Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe de eerlijke markthuur voor uw eenheid te berekenen

De huur voor uw woning instellen


Fair Market Rent is de geschatte hoeveelheid onroerend goed met een bepaald aantal slaapkamers, die in een bepaald deel van het land zal worden verhuurd.

Hoe wordt eerlijke markthuur berekend?

Eerlijke markthuur is een bruto huurschatting inclusief de basishuur, evenals eventuele essentiële voorzieningen die de huurder zou moeten betalen, zoals gas of elektriciteit. Het omvat niet-essentiële hulpprogramma's zoals telefoon, televisie of internet.

HUD arriveert op de nummers voor elk gebied met behulp van censusgegevens en door enquêtes van huurders. Elk jaar stelt HUD een lijst samen van de Fair Market Rents voor meer dan 2.500 grootstedelijke en niet-stedelijke provincies.

Waarvoor wordt Fair Market Rent gebruikt?

Fair Market Rents worden gebruikt om de bedragen van huurvouchers te bepalen voor huisvestingsprogramma's van de overheid, zoals Sectie 8 (Huisvestingskeus Voucherprogramma).

Ook gekend als: FMR, Market Rent

Voorbeeld:
In de stad Newark, New Jersey, is de eerlijke markthuur voor een appartement met twee slaapkamers $ 1200. De eerlijke markthuur voor een slaapkamer is $ 1000.

Wat is sectie 8?

Sectie 8 is een programma dat financiële hulp biedt aan bepaalde personen om hen te helpen een huis te huren. Het programma geeft huisvestingsvouchers aan deze personen. Om in aanmerking te komen voor het ontvangen van een voucher, kunt u niet meer dan een bepaald bedrag per jaar verdienen, op basis van het aantal personen in het huishouden.

Als een verhuurder akkoord gaat om een ​​huurder van afdeling 8 te huren, zal het programma van afdeling 8 eerst het onroerend goed inspecteren om er zeker van te zijn dat het voldoet aan bepaalde normen. Als de accommodatie de inspectie passeert, zal de verhuurder direct elke maand rechtstreeks worden betaald via het Sectie 8-programma.

Hoeveel gaat Sectie 8 betalen?

In hoofdstuk 8 wordt het bedrag van de voucher bepaald door eerst het aantal personen in het huishouden uit te rekenen. Het bepaalt vervolgens de grootte van het appartement waarvoor het huishouden in aanmerking komt. Een huishouden voor drie personen kan bijvoorbeeld in aanmerking komen voor een voucher met twee slaapkamers.

Omdat de eerlijke markthuur voor een eenheid sterk kan variëren, afhankelijk van het deel van het land waarin de eenheid zich bevindt, stelt sectie 8 vervolgens het bedrag van de tegoedbon in op basis van de redelijke markthuur voor de specifieke regio. Afhankelijk van het inkomen van de huurder dekt de voucher mogelijk niet het volledige bedrag van de maandelijkse huur. De huurder kan nog steeds verantwoordelijk zijn voor het betalen van een deel van de maandelijkse huur.

Hoe u de juiste prijs voor uw vakantiewoning instelt

Er zal een maximumbedrag zijn dat u in rekening kunt brengen voor uw huur op basis van een aantal verschillende factoren. Deze factoren kunnen zijn:

  • Plaats:De locatie van uw unit speelt een grote rol bij het bepalen van de huur. Als uw woning zich in een begerenswaardige stad bevindt, kunt u meer in rekening brengen. Als uw woning zich bevindt in het beste schooldistrict in de stad, kunt u mogelijk een nog hogere huur krijgen. Twee eenheden die slechts twee blokken van elkaar verwijderd zijn, kunnen heel verschillende huurprijzen opleggen omdat ze zich in verschillende steden of in verschillende schooldistricten bevinden.
  • Grootte:Er is een maximumbedrag dat u kunt opladen op basis van de vierkante meters en het aantal slaapkamers en badkamers dat uw unit heeft.

  • voorzieningen: Als uw woning een prachtig uitzicht, buitenruimte, centrale airconditioning heeft of onlangs is gerenoveerd, kunt u mogelijk meer voor uw eenheid in rekening brengen in vergelijking met andere eenheden in de omgeving die qua grootte vergelijkbaar zijn met uw eenheid.
  • Vraag naar:Als er veel beschikbare eenheden in uw omgeving zijn en niet zo veel geïnteresseerde huurders, moet u misschien de prijs op uw eenheid verlagen om deze te huren.

Het kan erg lastig zijn om uw huurprijs correct te berekenen. Het gaat om vallen en opstaan. Het vinden van ten minste drie eigenschappen in uw regio die vergelijkbaar zijn met de uwe kan helpen bij het bepalen van de juiste prijs.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Timberking Sawmills: Review en voordelen

✔ - Amerikaanse Industry Retail Business Founders-citaten

✔ - Craigslist Writing Jobs: What You Should Know


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!