Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe je je samenvatting Mijn eBay kunt aanpassen

Krijg de statusinformatie die u wilt in de volgorde die u nodig heeft


De overzichtspagina Mijn eBay is misschien een van de meest bruikbare delen van de eBay-website, dus het is de moeite waard om je aan te passen voor efficiëntie. Het biedt uitgebreide informatie, van aankoopgeschiedenis tot actuele veilingen en rekeningafschriften, evenals een aantal belangrijke functies die handig zijn, of u nu eBay gebruikt om te kopen of te verkopen of beide.

Wanneer je op Mijn eBay klikt, geeft de overzichtsweergave je details over vrijwel elk aspect van je eBay-leven. Deze overzichtsweergave kan je helpen je administratieve werk te stroomlijnen, vooral als je het hebt aangepast aan je eigen eBay-voorkeuren en gebruikersgewoonten.

Je eBay-pagina zoeken

Als je het aanpassingsproces voor je overzichtspagina Mijn eBay wilt beginnen, klik je op Mijn eBay in de rechterbovenhoek van een eBay-pagina en kies je Samenvatting in het vervolgkeuzemenu.

Het persoonlijk maken

Voeg functies toe die u wilt en verberg of verplaats functies die u niet gebruikt in elk gedeelte van uw Mijn eBay-overzichtspagina. Bepaal welke typen informatie je het eerst wilt zien elke keer dat je Mijn eBay bezoekt en welke informatie meer rommel dan waarde toevoegt.

U vindt drie tabbladen in de linkerbovenhoek van uw overzichtspagina-scherm met de naam Activiteit, Berichten en Account. Elk van deze tabbladen heeft aanpassingsopties.

Kies uw startpagina

Door in het menu aan de linkerkant op het tabblad Activiteit door naar subpagina's te klikken, zoals Aankoopgeschiedenis of Opgeslagen zoekopdrachten, vindt u de optie om van de opgegeven pagina uw startpagina voor Mijn eBay-samenvatting te maken. Deze optie is een link in de rechterbovenhoek. U kunt bijvoorbeeld naar de pagina Opgeslagen zoekopdrachten navigeren en op de link in de rechterbovenhoek klikken voor Opgeslagen zoekopdrachten Uw eBay-startpagina maken. Zodra u dat gedaan heeft, zal deze pagina de eerste zijn die verschijnt telkens wanneer u uw Mijn eBay-samenvatting opent.

Hiermee kunt u efficiënt al uw opgeslagen zoekopdrachten bijhouden met een minimum aantal klikken.

Om uw tabblad Activiteit aan te passen, klikt u eenvoudig op de pijlen in de menubalk aan de linkerkant van uw scherm. Hiermee kunt u de vervolgkeuzemenuopties voor elke categorie weergeven of verbergen: Kopen, Lijsten en verkopen.

Krijg snel toegang tot uw voorkeursrekeningstatistieken

Wanneer u op het tabblad Account in het linkerbovengedeelte van uw Mijn eBay overzichtsscherm klikt, vindt u een schat aan nuttige informatie die in verschillende informatievakken wordt weergegeven. Rechts van elke doos zijn twee pijlen, de ene naar boven en de andere naar beneden. Met deze pijlen kunt u de informatievakken opnieuw rangschikken, zodat u snel de belangrijkste informatie voor u kunt zien terwijl u minder belangrijke informatie naar de onderkant van de pagina verplaatst. Klik eenvoudig zo vaak op de pijl-omhoog of -omlaag om het betreffende vak naar de gewenste positie van uw pagina te verplaatsen.

Je Mijn eBay-overzichtsweergave wordt behouden en blijft hetzelfde elke keer dat je inlogt om de gegevens en status van je eBay-account te bekijken.


Video Van De Auteur: How To Turbo Your Car [In 5 Minutes]

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Company Mission Statements van de grootste Amerikaanse retailketens-index

✔ - PEX is het nieuwe alternatief voor sanitairinstallaties

✔ - Een bespreking van de Papa John's Pizza Franchise


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!