Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe merkidentiteit wordt gedefinieerd


Alle componenten met betrekking tot een product, service, bedrijf of persoon zijn 'merkidentiteit'. Sommige van deze items zijn de naam, het logo, de toon, de slogan, het lettertype en de vorm die aantrekkelijk zijn. Merkidentiteit is een aparte categorie van merkimago.

Merkidentiteit is de boodschap die de consument ontvangt van het product, de persoon of het ding. De merkidentiteit zal productherkenning verbinden. Bijvoorbeeld, een recent straatonderzoek werd gedaan door mensen op straat te vragen om hen het eerste product te vertellen dat in hun opkomt wanneer ze het woord horen, Bose? Unaniem was het de koptelefoon. Het is duidelijk dat Bose de merkidentiteit heeft vastgesteld voor hun koptelefoon.

Merkidentiteit moet een consistente boodschap zijn die door het publiek wordt ontvangen. Als een deel van de identiteit een bepaalde tint is, is consistentie van de kleur noodzakelijk om de identiteit van het product te behouden. De identiteit moet overeenkomen met de geprojecteerde afbeelding voor het publiek.

Het doel van merkidentiteit

Richtlijnen en consistentie instellen. Of het product nu een persoon, afbeelding of item is, consistentie vertoont, productleiderschap, marketing, ondersteuning en werking. Consistentie in identiteitsprojecten stimuleert de bedrijfscultuur rondom het product.

De belangrijkste items in branding

Het essentiële in branding is duidelijkheid over wat er wordt aangeboden, of het nu een product, service of persoon is. Beeld en consistentie spelen een grote rol bij branding. Branding is het grote plan. Het beschrijft de verwachte resultaten van een product of individu. De reputatie van het product of de persoon is essentieel voor de merkresultaten. Zoals te zien bij veel 'beroemdheden', begint hun branding geweldig, maar het product, de 'beroemdheid', kon het beeld niet behouden voor succes. Sterrenstatus is vaak van korte duur geweest voor de 'beroemdheid' wanneer ze niet in staat zijn om de gepromote standaarden in hun branding te handhaven.

Als het gaat om een ​​fysiek item of aangeboden dienst, is de kwaliteit vaak de merktechniek waarnaar wordt verwezen. Als de kwaliteit afneemt, resulteert branding in een verkeerd beeld en neemt de reputatie af.

Herbouwen en repareren

Een ander item dat regelmatig wordt geprojecteerd, is 'reputatieherbouw'. Wanneer een product, dienst aangeboden of het imago van een persoon wordt beschadigd door een defect product, slechte kwaliteit of roekeloze activiteit, kan een reputatiemanagementbedrijf de schade reconstrueren en repareren. Reparatie is niet altijd aan te raden en vaak wordt re-branding geadviseerd.

De huidige snelle video's voor het maken van images en het maken van branding zorgen voor een snelle en directe visuele tool. Beeldreparatie wordt vaak op dezelfde manier bereikt met korte, snelle video's die slechts een paar seconden duren, waardoor een beeld ontstaat van het verwachte resultaat. Het opzetten en bouwen van een merk is eenvoudig vergeleken met het repareren en vervangen van een beschadigd merk of afbeelding. Zorg voor een heldere, heldere en heldere merknaam die de gewenste boodschap weergeeft en projecteert, hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar beknopt en consistent.

Veelgemaakte fouten als het gaat om branding

Als het gaat om branding, is het niet ongebruikelijk voor bedrijven om fouten te maken die hun merkinspanningen verzwakken. Een paar veel voorkomende fouten zijn onder meer:

  • tegenstrijdigheid
    • Consistentie in berichtenverkeer is essentieel als het gaat om het bouwen van uw merk, maar bedrijven zullen vaak werken om bepaalde componenten echt goed te merken en andere componenten te vergeten, zoals hun telefoonberichten, website, visitekaartjes, enz. U krijgt het idee.
  • Gebrek aan interne training
    • Je zou versteld staan ​​van het aantal bedrijven dat een nieuw merk lanceert, maar hun medewerkers niet trainen en aan boord krijgen. Uw medewerkers zijn uw wandelborden; ze moeten niet alleen het merk begrijpen, maar ook waar het merk voor staat, zodat ze de berichten die u wilt delen, sterk kunnen weerspiegelen.

  • Gebrek aan het bijwerken van uw marketingmateriaal.
    • Vergeet niet om een ​​vernieuwing van het marketingmateriaal te doen en ervoor te zorgen dat uw materialen allemaal op de hoogte zijn, gooi het oude weg, zodat uw merk voorop staat. U hoeft niet al uw marketingmateriaal opnieuw te doen, maar het is van vitaal belang dat u bijgewerkte materialen maakt die uw kernservices en aanbiedingen delen.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Wat zijn socialezekerheidslonen voor VAIS-belasting?

✔ - Begrip en marketing voor de zakelijke koper

✔ - Amortisatie van immateriële activa onder IRS sectie 197


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!