Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe verhuurders nutsrekeningen kunnen verminderen

Het verminderen van gas-, elektriciteits- en waterrekeningen


Verhuurders investeren in huurwoningen om geld te verdienen. Uw winst wordt bepaald door de huurinkomsten die u ontvangt, verminderd met uw uitgaven. Het verminderen van de uitgaven die u hebt gekoppeld aan de huurwoning is een manier om uw winst te verhogen. Hier zijn enkele geweldige tips voor het verminderen van de energierekeningen bij uw huurwoning.

Voordelen van het verminderen van nutsrekeningen voor door verhuurder betaalde nutsvoorzieningen

 • Verlaag uitgaven, verhoog winst:

Elke factuur die is gekoppeld aan uw huurwoning en die u kunt verminderen, draagt ​​bij aan het vergroten van uw potentiële winst. Elektriciteits-, gas- en waterrekeningen zijn drie afzonderlijke gebieden waar u aan kunt werken.

 • Verhoog de waarde van huurwoningen:

Het nemen van maatregelen om uw energierekening te verminderen, komt vaak samen met het aanbrengen van verbeteringen aan uw huurwoning. Deze verbeteringen kunnen kleine veranderingen zijn, zoals het vervangen van oudere verlichtingsarmaturen voor nieuwere LED-versies of het kan grotere veranderingen met zich meebrengen, zoals het uitwisselen van oudere apparaten voor nieuwere energie-efficiënte.

Als u op zoek bent naar het verkopen van uw woning, maken deze upgrades uw eigendom aantrekkelijker voor potentiële kopers. Er zullen niet alleen nieuwere armaturen door het hele gebouw zijn, maar er zullen ook lagere rekeningen voor nutsvoorzieningen zijn, en deze lagere kosten en dus hogere cashflows zullen het onroerend goed zeer aantrekkelijk maken voor andere beleggers.

 • Charge Higher Rent:

Met bepaalde upgrades kunt u een hogere maandelijkse huurprijs voor uw eigendom in rekening brengen. Het vervangen van oudere apparaten door een nieuwere energiezuinige versie van roestvrij staal bijvoorbeeld, zal niet alleen de energierekeningen helpen, maar het zorgt er ook voor dat de unit mooier oogt en dus de waarde verhoogt.

 • Minder onderhoudsproblemen:

Wanneer u oudere items in uw woning met nieuwere versies vervangt, vermindert u vaak het aantal onderhoudsvragen dat u naar de accommodatie moet sturen. LED-lampen kunnen bijvoorbeeld 10 tot 20 jaar meegaan. Nieuwere vensters kunnen helpen bij het verwijderen van tocht en het verminderen van hitteklachten.

Voordelen van het verminderen van nutsrekeningen voor huurders betaalde nutsvoorzieningen

 • Appartement meer betaalbaar:

De maandelijkse huur is niet de enige uitgave waar huurders rekening mee moeten houden bij het vinden van een woning. Ze zijn ook vaak verantwoordelijk voor het betalen van de hulpprogramma's. Lagere energierekeningen kunnen u helpen uw appartement betaalbaarder te maken en potentiële huurders uw woning te laten kiezen voor andere vergelijkbare eenheden.

 • Mooier huurobject

Het verminderen van energierekeningen betekent vaak het uitvoeren van upgrades naar de woning. Deze upgrades, zoals nieuwere apparaten, nieuwere vensters of nieuwere verlichting, verbeteren het uiterlijk van het huurobject en maken het aantrekkelijker voor potentiële huurders.

Tips voor het verminderen van gas- en elektriciteitsrekeningen

Er zijn verschillende stappen die u kunt nemen om de gas- en elektriciteitsrekening van uw woning te verminderen. Waaronder:

