Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe non-profiteiten supporters kunnen inspireren met infographics

Iedereen houdt van Infographics


Als non-profitorganisatie wilt u dat mensen verbinding maken met uw oorzaak of bericht. De helft van je baan probeert de aandacht te vestigen op het belangrijke werk dat je doet, de impact die je hebt of de mensen die je hulp nodig hebben.

Om het woord 'uit' te krijgen, moet je echter gezien worden. Hoe kun je gezien worden en tegelijkertijd mensen inspireren om contact te maken met jouw zaak? Vaak stoppen non-profitorganisaties vast met het zoeken naar de beste tools om hun bereik te vergroten en zien ze slechts minimale resultaten.

Bovendien wed ik dat je non-profitorganisatie heel wat statistieken heeft die de zaak ondersteunen voor wat je elke dag bereikt. Maar de ogen van de meeste mensen worden glazig als ze worden geconfronteerd met droge cijfers.

Gelukkig is er een manier (waar mensen van houden) om supporters te inspireren en de zichtbaarheid van uw organisatie vergroten: Infographics.

Ook zijn infographics, hoewel ze al een tijdje bestaan, voor iedereen gemakkelijker te maken geworden. Het enige dat u nodig hebt, zijn enkele gebruiksvriendelijke grafische hulpmiddelen en een beetje fantasie om intrigerend, leuk om te zien en informatieve infographic-afbeeldingen te maken die u bijna altijd en overal kunt gebruiken.

Bekijk de onderstaande voorbeelden om uw verbeelding te laten spreken over hoe uw non-profitorganisatie uw infographics effectief in uw communicatie kan gebruiken.

 • 01

  Visuals die inspireren

  Infographic voor een organisatie zonder winstoogmerk.

  Of u nu voor de marketingafdeling werkt, sociale media of directe evenementen beheert, u weet dat er veel inhoud is die uw non-profitorganisatie zou kunnen produceren.

  Er zijn video's, fotografie, webinars, Facebook Live en sociale media. Maar wat als ze niet voor uw organisatie hebben gewerkt of als u niet over de middelen (of tijd) beschikt om ze echt te laten werken?

  Cue infographics.

  Infographics, dat letterlijk opsplitst naar 'afbeeldingen die informatie doorgeven', zijn enkele van de meest eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken soorten inhoud geworden. U hebt waarschijnlijk infographics gezien en gedeeld, zowel persoonlijk als voor uw organisatie, omdat ze informatie op zo'n eenvoudige manier doorgeven.

  Mensen zijn visuele wezens (65 procent van ons zijn visuele studenten), en dat is precies waarom infographics zo behulpzaam zijn. De kleuren, pictogrammen en algemene organisatie van een infographic trekken de aandacht en houden de aandacht van een persoon.

  Over aandacht gesproken, wist je dat de gemiddelde menselijke aandachtsspanne nu ongeveer 8 seconden is? Studies tonen aan dat visuals zoals infographics een van de weinige manieren zijn om de "bureaucratie" rond de aandachtsspanne van onze kijkers te verminderen. Kortom, infographics trekken de visuele delen van de hersenen aan, waardoor mensen opletten.

  Infographics zijn enkele van de meest gedeelde online-inhoud, wat betekent dat uw organisatie door meer mensen wordt "gezien". Maar ze bieden uw organisatie ook een unieke kans: aanpasbare marketing.

  Elke dag neemt het aantal gemaakte infographics toe met 1%. Meer en meer mensen, organisaties en bedrijven benutten de kracht van deze beelden, waarschijnlijk omdat ze bieden:

  • Aanpassingsvermogen. U kunt de afmetingen wijzigen, de opmaak of kleuren naar uw merk wijzigen en ze gebruiken in vrijwel alles wat u nodig hebt. Van banners, flyers voor evenementen tot e-mailafbeeldingen en sociale media, infographics kunnen overal worden gebruikt waar uw organisatie ze nodig heeft.
  • Unieke inhoud. Elke infographic heeft unieke gegevens of informatie, evenals een geïndividualiseerd ontwerp. Uw organisatie kan de branding, stijlgids en individuele gegevens gebruiken om een ​​afbeelding te maken met de tekst: "Dit is wie we zijn!"
  • Eenvoud. Zelfs de meest doorwrochte organisaties kunnen infographics maken die rocken met een groot aantal online infographichulpmiddelen. Infographics hoeven ook niet boordevol ingewikkelde informatie te zitten. Het enige dat u hoeft te doen, is pictogrammen gebruiken in plaats van tekst (zie onderstaande afbeelding) en ervoor zorgen dat de informatie het achtervolgen van het belangrijkste werk van uw organisatie vermindert.
 • 02

  Weet onze supporters over de mensen die we helpen?

