Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe HGTV thuiswinnaars wint van miljoenen dromers


Elk jaar ontvangen de grote jaarlijkse thuisgebeurtenissen van de Scripps Networks, waaronder de HGTV Dream Home Sweepstakes en de DIY Ultimate Retreat Giveaway, miljoenen inzendingen van mensen die ernaar verlangen om een ​​met liefde gemaakt designerhuis te winnen.

Het selecteren van de naam van een winnaar uit 100 miljoen inzendingen of meer is buitengewoon ingewikkeld. Om het nog moeilijker te maken, komen inzendingen op twee manieren aan, online en via de post.

Hoe kan Scripps Network al deze items beheren en toch een winnaar eerlijk selecteren? Heb je echt dezelfde kansen om te winnen, of je nu online of per e-mail opgeeft?

Bovendien is het van vitaal belang voor de reputatie van het Scripps-netwerk dat ze elke schijn vermijden van het uitvoeren van een sweepstakes-scam of een opgetuigd spel. Ze worden onder zware controle gehouden om ervoor te zorgen dat hun enorme prijzen worden toegekend op een manier die geen vriendjespolitiek toont, gemakkelijk te begrijpen is en die zelfs een van die miljoenen inzendingen niet in de steek laat.

Om ervoor te zorgen dat hun selectieproces voor winnaars niet aan de orde is, gebruikt Scripps een methode in drie stappen om ervoor te zorgen dat alle vermeldingen worden geteld en dat de winnaar eerlijk en volledig willekeurig wordt getrokken. Dit is hoe het werkt:

Stap 1. Alle vermeldingen worden onderverdeeld in Bins en Assigned Bin Numbers

Wanneer er items binnenkomen, worden ze in batches gescheiden op basis van de volgorde waarin ze zijn ontvangen.

De batches worden vervolgens in opslaglocaties geplaatst. Normaal gesproken bevat elke bin tussen 26.000 en 50.000 items. Elke bak krijgt een nummer toegewezen.

E-mailingangen worden in fysieke opslaglocaties geplaatst, terwijl aan online-items virtuele bins worden toegewezen. Virtuele bakken zijn eenvoudigweg groepen online-vermeldingen waaraan een enkel bin-nummer is toegewezen.

Stap 2: Een baknummer wordt getrokken uit een hopper

Nu is het tijd om het aantal inzendingen te verkleinen en dichter bij de uiteindelijke winnaar te komen. De eerste stap is het selecteren van de prullenbak met de winnende invoer in een proces dat vergelijkbaar is met de loterijtekeningen die op televisie worden uitgezonden.

Het nummer van elke bak staat op een pingpongbal en de ballen worden vervolgens in een hopper geplaatst. De hopper mengt alle ballen samen en selecteert willekeurig één bal. Het nummer op die bal geeft de winnende bak aan.

Aan het einde van de tweede stap is het aantal potentiële winnaars teruggebracht van tientallen miljoenen tot tienduizenden inzendingen.

Stap 3: De winnende inzending wordt gekozen uit de Lucky Bin

De volgende stap hangt af van het feit of het in stap 2 geselecteerde bin-nummer behoort tot een fysieke of een virtuele bin.

Als het geselecteerde nummer deel uitmaakt van een fysieke lade, kantelen ze de lade zodat alle enveloppen op de vloer terechtkomen. Vervolgens kiezen ze één werknemer, blinddoeken ze en sturen die persoon naar het midden van de enveloppen om naar beneden te reiken en er een op te pakken. De geselecteerde envelop behoort tot de potentiële winnaar.

(Dit betekent dat u een klein randje krijgt door uw enveloppen in te richten als u ervoor kiest om deze per post op te geven).

Als de pingpongbal uit de hopper een nummer bevat dat bij een virtuele bak hoort, begint een computerprogramma zo snel door alle kwalificatienamen te bladeren dat het onmogelijk is om te lezen welke naam wordt weergegeven.

De persoon die is geselecteerd om de tekening te maken, drukt vervolgens op de spatiebalk, waardoor het fietsen op willekeurige wijze op één naam stopt. Die willekeurig gekozen naam is de potentiële winnaar.

Toezicht helpt billijkheid te garanderen

Om eerlijk te zijn, zijn er auditors en inspecteurs bij de tekening die ervoor zorgen dat alles goed wordt gedaan. Deze ambtenaren controleren de pingpongballen vóór de tekening, kijken naar de procedure en controleren of alles boven de tafel ligt.

Het selectieproces van de winnaar wordt niet direct door het Scripps-netwerk afgehandeld, maar eerder door een beheerder van sweepstakes. Al vele jaren gebruikt Scripps Ritway voor hun tekeningen. Het gebruik van een sweepstakes-beheerder zorgt ervoor dat er geen belangenconflict is tussen de sponsor en de winnaar.

Om zijn deelnemers meer inzicht te geven in hoe hun winnaars worden geselecteerd, heeft Scripps ook enkele video's over het proces gemaakt.

Als je deze informatie wilt bekijken, bekijk dan deze video van het HGTV Dream Home Winnaar Tekenproces.

Hoe Scripps Network-winnaars worden aangemeld

Nadat de winnaar van de HGTV Dream Home-winnaar is geselecteerd, is hun informatie geverifieerd om ervoor te zorgen dat de winnaar in aanmerking kwam voor deelname en niet hoeft te worden gediskwalificeerd.

De winnaar wordt vervolgens op de hoogte gebracht, meestal door een aankondiging in de vorm van een hinderlaag, waarbij vertegenwoordigers van de Scripps Networks verschijnen bij het huis van de winnaar, het bedrijf of familiebijeenkomsten. Winnaars kunnen echter ook per aangetekend schrijven op de hoogte worden gesteld.

De data van het selectieproces van de winnaar en wanneer de winnaars op de hoogte worden gebracht, zijn te vinden in de regels van de HGTV Dream Home Sweepstakes of de andere grote weggeefacties van Scripps.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Uncle Ray's - Battle of the BBQ Sweepstakes (Verlopen)

✔ - Quicken Loans - Countdown to Infinity War Sweepstakes (Verlopen)

✔ - Arnott - Motorcycle Giveaway Sweepstakes (Verlopen)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!