest.

Voordat u begint Kosten af ​​te trekken

Voordat we aan deze kosten beginnen, zijn er enkele basisvereisten voor het in mindering brengen van eventuele kosten voor een zakelijke thuisruimte. De ruimte waarop u uw aftrekken baseert, moet worden gebruikt BEIDE (a) regelmatig en (b) uitsluitend voor zakelijke doeleinden, en het moet je hoofdvestiging zijn.

Directe en indirecte zakelijke bedrijfskosten

Eerst moet u het percentage vierkante meters van uw huis berekenen dat regelmatig en uitsluitend door uw bedrijf wordt gebruikt. Het kunnen een of meer kamers of een gedeelte van een kamer zijn. Om deze berekening te maken, meet u de vierkante meters van het gebied voor zakelijk gebruik en deelt u dit vervolgens door het totale vierkante beeldmateriaal van het huis. Als uw thuiskantoor bijvoorbeeld 200 vierkante voet groot is en de vierkante meters van uw huis 1600 vierkante voet zijn, is het percentage zakelijk gebruik 12,5%.

Directe kosten

Tel vervolgens de bedragen die u aan dit deel van uw woning uitgeeft op als directe kosten. Directe kosten zijn kosten die rechtstreeks verband houden met het bedrijfsgedeelte van uw woning dat u hebt gereserveerd en gebruikt voor berekeningen. Dit kunnen verf, behang of nieuwe vloerbedekking zijn. Als u bijvoorbeeld een kleed heeft in de kamer waar u uw kantoor hebt, en slechts een deel van de ruimte wordt gebruikt voor zakelijke doeleinden, moet u de kosten van de vloerbedekking toewijzen op basis van een percentage, afhankelijk van welk percentage de ruimte wordt gebruikt voor zaken (dit wijkt af van de bovenstaande percentageberekening).

Indirecte kosten

Tel de indirecte kosten op voor uw thuisbedrijf, dat wil zeggen die huiskosten die kunnen worden toegerekend aan persoonlijke uitgaven en bedrijfskosten. Deze indirecte kosten omvatten nutsvoorzieningen, de verzekering van huiseigenaren, algemene huisreparaties. Het zakelijke gedeelte van deze indirecte uitgaven zou het percentage van het huis zijn dat regelmatig en exclusief voor het bedrijfsleven wordt gebruikt.

Aftrekgrenzen voor bedrijfsverliezen

Als uw bedrijf verlies lijdt of als uw bedrijfsinkomen lager is dan de aftrek van uw thuisbedrijf, zijn de aftrekken van uw thuisbedrijf beperkt:

Uw aftrek voor thuiswerkuitgaven die anders niet aftrekbaar zouden zijn (dat wil zeggen persoonlijke uitgaven zoals verzekeringen, nutsvoorzieningen en afschrijving van uw woning) zijn beperkt tot het bruto-inkomen uit het zakelijk gebruik van uw woning min de som van:

  • Huishoudelijke kosten die u zou kunnen aftrekken als uw bedrijf niet bij u thuis was (hypotheekrente en onroerendgoedbelasting, bijvoorbeeld), en
  • Algemene bedrijfskosten die geen verband houden met het gebruik van uw woning (benodigdheden, afschrijvingen op apparatuur, zakelijke telefoon). Neem geen belastingen als zelfstandige op in deze lijst; het wordt afzonderlijk berekend.

Overdrachtskosten

Als uw aftrek groter is dan de aftrekbare aftrek voor dit jaar, kunt u de overtollige inhoudingen naar volgend jaar overdragen. Maar de inhoudingen voor volgend jaar zijn nog steeds onderhevig aan de limiet.

Berekening van zakelijke bedrijfskortingen

Gebruik Form 8829 om uw aftrekposten voor thuiszaken te berekenen. Dit formulier leidt u door het aftrekproces, inclusief limieten voor de inhoudingen. De totale aftrek van formulier 8829 is opgenomen in uw lijst C voor inkomsten uit eenmanszaak. De totale toegestane kosten voor zakelijk gebruik van uw huis worden ingevoerd op lijn 30 van Schedule C.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Voorbeeldmediaplan voor public relations - en uw andere opties

✔ - Wat is een klein bedrijf en waarom het ertoe doet

✔ - Waarom branding belangrijk is in marketing


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!