Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoeveel Sweepstakes moet je meedoen om te winnen?


Hoe meer sweepstakes u opgeeft, hoe groter uw kansen om te winnen zijn. Maar is er een bepaald aantal sweepstakes dat je elke dag moet invoeren om te winnen? Hoeveel moet je richten om die grote prijzen te raken?

Het antwoord hangt af van je eigen schema en hoe je je voelt wanneer je binnenkomt. Als je slechts één weggeefactie per dag invoert, heb je je winkansen vergroot van "geen hoop" naar tenminste een mogelijkheid. En als u vaker invoert (zolang u de regels voor ingangsfrequentie volgt), verhoogt u uw kansen.

Maar meer is niet altijd beter. Als je je elke dag gestresst voelt over het ontvangen van je berichten, of als je je vrienden en familieleden negeert om achter de computer te zitten en de hele dag invulformulieren in te vullen, dan heb je invloed op je levenskwaliteit.

Geen weggeefactie is dat waard.

Er is geen magisch aantal sweepstakes om in te voeren dat je gegarandeerd zal winnen. Het juiste aantal sweepstakes is het nummer dat u regelmatig kunt invoeren terwijl u nog steeds geniet.

Probeer binnen dat tijdsbestek sneller sweepstakes in te voeren, zodat de tijd die u voor u beschikbaar heeft, effectief wordt gebruikt.

Hoe meer Sweepstakes je binnenkomt, des te minder je afhankelijk bent van geluk

Om prijzen te winnen, moet u geluk hebben aan uw zijde, zodat uw naam als winnaar wordt getrokken.

Als je het geluk hebt, kun je winnen, zelfs als de kansen hemelshoog zijn. Je kunt één keer een weggevertje betreden en meteen grote prijzen winnen, zoals een winnaar van de Urban Oasis deed.

Hij won een miljoenenprijs uit miljoenen inzendingen na slechts één keer binnen te zijn.

Maar winnen werkt meestal niet zo. Een van mijn favoriete sweepstakes-citaten komt van Thomas Jefferson, die zei: "Ik geloof enorm in geluk, en ik vind hoe harder ik werk, hoe meer ik er van heb."

Geluk is wispelturig, maar gelukkig kun je verminderen hoeveel je ervan afhankelijk bent.

Als je regelmatig wilt winnen zonder al je hoop op geluk te hebben, dan heb je ook vaardigheid nodig (zoals weten hoe je de beste sweepstakes kiest om te betreden en hoe je jezelf niet kunt diskwalificeren) en toewijding (om regelmatig deel te nemen, zelfs als dat niet lukt) t voelt alsof je ooit zult winnen).

Onthoud: Entering Sweepstakes Is a Hobby, Not a Job

Hoe meer sweepstakes je opgeeft, hoe groter je kans om te winnen - zolang je het volhoudt. Maar als je jezelf probeert uit te putten om 'nog maar één keer binnen te komen', zou je je kansen op de lange termijn kunnen verpesten.

Als je probeert jezelf te dwingen om te veel sweepstakes in te voeren, loop je het risico van burn-out en frustratie. Je zou kunnen stoppen met genieten van je hobby en het opgeven. En als je niet meedoet, win je niet.

Om nog maar te zwijgen over het feit dat als u teveel tijd besteedt aan het invoeren van prijsvragen, u uw relaties kunt beschadigen, uw baan riskeert of uw gezondheid in gevaar brengt.

Het is mogelijk om verslaafd te raken aan het meedoen aan prijsvragen, en je wilt niet dat dit met jou gebeurt. Zo leuk als winnende sweepstakes is, moet je ervoor zorgen dat je je perspectief niet verliest.

Hoe u uw kansen kunt verhogen zonder Burnout te riskeren

Het is een goed idee om een ​​bepaalde hoeveelheid tijd in te stellen voor het invoeren van prijsvragen die u gemakkelijk kunt sparen en elke dag kunt invoeren.

Misschien kun je 's avonds een uur lang naar binnen gaan, terwijl je tot rust komt met een tv of een halfuur binnengaat terwijl je na het ontbijt een kopje koffie drinkt.

Probeer vervolgens de tijd die je hebt te maximaliseren zodat je de meest recente prijsitems krijgt die je tijdens die periode kunt hebben. Hier zijn een paar tips:

  • Gebruik een sweepstakes-systeem dat voor u werkt om weggeefacties te vinden die u wilt invoeren.
  • Organiseer uw invoer. Een bladwijzersysteem is gratis en kan worden gebruikt met elke sweepstake die je tegenkomt.
  • Volg tips om sneller prijsvragen in te voeren, zodat u geen kostbare tijd verspilt.
  • Geef niet op. Je ziet misschien niet meteen resultaten, maar de prijzen komen wel als je regelmatig meedoet.

Onthoud: winnen is een marathon, geen sprint, dus loop zelf en heb plezier met je inzendingen.


Video Van De Auteur: 10 Loterij Winnaars Die ALLES Hebben Verloren!

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Als ik een reis win, kan ik dan betalen om extra gasten te krijgen?

✔ - 8 Deal Breakers die u moet overwegen voordat u Trip-winsten gaat winnen

✔ - Omaha Steaks - Quarterly Free Steaks Giveaway


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!