Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe wordt een LLC-eigenaar betaald?


De naamloze vennootschap (LLC) is een eigenaardige vorm van bedrijfstype en een recente toevoeging aan de soorten bedrijven. De LLC-eigenaren worden leden genoemd.

Er zijn twee soorten LLC's - een single owner LLC (een "single member LLC" genoemd) en een LLC met meerdere eigenaren (met meerdere leden).

Hoe werkt LLC-lidmaatschap?

Als lid van een LLC, een enkel lid of een van meerdere leden van het bedrijf, bent u een bedrijfseigenaar en geen werknemer van uw bedrijf. U ontvangt geen salaris. In plaats daarvan heeft elk lid een kapitaalrekening, het aandeel van het lid in het eigendom van de LLC (weergegeven als eigen vermogen op de bedrijfsbalans).

In de meeste gevallen, wanneer u lid wordt, moet u, wanneer de LLC wordt gevormd of later, geld bijdragen aan deze account. Als u geld nodig heeft, haalt u uw kapitaalrekening op (doet er een uit).

Hoe neem ik geld van mijn kapitaalrekening?

Wanneer u geld uit uw LLC neemt, neemt u geld weg uit uw eigendomsaccount voor het bedrijf. Dit eigendom (of eigen vermogen) wordt weergegeven in uw kapitaalaccount. De kapitaalrekening wordt weergegeven op uw zakelijke balans.

Als u geld nodig heeft voor uw persoonlijke uitgaven voor levensonderhoud, neemt u een van uw kapitaalrekening. Soms wordt dit een "distributie" of een "gelijkspel" genoemd. De trekking gebeurt meestal in de vorm van een cheque, die u persoonlijk op een zakelijke cheque wordt geschreven.

Maar deze cheque is GEEN salaris. Er worden geen federale of staat inkomstenbelastingen ingehouden op uw trekking, en er is ook geen VAIS belasting (sociale zekerheid / Medicare) ingehouden op uw trekking. Zorg ervoor dat de trekking aan u wordt betaald door het bedrijf, met behulp van de zakelijke betaalrekening en dat de trekking wordt gestort op uw persoonlijke betaalrekening.

Opmerking: omdat er automatisch geen geld wordt ingehouden op uw trekking, moet u mogelijk driemaandelijkse geschatte belastingen betalen. Praat met uw belastingprofessional.

Als u geen geld op uw kapitaalrekening hebt, kunt u geen geld verdienen voor persoonlijke uitgaven. Als u bijvoorbeeld een nieuw bedrijf start en u hebt weinig inkomsten en veel geld dat moet worden uitbetaald - voor huur, uitrusting, rente op uw zakelijke lening - hoeft u niets te betalen voor persoonlijke uitgaven.

Wordt het geld dat ik neem belast?

U (persoonlijk en zakelijk) wordt niet belast voor het geld dat u voor persoonlijk gebruik gebruikt. Het belastingbedrag voor uw bedrijf wordt bepaald door uw deel van het netto inkomen of verlies van uw bedrijf voor het jaar.

Voor alle duidelijkheid: als u meer optelt dan het netto-inkomen, verhoogt dit uw inkomstenbelasting niet. Als u minder dan het netto-inkomen afsluit, neemt uw inkomstenbelasting niet af.

Single-member LLC Distributions Voorbeeld

  • Maandelijkse winst is gemiddeld $ 3.000, en het jaarlijkse netto-inkomen van de LLC is $ 36.000.
  • Eén lid / eigenaar pakt elke maand een trekking en alle trekt in totaal $ 30.000 voor het jaar.
  • Het nettoresultaat van $ 36.000 is berekend op schema C.
  • Schedule C netto-inkomen van $ 36.000 is opgenomen in de persoonlijke belastingaangifte van de eigenaar.

Voorbeeld van meerdere LLC-distributies

  • Het LLC-lid neemt een trekking van $ 2000 per maand, of $ 24.000 per jaar.
  • Het netto-inkomen van LLC voor het jaar is $ 50.000. Er zijn twee leden, elk met de helft van het eigendom. Het aandeel van elk lid in het nettoresultaat (winst) is dus $ 25.000.
  • De LLC geeft het lid een Schedule K-1 die zijn of haar aandeel in de nettowinst weergeeft op $ 25.000. Het LLC-lid wordt belast op de nettowinst van $ 25.000. Het tekenbedrag ($ 24.000 in dit jaar) wordt niet belast, omdat het deel uitmaakt van de nettowinst. Houd er rekening mee dat het aandeel van het lid in de nettowinst belastbaar is, ook als het niet uit de onderneming wordt gehaald.

Het feit dat een LLC-lid inkomstenbelastingen betaalt over de winst van het bedrijf, zelfs als die winst niet aan het individu wordt uitbetaald, wordt beschouwd als een nadeel van de LLC-bedrijfsvorm.

Hoe zit het met sociale zekerheid / Medicare belastingen?

Iedereen die in de Verenigde Staten werkt, betaalt socialezekerheids- / Medicare-belastingen op zijn inkomen. U moet zelfstandige belasting betalen, dit zijn socialezekerheids- / Medicare-belastingen op het netto-inkomen (winst) van uw LLC-bedrijf. In de bovenstaande voorbeelden zou de eigenaar van een lid met één lid een belasting op zelfstandige bedrijven betalen van $ 36.000. De LLC-eigenaar met meerdere leden zou zelfstandige belasting betalen over een inkomstenaandeel van $ 25.000.


Video Van De Auteur: I got a haircut in a foreign country.

Gerelateerde Artikelen:

✔ - De beste Messenger Bags voor 2019

✔ - Software en Office Application Suites

✔ - Voorbeeldbudget voor zakelijk budget voor inkomsten en uitgaven


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!