Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe succesvol te zijn op eBay als verkoper


Ik heb eBay eerder aanbevolen als een geweldige manier om een ​​nieuw product te testen. Voor een groeiend aantal ondernemers is eBay echter hun enige etalage. Het mooie van eBay is dat het je toegang geeft tot e-commerce zonder de moeite en de kosten van het opzetten van een eigen e-commercesite te hoeven doorstaan. Deze zeven eBay verkooptips zullen je helpen om snel te beginnen met verkopen op eBay en je op weg helpen om een ​​eBay PowerSeller te worden.

Een foto zegt meer dan duizend woorden

Het is ouderwets, maar mensen houden nog steeds van dingen te zien voordat ze ze kopen. Zorg ervoor dat alle producten die je op eBay plaatst, vergezeld worden door foto's van professionele kwaliteit die voldoen aan de fotovereisten van eBay. (Houd er rekening mee dat alle vermeldingen nu foto's moeten bevatten.)

Foto's die op Ebay worden gebruikt, moeten een minimale lengte hebben van 500 pixels voor de langste zijde, geen randen hebben en geen tekst of illustraties bevatten (zoals het logo van een verkoper). Je kunt watermerken gebruiken en eBay heeft zelfs een eigen service voor het maken van watermerk. Vanaf dit moment kunt u nog steeds stockfoto's gebruiken, maar alleen voor gloednieuwe items, niet 'als de primaire foto voor gebruikte items; uitzonderingen zijn de categorieën Boeken, Films, Muziek en Videogames'.

Alleen al het voldoen aan de vereisten is niet goed genoeg als je het echt wilt verkopen de items die je post en krijg een top dollar voor hen; Ik raad je ten sterkste aan de beste tips van eBay te lezen voor het maken van geweldige foto's (pdf) en te werken aan het zo goed mogelijk maken van je foto's.

Doe je eBay-onderzoek.

Wanneer u op eBay verkoopt voordat u een bepaald product heeft vermeld, besteedt u wat tijd aan het onderzoeken van andere soortgelijke producten op eBay en het volgen van het biedproces. Hiermee kunt u de interesse voor uw product meten en kunt u bepalen hoeveel uw product waard kan zijn.

Leer alles over verzending

Verzending is onder controle van de eBay-verkoper, maar sommige verzendmethoden zijn beter dan andere. U wilt de beste verzendmethode voor uw product vinden in termen van kosten en betrouwbaarheid en vervolgens die verzendmethode opgeven in uw eBay-aanbieding. (En vergeet niet om de verzendkosten op te nemen in uw verzendinformatie voor potentiële kopers.)

Besteed evenveel aandacht aan het schrijven van je eBay-lijst als aan je foto

Voor verkopen op eBay heb je een krachtige aanbieding nodig. En de truc om een ​​sterke eBay-aanbieding te schrijven is door zoekmachine vriendelijke frasering te combineren met concrete details over het product op een manier die mensen zal verleiden om op uw product te bieden. Neem de tijd om je eBay-aanbieding te bewerken, net als elke andere advertentie.

Biedt een volledig overzicht van betalingsopties, inclusief creditcards

Hoe meer betalingsmogelijkheden u als verkoper biedende bieders biedt, hoe meer bieders uw product zal aantrekken en hoe succesvoller uw verkoop op eBay zal zijn.

Richten op het krijgen van positieve feedback eerst positieve feedback

Feedback is echt van belang als je op eBay verkoopt. Als u een consistent overzicht van positieve feedback hebt, zullen potentiële kopers vaker bieden en bereid zijn hogere prijzen te betalen. Dus misschien wil je je best houden aan het plaatsen van duurdere producten tot je een succesvolle staat van dienst hebt als een gevestigde eBay-verkoper.

Wees zakelijk

Handel professioneel, zorg voor een superieure klantenservice die uw reputatie opbouwt en zorg ervoor dat u alle bedrijfsregels die van toepassing zijn, zoals het registreren van uw bedrijf en het correct in rekening brengen en het afdragen van belastingen, volgt. Verkopen op eBay is net als elk ander bedrijf; om een ​​eBay-succes te worden, moet je de regels volgen en zorgen voor de soort klanttevredenheid die zich vertaalt in hogere eBay-verkopen.


Video Van De Auteur: Online geld verdienen 2019. Hoe verdien je 2500 euro per maand via Amazon met 1 product?

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe een Home Based Web Design Business te starten

✔ - 7 Tips om u te helpen uw angst voor spreken in het openbaar te overwinnen

✔ - Unieke zakelijke ideeën: gekke manieren om geld te verdienen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!