Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe lang duurt het voordat ik Sweepstakes-prijzen ontvang?


OK, dus je bent op de hoogte gebracht dat je een prijs voor sweepstakes hebt gewonnen, je hebt je papierwerk teruggestuurd zoals gevraagd, en dan... wacht je, wacht, en wacht je nog meer. Wat gebeurd er? Waar is je prijs?

Het is niet ongebruikelijk dat prijzen maanden in beslag nemen voordat je wint, zelfs als je je beëdigde verklaring op tijd retourneert.

Tommy Rollins, die sweepstakes voor Circuit City leidde, zei dat Circuit City al hun prijzen in dozen had en klaar was om te gaan wanneer de winnaars werden getrokken, zelfs voordat de eindstreep eindigde.

Maar niet alle sponsors van sweepstakes zijn zo snel.

Hoe lang duurt het voordat de Giveaway-prijzen zijn ontvangen?

Hoe lang je moet wachten om je prijs te krijgen, varieert van sponsor tot sponsor. Als je ongeduldig bent, begin dan met het controleren van de sweepstakes-regels. Als er geen verzendtijden in de regels worden genoemd, heeft uw winmelding mogelijk de informatie die u nodig hebt.

Sommige regels geven aan dat de prijs 4 tot 6 weken na verzending van de beëdigde verklaring wordt verzonden. Anderen zullen zeggen dat de prijs 8 - 10 weken na de sweepstakes eindigt. Als je dicht bij het begin van een weggeefactie wint die maanden duurt, kan dit een lange wachttijd betekenen totdat je prijs verschijnt.

Het is een goed idee om elke prijs die je wint te volgen, inclusief de datum die je hebt gewonnen en de datum waarop je verwacht dat de prijs zal aankomen. Bereken de verwachte aankomstdatum op basis van de informatie in de regels of in uw win-melding. Dit helpt u in één oogopslag te zien welke prijzen te laat zijn om aan te komen, zodat u de sponsor kunt volgen.

Wat te doen als uw prijzen voor Sweepstakes te laat zijn

Dus wanneer de verwachte datum voor uw prijs arriveert en u nog steeds geen prijs ziet, moet u eerst... nog even wachten. Ja, het is oneerlijk dat je punctueel moet zijn over wanneer je binnenkomt en wanneer je je beëdigde verklaringen terugstuurt, maar de sponsor kan te laat zijn met het vervullen van de prijs.

Maar soms worden pakketten vertraagd in de e-mail of is er nog een goede reden waarom de prijs niet op tijd is verschenen. Er kunnen onverwachte vertragingen zijn aan de kant van de sponsor. Sommige sponsors moeten bijvoorbeeld wachten op andere bedrijven om de prijzen te bieden voordat ze deze kunnen versturen, wat extra vertragingen veroorzaakt.

Het is een goed idee om ongeveer een maand te wachten voordat je contact opneemt met de sponsor over een ontbrekende prijs.

Wat te doen als je prijzen voor Sweepstakes zijn Werkelijk Laat

Als je geduldig hebt gewacht en je prijs nog steeds te laat aankomt, is de volgende stap om contact op te nemen met de sponsor van de sweepstakes.

Dit kan lastig zijn omdat het bedrijf dat de sweepstakes sponsort niet altijd hetzelfde is als het bedrijf dat de prijsuitreiking uitvoert. Het is niet ongebruikelijk om contact op te nemen met het hoofdbedrijf en problemen te hebben om iemand te vinden die iets weet van de prijsvragen. Dat betekent niet dat de weggeefactie niet legitiem is!

Een contact zoeken om te vragen over uw prijs voor Sweepstakes:

 1. Begin met uw Win-melding
  Als je je winmelding via e-mail hebt ontvangen, probeer dan een e-mail te sturen naar het adres dat je originele e-mail heeft verzonden. Als je win-melding in een brief staat, schrijf dan naar het retouradres. Als u per telefoon win-berichten ontvangt, vraag dan om een ​​contactnaam en een telefoonnummer voor het geval u later vragen hebt. Je hebt dan iemand om contact op te nemen als je prijs niet aankomt.
 1. Controleer de Sweepstakes-regels
  Vaak bevatten de sweepstakes-regels de contactadressen van het bedrijf waarop de weggeefactie wordt uitgevoerd of een e-mailadres dat kan worden gebruikt voor vragen. U kunt uw vraag naar die adressen sturen.
 2. Zoek de Fulfillment Agency van Sweepstakes op
  Controleer de regels van de sweepstakes om erachter te komen welk bedrijf de sweepstakes uitvoert of beheert. Zoek vervolgens op internet naar de website van het fulfillment-bedrijf. De meeste websites bevatten een gedeelte 'Contact' of 'Over ons' met contactgegevens die u kunt gebruiken om uw prijs te volgen.
 3. Neem rechtstreeks contact op met de Sponsor
  Als de sweepstakes geen lijst met een beheerder of uitvoeringsorganisatie bevatten, neem dan rechtstreeks contact op met de sponsor om te vragen naar je prijs. Als het een groot bedrijf is, kan er wat gegraven worden om de mensen te vinden die verantwoordelijk zijn voor de weggever. Vragen om de marketingafdeling is een goede plek om te beginnen.

Wat te zeggen als u informatie over uw prijs vraagt

Ken je het gezegde dat je meer vliegen met honing dan azijn gaat vangen? Het klopt ook als je informatie probeert te krijgen over een late prijs. Wanneer u naar een sponsor schrijft, wees dan positief en vrolijk en neem al uw gegevens op zodat hij gemakkelijk kan opzoeken wat er is gebeurd.


Video Van De Auteur: STEM OP VOOR HET SUCCES + GIVEAWAY PRIJZEN PAKKET !

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Maak kennis met Natalie Bostelman, Million Dollar Winner en PCH Ambassador

✔ - Enter online Sweepstakes als een professional: hoe te beginnen

✔ - 5 Leuke hobby's die geld verdienen voor jou in je vrije tijd


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!