Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe een zakelijke e-mailsjabloon te maken


Een e-mailsjabloon is een vooraf opgemaakte en / of vooraf geschreven e-mail die u kunt gebruiken om uw eigen inhoud te vervangen, zodat u snel en gemakkelijk e-mails kunt schrijven en maken.

Voordelen van een e-mailsjabloon

Waarom zou u een e-mailsjabloon gebruiken? Met behulp van e-mailsjablonen kunt u snel en eenvoudig e-mails maken, schrijven en verzenden zonder helemaal opnieuw te beginnen of op een leeg scherm te beginnen. Enkele primaire voordelen van het gebruik van een e-mailsjabloon zijn:

Tijd besparen: Het gebruik van een e-mailsjabloon kan u veel tijd besparen bij het maken en schrijven van e-mails.
Als u e-mails verzendt die veel grafische elementen bevatten en afhankelijk zijn van complexe HTML-code, kan het gebruik van een e-mailsjabloon u veel tijd besparen bij het maken van de e-mail. In plaats van telkens opnieuw de e-mail opnieuw te moeten maken, kunt u eenvoudig uw e-mailsjabloon laden en vervolgens de inhoud van de e-mail vervangen door uw nieuwe inhoud.
U kunt ook een e-mailsjabloon gebruiken die betrekking heeft op de werkelijke inhoud van de e-mail.

In plaats van te moeten beslissen waarover u gaat schrijven, wat de verschillende secties van uw e-mail bevatten, enz., Kunt u eenvoudig uw op inhoud gebaseerde e-mailsjabloon laden en de inhoud vervangen door nieuwe inhoud.

Consistentie: Een ander probleem met het creëren van een nieuwe e-mail vanaf nul elke keer dat u een e-mail verzendt (anders dan de betrokken tijd) is de consistentie ervan.
Door een e-mailsjabloon te gebruiken, kunt u ervoor zorgen dat de e-mail elke keer dezelfde look en feel heeft en u maakt niet per ongeluk een fout bij het formatteren of laat een regelmatig deel van uw e-mailnieuwsbrief achterwege.

Merkconsistentie

Als u dezelfde sjabloon gebruikt telkens wanneer u een e-mail verzendt, begint u merkconsistentie te ontwikkelen met uw e-mails en in al uw marketingkanalen; inclusief uw website, sociale media, etc.

Dit is vooral het geval als u veel afbeeldingen en logo's in uw marketing gebruikt om de consistentie en het bewustzijn van het merk te behouden.

Maak een zakelijke e-mailsjabloon

Er zijn veel manieren om e-mailsjablonen te vinden en / of te maken voor gebruik bij uw e-mailmarketing.

 • Maak je eigen
  • De eerste optie is om uw eigen e-mailsjablonen te maken, met de hand of met behulp van een WYSIWYG-programma.
  • Als je goed bent in HTML-codering en grafisch ontwerp, dan is dit de route waar je waarschijnlijk mee gaat.
 • Outsource
  • Als u niet over HTML- en grafische ontwerpvaardigheden beschikt (of gewoon geen tijd wilt besteden aan het maken van uw eigen e-mailsjablonen), kunt u iemand inhuren om een ​​e-mailsjabloon voor u te maken.
  • Er zijn tal van outsourcing-sites die grafische ontwerp- en webcoderingsdiensten uit drie bronnen aanbieden.

 • Gebruik een sjabloon van uw serviceprovider
  • Een laatste optie is om de e-mailsjablonen te gebruiken die al door uw e-mailserviceprovider zijn verstrekt.
  • De meeste gerenommeerde e-mailserviceproviders bieden een enorme bibliotheek met vooraf gedefinieerde e-mailsjablonen in verschillende sectoren en verschillende stijlen en indelingen.

U kunt altijd een e-mailsjabloon van uw e-mailserviceprovider gebruiken en vervolgens een paar kleine wijzigingen aanbrengen om de exacte look en feel voor uw e-mails te krijgen.

Wanneer een sjabloon gebruiken

Een e-mailsjabloon kan worden gebruikt bij het verzenden van uw dagelijkse berichten naar klanten, leveranciers en vrienden. Maar de meest voorkomende toepassing is bij het versturen van een e-mailnieuwsbrief - voornamelijk in e-mailmarketing. De sjabloon zorgt voor een consistent gevoel bij uw wekelijkse of maandelijkse mailings, waardoor uw mailinglijst gewend raakt aan het ontvangen van uw marketing.

Bij het verzenden van marketing e-mails naar uw e-maillijst, is het het beste om een ​​e-mail autoresponderservice te gebruiken, zoals AWeber, om uw e-maillijst te onderhouden en de aflevering van uw e-mails af te handelen. Als u nog niet bekend bent met e-mailmarketing, kunt u dit artikel lezen over waarom u e-mailmarketing moet gebruiken als onderdeel van uw online marketingstrategie.


Video Van De Auteur: Persoonlijke E-mail gif signature maken

Gerelateerde Artikelen:

✔ - A-Z lijst met advertentienetwerken en partnerprogramma's

✔ - Virale videomarketing - Hoe u uw video's tot een goed einde kunt brengen - #2

✔ - Start uw eigen bedrijf in een maand: week drie - Uw marketingplan opstellen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!