Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Home Office Essentials


Aaah! Thuiswerken! Fuzzy bunny-slippers. Stille momenten van contemplatie. Gratis, onbeperkte toegang tot een volledig gevulde koelkast. Voeg de voordelen van lage overheadkosten, inkomstenbelastingverlagingen en niet woon-werkverkeer toe, en u begrijpt waarom zoveel eigenaren van kleine bedrijven ervoor kiezen om vanuit hun thuiskantoor te werken.

Bestemmingsverordeningen kunnen bepalen of u zelfs een thuiskantoor kunt hebben. Voordat u een thuisbedrijf start, is het belangrijk om te weten te komen of binnenlandse bedrijven al dan niet zijn toegestaan ​​op uw locatie; in sommige steden is het niet toegestaan ​​om bedrijven te exploiteren in woonwijken.

Een aparte thuiskantoorruimte. Het is belangrijk om een ​​aangewezen ruimte te hebben, bij voorkeur een kamer waar je geïsoleerd kunt werken, weg van afleidingen. Het hebben van een aangewezen thuiskantoorruimte maakt het ook eenvoudiger om percentages te berekenen van huishoudelijke uitgaven die u kunt aftrekken van uw inkomstenbelasting.

Wanneer u kiest voor de thuiskantoorruimte in uw huis, vergeet dan niet om een ​​locatie te kiezen die alle relevante bedrading heeft voor de apparatuur die u nodig zult hebben (zoals telefoon- en kabelaansluitingen) en ruimte voor al uw gekozen thuiskantoorapparatuur, inclusief dingen zoals archiefkasten.

Anders zul je te veel tijd verspillen met ronddwalen in je huis, op zoek naar dit of dat. De basisprincipes van Small of Home Office Design laten u zien hoe u uw kantoorontwerp plant rond de stroom-, verlichtings- en ventilatiebehoeften van uw kantoorruimte. Mogelijk hebt u ook een aantrekkelijke thuiskantoorruimte nodig als u met cliënten ter plaatse wilt overleggen. Deze ruimte moet "zakelijk" worden gehouden (overzichtelijk door dingen als kinderspeelgoed) en privé. Hier is een lijst met essentiële dingen voor thuiskantoren.

Dossierkasten

Om die eenmalige klusjes, zoals inkomstenbelasting, en alle dagelijkse crises die zich voordoen, op te lossen, moet u beschikken over een archiveringssysteem waarmee u precies dat stuk papier kunt pakken dat u nodig hebt.

Basic Home Office Furniture

Absoluut, je hebt een bureau nodig voor je thuiskantoor (groot genoeg om een ​​computer op te bergen en nog genoeg ruimte over te houden voor een desktopwerkplek) en een bureaustoel. Welk ander kantoormeubilair u ook nodig heeft, hangt af van hoeveel apparatuur u hebt en wat voor soort bedrijf u gebruikt.

Als je bijvoorbeeld een printer hebt, moet je op kunnen staan. Zie Office Design on the Cheap voor tips over geld besparen op kantoormeubilair en -apparatuur. Als u met uw klanten in uw kantoor aan huis vergadert, heeft u een aantal aantrekkelijke stoelen nodig en misschien een salontafel.

Familie ondersteuning

Of uw gezinsleden nu actief in uw bedrijf werken, ze moeten u ondersteunen in die mate dat zij u tijd en ruimte geven om een ​​thuisbedrijf te runnen.

Leuk om Home Office Essentials te hebben

  • Een echt ondersteunend gezin dat zich inzet en helpt.
  • Een echt comfortabele bureaustoel. Omdat u veel tijd gaat besteden aan het zitten, krijgt u de comfortabelste bureaustoel die u zich kunt veroorloven voor uw thuiskantoor.
  • U hebt nu het basismeubilair en materiaal voor uw thuiskantoor. Maar hoe zit het met die technologische gadgets die het voor u gemakkelijker maken om thuis te werken?

Essentiële thuiskantoortechnologie

Als u een thuiskantoor gaat opzetten, moet u in technologische apparaten investeren. Maar als je ogen groter worden als het spreekwoordelijke kind in de snoepwinkel wanneer je een nieuw stuk hardware of een nieuwe app ziet, moet je je technologie-aankopen voor je thuiskantoor zorgvuldig plannen. Bepaal wat u absoluut nodig hebt om uw bedrijf te runnen, bepaal uw budget, maak een lijst en houd u eraan. Om u te helpen uw besluit te verharden, hier is mijn lijst met technologische apparaten waar geen enkel thuiskantoor zonder kan:

Een extra regel

Een tweede telefoonlijn voor uw bedrijf, of het nu een mobiele of vaste lijn is, is een essentieel thuiskantoor. Als je maar één lijn hebt voor je huis en je thuiskantoor, zie je er onprofessioneel uit. Ook maakt een tweede telefoonlijn het eenvoudiger om de telefoon op een professionele manier te beantwoorden.

Zorg ervoor dat uw bedrijfslijn een eigen antwoordapparaat heeft, zodat u professioneel klinkende berichten kunt instellen voor de tijden dat u de telefoon niet kunt beantwoorden. De opgenomen berichten die veel mensen op de apparaten hebben die hun persoonlijke telefoontjes opnemen, zoals: "Hallo, u hebt de Swift-familie bereikt. We kunnen nu niet aan de telefoon komen omdat we de hond wassen, "zijn een afslag voor zakelijke bellers.

