Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe Amazon voedselverkoper voor Seattle Spotlight kiest

De laatste mijl van voedselafgifte uitzoeken in online boodschappen doen


Dit is een voortzetting van de nieuwe Amazon Fresh Seattle Spotlight, die een thuis is leveringsprogramma van restaurantmaaltijden en luxe maaltijdoplossingen. Ze streven ernaar om de laatste mijl van thuislevering aan eten op te lossen Ready-2-eat en heat-N-eat vers voedsel van de beste lokale restaurants.

"We dachten dat het een nette manier was om betere service aan te bieden zonder... de extra kosten van het openen van een restaurant," zei Sabrina Tinsley, mede-eigenaar van La Spiga.

In samenwerking met Hunt, "selecteerden we items waarvan we dachten dat ze goed zouden reizen. We hebben natuurlijk een aantal experimenten gedaan om er zeker van te zijn dat ze er op dezelfde manier zouden komen," zei ze. Soep bijvoorbeeld, "was een beetje een uitdaging" tijdens een jostelende rit. Gebakken pasta's hielden beter stand dan gekookte noedels.

Ik vroeg hoe de salade, een van mijn oude La Spiga-favorieten, zo fris en fris aankwam, ondanks wat ik aannam een ​​dag vertraging. "Ik probeer mijn personeel erg voorzichtig te laten zijn over de manier waarop ze het snijden. Als je het mes gewoon met de klap erin slaat, zal het blauw worden en bruin worden en sneller verslechteren," zei Tinsley. "

Hoe Amazon voedselverkoper voor Seattle Spotlight kiest

Rick Batye, vice-president van AmazonFresh, werd gevraagd hoe het bedrijf uitzoekt welk voedsel te bieden heeft en hoe moeilijk het is om thuis thuis klaar te maken of werkbaar te zijn door Denn en hij antwoordde via e-mail.

Hij zei dat "het bedrijf aangetrokken" is naar iconische bekende merken die verbonden zijn met kwaliteit en uniek zijn in hun aanbod, "maar ook als innovatief en creatief. Hunt werkte bijvoorbeeld met Samurai Noodle om hun maaltijden te maken" dezelfde ervaring "zoals je in het restaurant zou krijgen, alle componenten zou leveren en het gemakkelijk zou maken om voor te bereiden....

Hoe beslissen ze wie er in de mix zit? Ten eerste, zei Batye, brachten ze handelaren en producten binnen waar klanten specifiek om hadden gevraagd. Amazon benaderde Pasta en Co., bijvoorbeeld, "nadat een klant van ons was opgewonden over hun oven-geroosterde kip." Pike Place Fish Market is zo bekend dat het logisch was om de eigenaren te vragen deel uit te maken van het programma. "Op dit moment denken we dat meer handelaren beter zijn voor onze klanten en dat het niet nodig is dat we het aantal handelaren of hun producten beperken, elk brengt zijn eigen stijl en flair mee...

Hoe levert Amazon Fresh voedsel op

Hier is Batye die uitlegt hoe de logistiek werkt? "We nemen een of twee keer per dag bestellingen op van onze verkopers en voegen ze samen met de reguliere boodschappen of algemene koopwaarbestellingen van elke klant. De producten die ze verkopen op AmazonFresh zijn hetzelfde als die ze verkopen in hun winkel of restaurant, dus ze zijn klaar te gaan of gemakkelijk te bereiden als de bestellingen binnenkomen. "

Dit programma bevindt zich duidelijk in het beginstadium van testen voor Amazon. Met een trackrecord van succes en een doel om de "last mile-oplossing" te vinden, is Amazon duidelijk op de goede weg. Consumenten zijn dynamisch, niet statische detailhandelaren in levensmiddelen moeten buiten de kaders kijken naar succes, groei en winst op lange termijn. Seattle en het noordwesten hebben een lange geschiedenis van innovatie en cultuur van voedseltrends. Is uw bedrijf gericht op het ontwikkelen van succes binnen de bloeiende nichemarkt? Ready-2-eat en heat-N-eat verkopen van vers voedsel zijn in volle bloei.

Meer artikelen over de voedseltrends om te bekijken in de sector van de levensmiddelenindustrie

Fresh Food Retailing Trends 2013 - Uitbreiding van traditionele grenzen

Consumenten willen snelle en gemakkelijke maaltijden voor het diner

Foodservice Solutions® is gespecialiseerd in uitbestede bedrijfsontwikkeling. Wij kunnen u helpen bij het identificeren, kwantificeren en kwalificeren van aanvullende kansen voor een voedingsdetailhandelsegment of een merkwinnende integratiestrategie. Foodservice Solutions van Tacoma WA is de wereldleider op het gebied van de Grocerant-niche Facebook.com/Steven Johnson, Linkedin.com/in/grocerant of twitter.com/grocerant


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe een huis goed te isoleren

✔ - 'S Werelds grootste Victoria's Secret Store

✔ - McDonald's Franchise Review: informatie en kosten


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!