Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe Facebook Sweepstakes Enter en win prijzen


Facebook helpt bedrijven contact te leggen met hun klanten, nieuws te delen en buzz te genereren over hun producten. Om mensen naar hun Facebook-pagina's te trekken, geven steeds meer bedrijven grote prijzen weg in Facebook-sweepstakes.

Veel veegmachines zijn ook dol op Facebook-wedstrijden. Waarom zou je jezelf niet de kans geven om prijzen te winnen terwijl je contact maakt met je familie en vrienden? Als je nog niet geprobeerd hebt om te winnen op Facebook, zal deze eenvoudige tutorial je helpen aan de slag te gaan.

1. Open een Facebook-account (als u dat nog niet hebt gedaan)

Om Facebook-sweepstakes in te voeren, moet je een Facebook-account hebben. Als je er nog geen hebt, is het openen van een account op Facebook gratis en eenvoudig. Ga om aan de slag te gaan naar Facebook en volg hun eenvoudige aanwijzingen.

Wanneer u een Facebook-account maakt, moet u voorzichtig zijn met welke informatie u openbaar maakt. U wilt uw adres, telefoonnummer en andere persoonlijke gegevens niet voor iedereen weergeven. Techlicious heeft een gids voor Facebook-privacy die u door de stappen leidt om te zorgen dat alleen de juiste mensen de dingen zien die u deelt.

2. Vind Facebook Sweepstakes to Enter

Zodra je Facebook-account is ingesteld, is het tijd om Facebook-wedstrijden te vinden om binnen te komen. U kunt dit organisch doen, door de pagina's van bedrijven te volgen die u leuk vindt en die regelmatig weggeefacties houden. Sommige bedrijven, zoals O Magazine en HGTV Magazine, hebben zelfs afzonderlijke pagina's om de weggeefacties van het bedrijf te promoten.

Als je je inspanningen wilt verfraaien om snel meer weggeefacties te doen, gebruik je de Sweepstakes-lijst op Facebook, die een selectie bevat van de grootste en meest opwindende sweepstakes waarvoor een Facebook-account vereist is.

Je kunt ook Facebook-pagina's volgen met giveaways, zoals Over wedstrijden en sweepstakes, Sweepstakes Advantage en Woobox Sweepstakes.

Deze zorgen ervoor dat regelmatig een goede mix van weggeefacties in uw nieuwsfeed verschijnt.

3. Zoek de Sweepstakes-regels

Net als bij elke andere sweepstake, moet je altijd de sweepstakes-regels lezen. Heeft u problemen met het vinden van de regels van de prijsvragen die u wilt invoeren? Veel bedrijven hebben een apart tabblad bovenaan hun Facebook-pagina met informatie over hun weggeefacties.

4. "Like" de pagina van het bedrijf op Facebook

Hoewel Facebook bedrijven niet langer toestaat van u te verlangen dat hun pagina's hun invoerformulieren zien, is het misschien een goed idee om het toch te doen. De "like" -knop staat bovenaan de Facebook-pagina van het bedrijf. Als u van een pagina houdt, ziet u de updates van een bedrijf aan uw muur, waardoor u gemakkelijk extra sweepstakes van hetzelfde bedrijf kunt vinden. Je wordt ook als fan vermeld op de Facebook-pagina van het bedrijf.

U kunt maximaal 500 pagina's tegelijkertijd "liken". Als u te veel bedrijven leuk vindt, of als u niet geniet van hun updates, kunt u deze tips volgen om eenvoudig te verschillen van meerdere Facebook-pagina's. Als u een bedrijf wilt blijven volgen, maar niet al hun berichten wilt lezen, kunt u ook voorkomen dat de berichten van bedrijven op uw Facebook-muur verschijnen zonder ze te "liften".

5. Voer uw persoonlijke gegevens in het Entry Form in

De meeste sweepstakes op Facebook gebruiken een standaardinvoerformulier voor sweepstakes. De Facebook-promotierichtlijnen verbieden bedrijven om contactgegevens rechtstreeks vanuit je Facebook-profiel te nemen, dus je moet je informatie direct in het formulier typen. Zorg ervoor dat u dezelfde richtlijnen volgt voor het delen van persoonlijke informatie met sweepstakes als bij elke andere weggeefactie.

6. Deel de basisinformatie over Facebook

Nadat u het deelnameformulier hebt ingevoerd, vragen veel mensen u om toestemming om een ​​app te installeren waarmee ze toegang krijgen tot een gedeelte van uw Facebook-account. De app kan u vragen om hen de rechten te geven om uw openbaar weergegeven informatie te bekijken of zelfs om berichten voor u aan uw muur te plaatsen. Gebruik uw oordeel of dit een goed idee is.

Nadat het weggevertje voorbij is, kunt u Facebook-applicaties verwijderen die u niet langer nodig heeft.

7. Deel de Sweepstakes op uw Facebook-muur

Veel bedrijven zullen vragen of u het nieuws over hun prijsvragen op uw Facebook-wall wilt delen. Je kunt ervoor kiezen om de sweepstakes te plaatsen, deze stap overslaan of je kunt een Facebook-lijst gebruiken om de weggeefactie te delen met alleen de vrienden waarvan je weet dat ze geïnteresseerd zijn,

Voila! Je hebt een Facebook-wedstrijd ingevoerd

Gefeliciteerd, je hebt net je eerste Facebook-sweepstakes ingevoerd. Nu moet je gewoon wachten om uit te vinden of je een winnaar bent. Veel bedrijven zullen hun winnaars op de hoogte stellen via een direct bericht op Facebook, per e-mail en / of door de naam van de winnaar op hun Facebook-pagina te plaatsen, dus wees alert. En terwijl je wacht, moet je nog veel andere weggeefacties invoeren om je winstkansen te vergroten.


Video Van De Auteur: How to find, enter and win competitions on Facebook

Gerelateerde Artikelen:

✔ - REI Systems - Reis naar Kennedy Space Center Sweepstakes (verlopen)

✔ - BC Clark - Cadeaubon-cadeau voor $ 500

✔ - Gemakkelijke manieren om gratis cokescodes te krijgen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!