  Maar wat zullen we zeggen met Infographics?

  Je denkt misschien: "Dat klinkt allemaal geweldig, maar waar zouden we een infographic over maken?" Het allerbelangrijkste dat je organisatie moet stellen voordat je begintiederinhoud moet zijn:"Is dit nuttig?"

  Dat geldt ook voor infographics. Zoek de volgende vragen om je te helpen een paar 'nuttige' infographicideeën te vinden die je supporters inspireren.

  Neem deze infographic als voorbeeld:

  In slechts een paar woorden en afbeeldingen heeft Citizens for Public Justice uitgelegd:

  • Welke demografische gegevens hebben hulp nodig
  • De problemen waarmee deze mensen worden geconfronteerd
  • Hoe de organisatie werkt om het tij te keren

  Kan uw organisatie iets soortgelijks doen? Hoe kun je het werk dat je doet visueel interpreteren?

 • 03

  Weet het publiek hoe ze kunnen helpen?

  Neem nooit iets aan. Feit is dat veel mensen, afgezien van donaties en fondsenwerving, niet weten hoe ze kunnen helpen bij het oplossen van de problemen waarmee onze wereld wordt geconfronteerd.

  U kunt de manieren benadrukken waarop de 'gewone persoon' uw organisatie, de mensen die u probeert te helpen of de problemen die u probeert op te lossen, kan ondersteunen.

  Neem deze infographic bijvoorbeeld. Het bevat verschillende specifieke manieren waarop supporters van End Child Labour actie kunnen ondernemen. Niet alleen zullen mensen zich sterker voelen, ze willen ook de zaak ondersteunen die het hen gemakkelijk maakte om te handelen, door simpelweg vragen te stellen om het woord te verspreiden, om voorgoed te investeren.

 • 04

  Weten mensen wat we doen?

  Als gewone burger weten mensen dat non-profitorganisaties geweldig werk verrichten, dat ze een verschil maken en dat ze de moeite waard zijn.

  Maar vertaalt zich dat in hun ondersteuning? Tenzij ze zich verbonden voelen met wat je doet, zullen ze hun portemonnee niet uittrekken, hun tijd vrijmaken of verandering zoeken. Infographics kan u hierbij echter helpen.

  Deze infographic doet dit goed.

  In een korte ruimte heeft Charity Sub het volgende gemarkeerd:

  • Hoeveel mensen hebben ze geholpen?
  • Waar hun financiering naartoe gaat
  • Hoe dit het probleem verandert

  Natuurlijk is er vrijwel geen limiet aan wat infographics voor uw organisatie kunnen betekenen. Hoewel veel non-profitorganisaties infographics gebruiken in openbare communicatie (sociale media, e-mails, gedrukte marketing), kunt u ze ook gebruiken voor:

  • Interne rapporten
  • Donorinformatie
  • Mediakits, missieverklaringen, etc.
  • Financiële rapporten
  • Gegevenssamenwerking met andere non-profitorganisaties
  • Seminars, conventies, presentaties
  • Webconferenties, live streaming

  Infographics zijn echt een van de meest veelzijdige stukjes content, omdat je niet beperkt bent door lange tekst- of video-compatibiliteitsproblemen. De wetenschap ondersteunt ook infographics; ze werk.

 • 05

  Meer redenen nodig om Infographics te gebruiken?

  Steeds meer onderzoeken vinden de impact die infographics hebben op sociaal bereik, donaties en zelfs connecties en bereik. Eigenlijk:

  • Consumenten hebben ook 30 keer meer kans om een ​​infographic te lezen dan een stuk tekst.
  • Social media-berichten met een afbeelding krijgen 39% meer betrokkenheid dan berichten zonder afbeeldingen.
  • Unieke beelden zijn verbonden met emotie; afbeeldingen zijn 17% overtuigender dan tekst.

