Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Home Improvement Zakelijke ideeën


Als je handig bent in huis en je eigen baas wilt zijn, overweeg dan om een ​​huisverbeteringsbedrijf te beginnen. Krijg de primeur voor wat de toekomst biedt, samen met de voordelen, nadelen en opstartbehoeften voor zeven zakelijke ideeën voor bedrijfsprocessen.

 • 01

  Badkuip Reglazing Home Based Business

  Home Improvement Zakelijke ideeën: home

  Omdat een reglazing en overspuitruimte voor badkuipen tussen $ 250 en $ 600 kost, in tegenstelling tot meer dan $ 1.000 voor een nieuw bad, blijft de opknapbeurt hoog op de takenlijst van binnenlandse verfraaiing, vooral in moeilijke tijden waarin het geld krap is. Een badkuipreglissingswerk van thuisbedrijf kan de thuisverbeteringsgolf opvangen, waardoor u tussen $ 30 en $ 100 per uur kunt verdienen.

  Om ervaring op te doen, kunnen groentje's professionals op banen willen begeleiden, tutorials op internet willen bekijken of zich willen inschrijven voor een gerespecteerd beroepsonderwijs.

 • 02

  Faux Painting Home Based Business

  Thuiswerkende bedrijven met een faux-painting kunnen genieten van een goed vooruitzicht en degenen die dit werk thuis grijpen, verdienen vaak drie keer het inkomen van een conventioneel schilderbedrijf voor interieurverven. Een thuiswerk met faux-paintservice, of decoratieve schilderservice, zou zich waarschijnlijk moeten concentreren op een paar dekkingsmethoden, waaronder marbleizing (met glazuur), Trompe l'oeil en vodden schilderen. Een stage in faux-painting helpt maar is niet noodzakelijk.

 • 03

  Home Based Floor Installation Business

  Elk gebouw heeft vloeren nodig, en dat is waar een home-based floor installatie thuisbedrijf komt, waardoor het een goed bedrijfsidee-idee is dat sterke winsten en groeipotentieel belooft.

  De meeste technici op de vloer installeren door middel van leerlingplaatsen of door een aannemer gesponsorde programma's, waarbij ze tussen de $ 35 en $ 40 per uur berekenen, volgens Entrepreneur.com. Vervanging van banen op de grond kan arbeidsintensief en potentieel lucratief zijn. U kunt ook extra geld ophalen met opdrachten voor het overspuiten van vloeren.

 • 04

  Home Based Wallpapering Business

  Behangers, of papierhangers, passen decoratieve wand- en plafondbekledingen toe, meestal van papier en vinyl. Het verwijderen van oud behang, het repareren van gaten in muren en zelfs het bijwerken van schilderijen kan ook deel uitmaken van het werk. Behangen vereist geen formele training, alleen de knowhow die is opgebouwd door persoonlijke ervaring of een soort stage. Uithoudingsvermogen is noodzakelijk om de lange uren te doorstaan ​​die zich boven u bevinden. Het startkapitaal kan zo laag zijn als $ 1.000 voor behangen met gereedschap en adverteren.

  En, omdat behangen veel gemakkelijker is met een helper, kan dit een geweldig thuisbedrijf voor koppels zijn.

 • 05

  Home Based Business Ideas - Interior Designer

  Interieurontwerpers zijn typisch erkende, gedegradeerde professionals die huizen, kantoren en volledige gebouwen versieren. Ze goochelen met ecologische, wettelijke en esthetische overwegingen bij het conceptualiseren van hun plannen. Binnenhuisarchitecten, die al dan niet professionele licenties of evenveel formele educatie nodig hebben, concentreren zich vaak op de afwerking, zoals meubels, gordijnen en kleuren. Beide kunnen succesvolle, op het thuisfront gebaseerde bedrijven bouwen, maar met andere verwachtingen qua salaris en werkomvang.

 • 06

  Algemene remodeling en restauratie van woningen

  Als je van timmeren houdt, waarom zou je dan niet overwegen om een ​​op huis verbouwing en restauratie naar huis te beginnen? U kunt ofwel aanbieden om zelf verbeteringen aan te brengen of, als u niet van het handige type bent, in plaats daarvan uw diensten aanbieden als een remodelleer- en herstelconsulent.

  Het uurtarief voor diensten voor thuisrenovatie kan zo hoog zijn als in de drievoudige cijfers in staten zoals Californië. En koppels kunnen putten uit elkaars sterke punten om een ​​verscheidenheid aan diensten voor het renoveren en repareren van huizen aan te bieden.

 • 07

  Stained Glass Home Based Business

  Het starten van een huis in huis met gebrandschilderd glas is een van die speciale gelegenheden die goede handen, een oog voor kleur en het geduld vereist om de grillen van een onderneming met meer beoefenaars te doorstaan ​​dan de vraag.

  Het controleren van de voorraad en prijsstelling van uw concurrenten is van cruciaal belang voor het verkrijgen van voet aan de grond. En het kiezen van een nadruk, of glas-in-lood voor ramen of handwerk om in galerijen of aangepaste installaties te verkopen, zal ook van invloed zijn op de inkomstenstroom.


 • Video Van De Auteur: How great leaders inspire action | Simon Sinek

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Boekhoudkundige aanduidingen in Canada - CA, CGA, CMA, CPA

  ✔ - De Four D's van een Business Exit-strategie

  ✔ - Waarom u een Facebook-pagina nodig heeft voor uw kleine onderneming


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!