 • HVAC-filters reinigen- Wanneer de filters op uw HVAC-units vuil zijn, moet het apparaat harder werken en niet zo efficiënt. Voor optimale prestaties moet u deze filters elke maand vervangen.
 • Scheuren dichten - Warmte komt binnen en ontsnapt naar huis door kieren en spleten rond ramen en deuren. Breeuwen rond deze gaten helpt deze ongewenste luchtstroom te voorkomen. Als de tocht wordt verminderd, hoeven huurders het water in de winter niet zo hoog te zetten of de airconditioner in de zomer zo laag mogelijk te zetten.
 • Temperatuur verlagen op waterverwarmer- Verlaging van de temperatuur op uw boiler kan u geld besparen. Overweeg de temperatuur te verlagen van 140 graden naar 130 graden of zelfs 120. Hoe meer u de temperatuur verlaagt, hoe groter uw besparing. Als je van 140 graden naar 120 gaat, kun je overal tussen de 5 en 20 procent besparen op je verwarmingskosten voor water; afhankelijk van het waterverbruik en het specifieke nutsbedrijf.
 • Een programmeerbare thermostaat kopen- Op zijn minst zou u een programmeerbare thermostaat moeten hebben voor de gemeenschappelijke delen van uw huurwoning. U kunt instellen dat de temperatuur gedurende de dag en nacht varieert om rekening te houden met schommelingen van de buitenluchttemperatuur en uren wanneer huurders meestal niet bij de woning zijn. U kunt programmeerbare thermostaten installeren in de appartementen van uw huurders, maar het zou hun verantwoordelijkheid zijn om ze daadwerkelijk te programmeren. U kunt de huurders laten zien hoe ze de thermostaat moeten gebruiken en aan de huurder moeten uitleggen hoe dit kan helpen om geld te besparen op hun energierekeningen, wat een stimulans voor hen zal zijn om het daadwerkelijk te gebruiken.
 • Installeren van LED-verlichtingsarmaturen - LED-lampen gebruiken veel minder energie dan oudere armaturen. Overweeg om alle oude gloeilampen, TL-lampen of andere verlichting in uw woning te vervangen. Niet alleen kunnen LED-lampen uw elektriciteitsrekening met wel 25 procent verminderen, LED-lampen blijven gemiddeld tussen 10 en 15 jaar mee, dus ze hebben vrijwel geen onderhoud nodig.
 • Installeer bewegingslichten - Er zijn bepaalde delen van de woning waar u lichten wilt hebben die altijd branden. Deze omvatten de vooringang, de gemeenschappelijke buitenruimte en alle gangen en trappenhuizen. Er zijn echter nog andere gebieden die geen lampen nodig hebben die constant aan staan. Deze gebieden kunnen een achteringang, een zij-ingang of een oprit omvatten. Voor deze gebieden kunt u bewegingslichten installeren. Deze lichten gaan aan als er beweging is binnen een bepaalde straal van het licht, maar anders zijn ze uit en besparen ze energie.
 • Isolatie: een goede isolatie van uw woning kan ook helpen om de energiekosten te verlagen. Hoewel u misschien niet wilt gaan en elke muur in het pand open wilt trekken, kunt u isolatie toevoegen aan gebieden die al open zijn, zoals zolders of kruipruimten. Een goede isolatie kan helpen om de woning koeler te houden in de zomer en warmer in de winter, waardoor de energierekening daalt, omdat uw huurders hun thermostaten niet op zulke extreme temperaturen hoeven in te stellen.
 • Oude apparaten omruilen voor Energy Star-apparaten - Volgens EnergyStar.gov kan het vervangen van een 20-jarige koelkast door een nieuw Energy Star-model u ongeveer 5 jaar besparen. U zult vergelijkbare besparingen realiseren bij het vervangen van extra apparaten, zoals kachels en vaatwassers. Hoewel ze je van tevoren meer geld zullen kosten, zullen ze je op lange termijn geld besparen.
 • Nieuwe vensters installeren - Als u oudere vensters vervangt door nieuwe dubbele vensters, kunt u de concepten in uw woning verminderen, waardoor u kunt besparen op de kosten voor verwarming en koeling. Ze hebben ook het bijkomende voordeel dat ze helpen om ruis te verminderen.
 • Ketel vervangen - Vervanging van een oudere ketel door een nieuwer energiezuinig model kan helpen de kosten te verlagen. Zoek naar modellen met een energie-efficiënte beoordeling van 90 procent of beter. U moet ook de ketelruimte goed isoleren om de efficiëntie te maximaliseren.

Tips voor het verminderen van waterrekeningen

Er zijn verschillende manieren om het watergebruik in uw woning te verminderen. Waaronder:

 • Lekkages repareren- Het oplossen van lekken in douchekoppen, kranen en toiletten kan helpen het waterverbruik te verminderen. Druppels en lekkages kunnen uw waterrekening met wel 10 procent verhogen, dus ze zijn het waard om te adresseren.
 • Low Flow douchekoppen - Low flow douchekoppen verminderen het waterverbruik aanzienlijk. De meeste low flow douchekoppen hebben een waterhoeveelheid van 2,5 gallons per minuut. Hoe meer douchekoppen u in uw vakantiehuis vervangt, des te groter de besparingen.
 • Kraanbeluchter of WaterSense-kranen - U kunt beluchtingsbeluchters op bestaande bad- of keukenkranen installeren die de waterstroom helpen verminderen. U kunt ook nieuwe low flow-kranen kopen. WaterSense-kranen hebben een waterdebiet van 1,5 gallon per minuut, wat een vermindering is van 30 procent ten opzichte van het typische waterdebiet van een kraan.
 • Low-flow toiletten / dual flush toiletten - Halverwege de jaren 90, wet verplicht toiletten om een ​​maximale spoelkracht van 1,6 gallons per flush te hebben. U moet alle oudere toiletten in uw huurwoning vervangen door toiletten met een laag debiet, omdat deze oudere toiletten wel eens drie tot zeven liter water per keer kunnen gebruiken. U kunt ook overwegen om dubbele spoeltoiletten te installeren. Deze toiletten hebben een nog lagere stroomoptie voor vloeibaar afval, gewoonlijk tussen 8 en 1,2 gallon per spoeling, en ongeveer 1,6 gallon per spoeling voor vast afval.
 • High Efficiency Washer- Als u een wasmachine bij u heeft, overweeg dan om naar een hoogrenderende modellen te upgraden. Deze ringen gebruiken minder water en minder energie dan traditionele wasmachines.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Wat zijn de IRS Home Office-regels?

✔ - 5 Gevaarborden Uw bedrijf valt van de baan

✔ - Een solide verkoopstrategie creëert een concurrentievoordeel


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!