Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Effectieve zakelijke ideeën stapelen voor investeerders

Neem de juiste stappen om de financiering te verkrijgen die u nodig hebt


Veel ondernemers hebben grote ideeën die kunnen beven en de wereld veroveren. 99% van hen heeft echter geen bedrijfsfinanciering en eindigt op de lange termijn met het idee om op die manier te sterven. Dit komt omdat er een zeer grote kloof bestaat tussen het hebben van een geweldig zakelijk idee en het volledig implementeren ervan. Deze kloof die bestaat, kan alleen worden opgevuld door fondsen te werven.

Er zijn zoveel mensen die misschien willen investeren in je kleine bedrijf, maar dat alleen als je een goede pitch voorbereidt die opwindende en inspirerende investeerders inspireert zoals in het tv-programma Shark Tank. Het veiligstellen van een financiële investering voor uw bedrijf is meer een interview, in die zin dat u de beleggers moet overtuigen waarom zij hun geld moeten riskeren en hen moet verzekeren dat zij hun geld terug zullen terugkrijgen plus de winst na een bepaalde periode.

Je hebt een pitch nodig die een investeerder overtuigt, opwekt, inspireert en motiveert. U moet grondig onderzoek doen naar de producten die uw bedrijf op de markt gaat brengen en hoe uniek het is van anderen. Hier is een blik op wat beleggers zoeken in een pitch en gebruik ze om geld te krijgen voor uw bedrijf.

Kies de juiste doelgroep

Als ondernemer, voordat je je idee aan een investeerder laat zien, is het aan te raden om te weten op welk type investeerders je jouw idee baseert. Het is omdat verschillende investeerders alleen uw bedrijf kunnen financieren wanneer het op een bepaald niveau is. Het is goed om te beginnen met het pitchen van uw ideeën aan investeerders volgens de experts.

Uw zakelijke publiek speelt een zeer grote rol als het gaat om financiering door een belegger. Na het identificeren van uw juiste doelgroep, is het goed om uw presentatie op een aantrekkelijke manier te maken. Stel duidelijk al uw doelstellingen en doelen van uw bedrijf in en vermeld ook de tijdsperiode.

Vertel een verhaal

Het op een effectieve manier inzetten van uw ideeën bij beleggers is nog nooit zo eenvoudig geweest, vooral om bedrijven op te starten. De beste manier om je idee te presenteren is een verhaal vertellen. Dit betekent dat al uw ideeën met elkaar verbonden moeten blijven, zodat ze allemaal vlekkeloos moeten vloeien. Je moet niet alleen zeggen hoe jouw bedrijf de wereld gaat overnemen, maar je moet het ook ondersteunen met manieren om dat te bereiken.

Als ondernemer moet je je pitch op een overtuigende manier vormgeven. Je moet niet veel afhankelijk zijn van de huidige situatie van je bedrijf, maar je eerder concentreren op de toekomst. Jij bent de chauffeur, neemt het stuur en verbindt de ideeën. Maak er een page-turner van door een plot te maken dat cultiveert.

Wees moedig

Om uw ondernemingsidee effectief onder investeerders te verspreiden, moet u hen het deel van uw bedrijf laten zien dat nog niet is aangeraakt en vertel hen dat als het onbenutte potentieel wordt bereikt, het bedrijf bloeit. Je moet elke belegger ervan overtuigen dat je ontmoet hoe de financiering de industrie zal opschudden en de dingen op een andere manier zal doen.

Als het op pitching aankomt, moet je een investeerder overtuigen hoe de infusie van fondsen je zal helpen de doelen te bereiken. De kapitaalinzet van de belegger moet ook in uw pitch worden behandeld. Het is omdat elke belegger het geld wil dat ze gebruiken om uw bedrijf te financieren om rendement te behalen.

Heb een eenvoudige maar toch indringende toonhoogte

Veel ondernemers doen het verkeerd op hun pitches als het gaat om presentatie. Het is omdat velen geneigd zijn te denken dat het gebruik van moeilijke taal hen punten kan opleveren. Dit is echter slechts een misvatting. Het doel van het veld is om de zakelijke doelstellingen te onthullen en hoe financiering zou helpen om het uit te breiden en hoe het eenvoudig te begrijpen zou moeten zijn.

Het is daarom goed om eenvoudige taal te gebruiken tijdens het voorbereiden van je worp. Gebruik een taal die zelfs een kind in uw buurt kan begrijpen. Maak je pitch op basis van KISS (Keep It Simple, Stupid) -principe. Het concept van het bedrijf moet ook gemakkelijk te begrijpen zijn en nooit lang zijn. Houd het kort en recht op het punt.

Spreek over de verkoop

Als u een ondernemer bent die begonnen is met het registreren van de omzet, is het goed om ze te vermelden bij het pitchen aan potentiële investeerders. Noem de verkopen en zorg ervoor dat u ze opslaat binnen een tijdlijn. Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen dat we na slechts vijf maanden $ 100.000 hebben gemaakt.

Nadat je dat in je pitch hebt gesteld, is de volgende uitdaging om je voor te bereiden op vragen als "hoe ga je de verkoop handhaven" onder vele anderen? "Wanneer een belegger zijn geld in jouw bedrijf riskeert, betekent dit dat je bedrijf zal uitbreiden Daarom moet uw pitch aangeven hoe het bedrijf de verkoop zal versnellen wanneer het bedrijf groeit.

Stel strikte tijdlijnen in

In elke vorm van zaken moet een ondernemer met deadlines werken. Bepaalde doelen stellen waaraan binnen een bepaalde periode moet worden voldaan. Als het gaat om fondsenwerving, is het ook goed om deadlines voor beleggers vast te stellen. Het is omdat het stellen van deadlines beleggers een reden zal geven om na te denken en de ernst te zien die u voor uw bedrijf hebt.

Hoe meer commitment u heeft voor uw bedrijf, hoe meer toewijding de potentiële investeerders hebben om u te helpen. Het is dus goed om deadlines voor jezelf vast te stellen en potentiële beleggers bewust te maken van hen.

Als u dus een serieuze ondernemer bent die zonder succes fondsen zoekt, dan zullen de bovenstaande tips dat hele scenario omdraaien. Het is omdat de uitgewerkte tips niet zomaar van iemand zijn afgepakt, maar van CEO's van verschillende bedrijven.


Video Van De Auteur: Zeitgeist Moving Forward [Full Movie][2011]

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Vereenvoudigde Home Office Aftrek Optie Explained

✔ - De 8 beste geschenken om te kopen voor je baas van 2019

✔ - Sue, of Not to Sue: Libel


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!