Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Toegang krijgen tot de Amerikaanse import- en exporthandelsstatistieken


Het Amerikaanse Census Bureau voor Buitenlandse Handel is de officiële bron voor Amerikaanse import- en exportstatistieken. Het is verantwoordelijk voor het uitvaardigen van voorschriften voor de rapportage van alle exportzendingen vanuit de Verenigde Staten. Zoals de site aangeeft, als u op zoek bent naar import- of exportstatistieken, informatie over exportregelgeving, commodity-classificaties of een groot aantal andere handelsgerelateerde onderwerpen, is dit de plek om de informatie te krijgen die u nodig hebt. Laten we zeven van zijn belangrijkste aanbiedingen bekijken.

Amerikaans Census Bureau voor buitenlandse handel

1. Wereldwijd bereik

Global Reach is de officiële blog van de Foreign Trade Division van het Amerikaanse Census Bureau.

2. Nieuwsbrieven

TradeSource is boordevol informatie over internationale handel. De meest recente editie onderzoekt bijvoorbeeld het exportpotentieel van de Amerikaanse dienstensector en programma's in de hele overheid die reële kansen en verkoopkanalen voor bedrijven bieden om nieuwe markten te betreden, Amerikaanse servicebedrijven met wereldwijde markten te verbinden en hoe Ex-Im Bank dit ondersteunt. Kleine Amerikaanse bedrijven met exportfinanciering voor zowel de goederen- als de dienstensector. Een nuttig boek wanneer je tijd hebt.

AES omvat een breed scala aan onderwerpen, waaronder het melden van zware machines, hoe schema B groen wordt en wat een veld voor een buitenlandse handelszone-ID is. Elk nummer explodeert met waardevolle internationale handelsinformatie.

3. AESDirect

AESDirect dient als een online internetarchiveringsysteem.

Het is gratis, stelt gebruikers in staat om Electronic Export Information (EEI) een voor een op het internet in te voeren, vereist geen software- of hardware-investering en kan onmiddellijk de minimale systeemvereisten van een computer controleren (uw computer moet in staat zijn om een ​​web te gebruiken browsers die ze op hun schema vermelden).

AESDirect biedt ook eenvoudige registratie en als je training nodig hebt, hebben ze dat ook met gebruikershandleidingen, online of persoonlijke training en video's met exporttraining.

4. DropBox

Met DropBox kunt u buitenlandse handelsgegevensbestanden downloaden die abonnementsbestanden of aangepaste verzoeken zijn die zijn besteld via hun afdeling voor gegevensdistributie. U voert alleen de bestandsnaam in een veld in en drukt op de knop 'Dit bestand ophalen'.

5. Gids voor buitenlandse handel

Alles wat je wilt weten over buitenlandse handelsstatistieken is hier te vinden. Het unieke aan deze gegevens is dat de informatie wordt samengesteld uit geautomatiseerde formulieren en rapporten die aanvankelijk zijn ingediend bij de Amerikaanse douane of, in sommige gevallen, rechtstreeks bij het Census Bureau, voor vrijwel alle zendingen die de Verenigde Staten verlaten (exporteren) of invoeren (importeren). Export naar Canada wordt samengesteld uit Canadese importgegevens.

Inhoud is als volgt:

  • Invoering
  • Beschrijving van statistisch programma voor buitenlandse handel
  • U.S. Merchandise Trade: speciale rapporten, diensten en dataproducten
  • Conversietabellen en kwantitatieve eenheden
  • Landgroeperingen
  • Referentiehulpmiddelen

6. Buitenlandse handelsproducten

Hier kunt u actuele gegevens (Merchandise Trade, staats- en havengegevens en speciale producten) bestellen of historische gegevens (vergelijkbare opties voor huidige gegevens) voor eerdere perioden selecteren door het vakje naast de naam van het gegevensproduct aan te vinken. Klik op de rapportnaam voor productomschrijvingen en recordlay-out. Selecteer frequentie (bijvoorbeeld maandelijks, jaarlijks, per kwartaal). Ga naar de onderkant van de pagina en klik op de knop Verzenden.

Voor historische gegevensproducten volgt u dezelfde stappen en klikt u op het selectievakje om jaren te selecteren.

7. USATrade online

USATrade Online wordt beschouwd als de officiële bron voor U.S. Merchandise Trade Data.

U hebt toegang tot de huidige en cumulatieve Amerikaanse export- en importgegevens voor meer dan 18.000 exportgoederen en 24.000 importgoederen. USATrade Online biedt handelsstatistieken met behulp van het geharmoniseerde systeem (HS) tot het 10-cijferige niveau en de goederenclassificatiecodes van het Noord-Amerikaanse indelingssysteem (NAICS) tot het niveau met zes cijfers.

Wanneer u zich aanmeldt voor USATrade Online, kunt u maandelijkse en jaarlijkse handelsstatistieken op district- en havenniveau opvragen, evenals staatsexport. Met deze krachtige tool kunt u rapporten en grafieken op maat maken die u op de hoogte houden van de wereldwijde concurrentie.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Voors en tegens van huurwoningen met minder dan 6 eenheden

✔ - Wat is een potentiële huurder

✔ - 4 Veel voorkomende soorten bouwcontracten


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!