Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe begin je een artikel met een Grote Lede


Soms is de eenvoudige handeling om aan de slag te gaan het moeilijkste. Als je de "perfecte" lede vindt, zal de informatie misschien van daaruit stromen! Het is het proberen waard! Hier zijn 5 manieren om uw tijdschriftartikel te starten.

 • 01

  Een inspirerend citaat

  Vrouw artikel schrijven met behulp van laptop

  Omdat veel van mijn artikelen profielen zijn, is de inspirerende quote een van mijn favorieten. Misschien heb je het geluk om een ​​onderwerp te interviewen dat een gevoel, positie of proces kan distilleren tot een verbazingwekkend citaat. Zo ja, leid ermee!

 • 02

  Een Shocker!

  Soms overlapt dit met statistieken (zie hieronder), maar een manier om je lezer te haken is om een ​​lead-zin in te voegen die veel pop bevat, zoals een schrijnende reis beschrijven of een grove onrechtvaardigheid.

 • 03

  Een statistiek

  Dit kan een beetje overdreven zijn, maar soms moet u het "waarom" van een artikel in termen van cijfers vaststellen. Waarom is dit artikel belangrijk? Omdat het onderwerp relevant is voor xxxx aantal mensen? Omdat xx miljoen mensen deze ziekte hebben? Jij krijgt het punt. Een van de beste plekken om die vervelende statistieken te vinden, is het Bureau of Labor Statistics of de Census-gegevens.

 • 04

  Woordenboek definitie

  Ok, naar mijn persoonlijke mening kan deze een beetje saai zijn, maar soms is een formele definitie nodig om een ​​stuk te maken. Een interessante variant hiervan zou kunnen zijn om het woord in een vreemde taal te vertalen en naar zijn verwanten te zoeken.

 • 05

  Stel een scène in

  Ik heb ooit een universiteitsvoorzitter geïnterviewd die zijn kantoor vol had met oude automobielmemorabilia. Door zijn passie voor auto's de wortel van zijn persoonlijkheid bereiken was leuk en zorgde voor een geweldig artikel.


 • Video Van De Auteur: Luther and the Protestant Reformation: Crash Course World History #218

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - EBay beleid voor aankopen, restituties en uitwisselingen

  ✔ - Effectieve website-oproep voor onroerend goed

  ✔ - RFP's (Request for Proposals) voor non-profitorganisaties


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!