  Infographics die worden gebruikt in marketingcampagnes kan de betrokkenheid met 35% + vergroten, wat zich vertaalt naar meer donaties, vrijwilligers en mediabewustzijn. Stel je het geweldige werk voor dat je organisatie zou kunnen doen met een beetje hulp op die gebieden.

  Online zichtbaarheid met infographics is een van de snelste manieren om de impact van uw non-profitorganisatie in de wereld van vandaag te vergroten, maar infographics zijn veelzijdig. Wees niet bang om ze in uw gedrukte marketing, uw impactrapporten of uw e-mails te stoppen. Hoe meer nuttige informatie u deelt, hoe meer mensen uw doel ondersteunen.

 • 06

  Alles wat je nodig hebt is een verhaal

  Uw non-profitorganisatie is begonnen met een verhaal. Misschien was het het verhaal van mensen die hulp nodig hadden, of een bepaalde situatie die de oprichters tot actie bracht. Misschien is het een voortdurende behoefte aan educatie en bewustzijn. Ongeacht het verhaal dat uw non-profitorganisatie wil vertellen, probeer het visueel te zeggen.

  Infographics kan u helpen om de achtervolging in te zetten - de echte moraal van uw verhaal - als u zich concentreert op wat uw voorstanders, vrijwilligers of donoren willen en moeten weten. Wanneer u uw doel en wat het aan het doen is, wilt benadrukken, ontwerp dan een infographic die opleidt en betrokken is.

 • 07

  Tijd om te beginnen met creëren

  Wilt u een paar snelle en vuile infographic tips om aan de slag te gaan? Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij brainstormen:

  1. Maak voor uw publiek. Deel geen afbeeldingen van andere organisaties en gebruik niet alleen informatie "hergebruik". Maak het relevant voor uw programma's, uw vrijwilligers of de gebieden waarin u werkt.
  2. Kijk naar de kalender. Zijn er feestdagen aan het komen die donaties kunnen stimuleren? Heeft u een evenement dat u wilt markeren? Plan belangrijke infographiconderwerpen en begin nu te creëren; wacht niet!
  3. Optimaliseer uw afbeeldingen. Dit betekent dat u ervoor moet zorgen dat de afbeeldingen de juiste grootte hebben voor Twitter (waarvan de afbeeldingsgrootte kleiner is dan andere platforms), SEO en insluiting.
  4. Verhoog inhoud door series te maken. Sommige infographics kunnen pagina's en pagina's lang zijn. Breek de jouwe op in kleinere infographics (denk 1500 pixels lang) en deel in stukken. Dit bezorgt je de meeste "waar voor je geld" en houdt mensen geïnteresseerd.
  5. Vergeet de call to action niet. Vergeet niet om de vraag expliciet te maken, net zoals bij een fondsenwervingsbrief.Zorg ervoor dat u iets opneemt als 'Doneer nu' of 'Meld u aan als vrijwilliger' onder aan uw infographic. U kunt ook een afbeelding maken die laat zien wat mensen kunnen doen om uw zaak op eigen kracht te ondersteunen.

  Wat betreft het maken van die infographic, helpen de zes best practices in de bovenstaande infographic u aan de slag te gaan. Ze bevatten:

  • Minder is meer: ​​beperk de kleuren en houd de beelden eenvoudig
  • Wees consistent. Als u foto's gebruikt, laat u niet vallen in sommige lijntekeningen.
  • Gebruik witruimte strategisch. Elk oog heeft rust nodig.
  • Gebruik niet meer dan twee lettertypen in niet meer dan drie formaten
  • Houd de grootte van je infographic redelijk. Experts suggereren dat de breedte 600 tot 735 pixels zou moeten zijn.

  Veel plezier met je infographics, maar vergeet nooit hun serieuze doel bij het uitbreiden van je bericht.

  Latasha Doyle is een freelance schrijver en woont in Denver. Ze schrijft over alles wat infographic gerelateerd is voor Easel.ly en is gepassioneerd over het helpen van non-profitorganisaties om hun belangrijkste werk te doen. Als ze niet schrijft, is ze waarschijnlijk haar volgende vakantie aan het lezen of plannen.


 • Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Top Restaurant Voorgerecht Trends

  ✔ - Namen van uw non-profitorganisatie wettelijk

  ✔ - Debat over twee ruimtes na een periode in juridisch schrijven


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!