Het geregistreerde bericht van uw bedrijf moet de naam van uw bedrijf bevatten, de beller verwelkomen en de nodige aanvullende informatie verstrekken, zoals het nummer van uw mobiele telefoon als u een gesprek voert, maar bereikbaar per cel of uw openingstijden van de werking. Houd uw zakelijke bericht bijgewerkt. Als u bijvoorbeeld voor een feestdag bent gesloten, zegt u dat in het opgenomen bericht en geeft u aan wanneer u opnieuw gaat openen.

Visitekaartjes

Ja, je hebt nog steeds visitekaartjes nodig. Krijg deze professioneel gedrukt, en bewaar er een heleboel met je om uit te delen aan mensen die je ontmoet, steek op prikborden in winkelcentra en hecht aan welke professionele documenten die je produceert, zoals schattingen en rapporten.

Een computer / laptop / tablet / smartphone

Overweeg voor welke zakelijke taken je je computer gaat gebruiken voordat je er een aanschaft; Als u bijvoorbeeld een computergrafiekbedrijf hebt, hebt u een grote opslagcapaciteit nodig. U hebt ten minste een computer nodig die geschikt is voor bedrijven, met ten minste een 2 GHz-processor en 8 MB RAM, zodat u een zakelijke suite zoals Microsoft Office kunt multi-tasken.

Een ISP (Internet Service Provider)

Zelfs als uw bedrijf geen directe relatie heeft met internet, is het een waardevolle bron van bedrijfsgerelateerde informatie en hoe kunt u mogelijk functioneren zonder e-mail? Een internetverbinding is nu absoluut een essentieel thuiskantoor.

Nice-to-Have Home Office-technologie

Naast de basis zijn er nog andere technologische apparaten die het werken op uw thuiskantoor veel productiever kunnen maken.

Een printer

Een printer. Welke soort heeft uw thuiskantoor nodig? Dat hangt af van uw afdrukbehoeften. Als u hoogwaardige kleurendocumenten wilt afdrukken, moet u investeren in een eersteklas kleurenprinter voor uw thuiskantoor. Als dat niet het geval is, zou u moeten kunnen wegkomen met een zwart-witprinter.

Als u slechts af en toe documenten nodig hebt zoals een full colour-brochure, is het wellicht voordeliger om een ​​eenvoudige printer te kopen en uw hoogwaardige documenten te laten maken door een professioneel drukkerijbedrijf.

Zie Voordat u een kleurenprinter koopt voor meer hulp bij het beslissen of u al dan niet een kleurenprinter nodig hebt. Multifunctionele printers, zoals deze multifunctionele zwart-wit laserprinters, zijn vaak de beste keuze voor thuiskantoren; één machine heeft een veel kleinere footprint dan twee of drie.

Een kopieerapparaat

Een kopieerapparaat, als u er een nodig heeft. Nogmaals, het kan voordeliger zijn om uw documenten naar een bedrijf te brengen dat kopieerdiensten biedt en er kopieën van maakt.

Een grote monitor

Een grotemonitor voor je computer. U kunt deze naar de categorie Essentials verplaatsen als u veel tijd besteedt aan het gebruik van uw computer.

Luidspreker telefoon

Het beste luidsprekertelefoongeld kan kopen. Wanneer u op uw thuiskantoor werkt, zijn de voordelen van het hands-free kunnen gebruiken van uw telefoon enorm.

Een zakelijke website

Zelfs als het bedrijf geen verband houdt met e-commerce, geeft een website u professionele geloofwaardigheid en is het nog een andere manier om uw potentiële klanten te bereiken. Een bedrijfswebsite hoeft niet gigantisch te zijn en vol met mooie graphics om het werk te doen; het hoeft alleen maar uw bedrijf op een duidelijke, aantrekkelijke manier te presenteren. Hier leest u hoe u een website voor kleine bedrijven kunt maken die werkt. Als u niet over de vaardigheden beschikt om zelf een bedrijfswebsite te maken, zijn er heel wat mensen die het werk doen en zullen doen tegen een redelijk tarief.

Home Office-ontwerp

De volgende stap bij het bouwen van een thuiskantoor dat werkt, is tijd doorbrengen met het ontwerpen van thuiskantoren. Je kunt al je apparatuur gewoon meenemen naar je aangewezen kantoor aan huis, alles uit de dozen halen, aansluiten en het volgende decennium van je leven doorhalen met kabels en dingen verplaatsen om bij de dingen te komen die je nodig hebt, maar er is een betere manier. Idealiter zou een thuiskantoor je werk moeten verbeteren, niet hinderen, dus tijd besteed aan het ontwerpen van thuiskantoren is tijd die goed besteed is.

De basisprincipes van Small of Home Office Design laten u zien hoe u uw kantoorontwerp plant rond de stroom-, verlichtings- en ventilatiebehoeften van uw kantoorruimte.

Office Design on the Cheap legt uit hoe u een functioneel thuiskantoor kunt creëren zonder een bundel uit te geven; het biedt tips om geld te besparen op kantoormeubilair en -apparatuur, zoals bureaus, archiefkasten, computers en printers. Als je graag wilt trouwen in functie en ontwerp, lees dan 12 organisatietips voor een productief kantoor.

De echte test

is wanneer je gaat zitten om te werken. Als u alle adviezen in de bovenstaande gids hebt opgevolgd, moet u alles hebben wat u nodig hebt om uw beste en productieve u te zijn. Moge al je werk goed verlopen!


Video Van De Auteur: Top 10 Home Office Essentials

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Beste directe verkoopbedrijven voor uw thuisbedrijf

✔ - Beste mechanische potloden voor 2019

✔ - GST-definitie - Goederen- en dienstenbelasting


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!