Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe Top Affiliates aan te trekken

Top Affiliates worden om je aan te melden is niet gemakkelijk, maar het is zeker nodig


In reactie op een eerder artikel dat ik schreef over affiliate marketing, kreeg ik enkele vragen over het starten van deze zware reis. Sommige e-commerce spelers hadden hun handen verbrand bij affiliate marketing, terwijl anderen nog moesten beginnen. In beide gevallen was een groot punt van zorg: "Hoe zal mijn affiliate-aanbod opvallen in de oceaan van vergelijkbare aanbiedingen? Hoe kan ik topfilialen aantrekken?"

Om dit probleem aan te pakken, heb ik besloten om de volgende checklist te maken die evalueert of u bereid bent om toppartners aan te trekken:

Heb je een aantrekkelijke aanbieding op het affiliate netwerk?

Ervan uitgaande dat u hebt besloten om op te lijsten met een aangesloten netwerk, heeft u het grote aantal aangesloten aanbiedingen daar dan gecontroleerd? Hoe meet je? Als u een gelieerde onderneming was, zou u uw vermelding aantrekkelijk vinden?

Brengt uw bestemmingspagina liefde op het eerste gezicht?

Het zou overdreven zijn om te zeggen dat de bestemmingspagina de verkoop maakt of verbreekt, maar niet zozeer. Wanneer e-commerceprofessionals mij vragen waar ze hun geld aan moeten besteden, raad ik altijd een fantastische bestemmingspagina aan.

Hebt u uw bit gedaan om affiliates uit te rusten met effectieve tools?

Affiliate marketing gaat over het creëren van partnerschappen die werken. Het gaat niet om het afstand doen van of het uitbesteden van uw marketingfunctie. Het is absoluut noodzakelijk dat u uw gelieerde ondernemingen helpt verkopen. En de beste manier om dat te doen, is hen uitrusten met een groot aantal geweldige tools voor affiliate marketing.

Zijn uw voorwaarden aantrekkelijk?

Er zijn verschillende uitschakelingen voor toppartners. De meeste hiervan komen voort uit de affiliate-voorwaarden die u aanbiedt. Dit is wat niet verkoopt:

  • een zeer lage verkoopprijs
  • een klein commissiepercentage
  • een progressief incrementele commissie schaal wanneer u een niet geteste verkoper bent
  • betaling na een lange wachttijd
  • onder andere

Verbiedt u onnodig bepaalde verkeersbronnen of behoudt u te veel controle?

Sommige verkopers zijn zo paranoïde dat ze de controle over het verkoopproces verliezen en uiteindelijk onnodige beperkingen opleggen aan gelieerde ondernemingen. Aan de ene kant twijfel ik niet dat er nadelen zijn aan affiliate marketing, maar aan de andere kant moet je je er ook voor inzetten. Anders vermijd affiliate marketing volledig. Er is hier geen middenweg!

Stimuleert u partners met de juiste analyse?

U kunt er zeker van zijn dat toppartners serieus zijn met betrekking tot hun gelieerde marketingactiviteiten. Net als andere ervaren online ondernemers hebben ook zij hun dashboards nodig om hun campagnes te evalueren. Blind spelen is nooit leuk. U moet een mechanisme vinden waarmee partners toegang hebben tot gegevensanalyses waarmee ze hun campagnes kunnen blijven aanpassen om hun winst te maximaliseren en op hun beurt uw winst. Als je met een aangesloten netwerk gaat, zullen ze waarschijnlijk voor deze functie zorgen.

In feite zou u dit kunnen gebruiken als een van de criteria bij het selecteren van een aangesloten netwerk.

Heb je een plan over hoe je contact kunt maken met geaffilieerden of verwacht je dat het aangesloten netwerk al het zware opheffen doet?

Wanneer u geconfronteerd wordt met de directe rekrutering van leden van een affiliate dan bij een affiliate netwerkdebat, kunt u in de verleiding komen om de laatste te kiezen omdat u geen serieuze oefening in de verkoop aan toekomstige affiliates wilt ondernemen. Ik denk dat dat geen goede motivatie is om je aan te melden bij een aangesloten netwerk. Natuurlijk hebben ze hun aantal aangesloten leden. Maar je moet nog steeds uitgaan en je steentje bijdragen. Ik zou verwachten dat je forums, blogs, sociale media en misschien zelfs advertenties zou gebruiken om topfilialen aan te trekken voor je aanbod.

Laatste woorden

Eenvoudig en duidelijk: zorg ervoor dat u uw steentje bijdraagt ​​om het juiste talent als partners aan te trekken. Een paar topfilialen zijn veel meer waard dan een leger van sub-par partners.


Video Van De Auteur: MUSLIM HIJAB HARASSMENT EXPERIMENT IN RAMADAN

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Het perfecte type restaurant kiezen

✔ - 7 Basisprincipes van de borgstellingswet van Oklahoma

✔ - Hoe je je restaurant kunt beheren om het te laten groeien


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!