Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe Sweepstakes in te voeren zonder Spammed te worden


Sweepstakes invoeren is een geweldige hobby die je de mogelijkheid geeft om veel plezier te hebben en tegelijkertijd leuke en onvergetelijke prijzen te winnen. Het nadeel is echter dat u, om deel te nemen, uw persoonlijke gegevens moet verstrekken aan de bedrijven die de sweepstakes houden.

Hoewel de meeste bedrijven uw privacy respecteren, zijn er altijd een paar slechte appels in een bos. Deze eenvoudige stappen helpen je om je privacy te beschermen terwijl je geniet van de hobby van de sweepstakes.

 • 01

  Lees het privacybeleid voordat u Sweepstakes ingaat

  Persoonlijk informatieformulier met vertrouwelijke stempel

  Als u prijsvragen of wedstrijden van een onbekende sponsor invoert, lees dan eerst het privacybeleid van het bedrijf voordat u uw informatie indient. Een goed privacybeleid zou u moeten vertellen hoe de informatie die wordt verzameld zal worden gebruikt.

  Als het bedrijf geen privacybeleid weergeeft of als ze niet duidelijk aangeven hoe ze uw persoonlijke gegevens zullen gebruiken, moet u alleen met grote omzichtigheid vertrekken of handelen. Zorg er ook voor dat het privacybeleid niet specifiek zegt dat uw informatie breed wordt verspreid of dat u nog steeds kwetsbaar bent voor spam.

 • 02

  Gebruik een speciaal e-mailadres voor uw invoer met sweepstakes

  Elektronisch postpictogram Vlak grafisch ontwerp

  Als je meedoet aan sweepstakes, kun je verwachten extra e-mails te ontvangen in je inbox. Soms voer je sweepstakes in waarvoor je nieuwsbrieven moet ontvangen om door te gaan (maar je hebt besloten dat de kans om te winnen de moeite waard was). Soms ontvangt u invoerbevestigingen en op andere momenten ontvangt u win-meldingen. En zo nu en dan kunt u deelnemen aan sweepstakes die u met spam bombarderen. Het is jammer, maar het kan gebeuren.

  Het gebruik van een speciale e-mail voor sweepstakes maakt het gemakkelijker om winmeldingen te herkennen zonder dat uw normale e-mailadres overspoeld raakt met berichten. Bovendien, als je te veel e-mails begint te ontvangen, kun je eenvoudig een nieuw gratis e-mailadres openen en stoppen met het gebruiken van je oude e-mailadres.

 • 03

  Gebruik veilige Sweepstakes-wachtwoorden

  Kaukasische veiligheidsagent die virtuele serverruimte bewaakt

  Wanneer u wachtwoorden maakt voor toegang tot sweepstakes, is het belangrijk om de veiligheid in gedachten te houden. U wilt niet hetzelfde wachtwoord gebruiken om sweepstakes in te voeren als u essentiële informatie gebruikt, zoals het beschermen van uw e-mailadres, bankgegevens of sociale media-accounts. U wilt ook niet hetzelfde wachtwoord gebruiken voor elke weggeefactie die u invoert. Als hackers uw wachtwoord moeten achterhalen, wilt u niet dat dit andere accounts op internet ontsluit.

  U kunt een wachtwoordbeheerder zoals Roboform of Autofill gebruiken om uw wachtwoorden te genereren en op te slaan. Dit zorgt ervoor dat je sterke wachtwoorden hebt zonder alles zelf te onthouden.

 • 04

  Afmelden voor Sweepstakes-mailings

  Jonge onderneemster bij bureau met stapel van spamomslagen

  Veel sweepstakes geven je de mogelijkheid om je aan te melden of niet mee te doen aan het ontvangen van mailings. Door in te schrijven kunnen de sponsors u nieuwsbrieven, kortingsbonnen, informatie over verkoop en andere dergelijke informatie toesturen (de sponsors moeten u vertellen welke soorten mail u zult ontvangen als u zich aanmeldt).

  Als u geïnteresseerd bent in de informatie die de sponsor van sweepstakes u biedt, dan kunt u zich hier zeker voor inschrijven. Als u echter geen meer informatie wilt ontvangen, selecteert u de optie om geen informatie meer te ontvangen. Dit heeft geen invloed op je winstkansen

 • 05

  Afmelden voor ongewenste e-mails van Sweepstakes

  E-mailverbindingen

  Veel mensen zijn bang om zich af te melden voor e-mails die ze niet willen, omdat spammers bekend staan ​​vanwege hun afmeldingsverzoek als bewijs dat iemand dat e-mailadres echt leest, wat kan leiden tot nog meer e-mails.

  Als de e-mails echter afkomstig zijn van legitieme bedrijven, kunt u zich gerust afmelden als u er niet van geniet. Dit helpt je om je sweepstakes e-mail vrij te houden van ongewenste mail en maakt het makkelijker om te controleren op win-berichten.

  Dus terwijl je de Microsoft Lottery-overwinningen en andere scam-e-mails waarschijnlijk alleen moet laten, moet je je afmelden voor nieuwsbrieven die je niet interesseren.

 • 06

  Overweeg een doorschakeltelefoonnummer te gebruiken

  Informatie van slimme telefoon

  Sommige sponsors van sweepstakes nemen telefonisch contact met u op om u meer te vertellen over hun producten of diensten. Dit kan snel veranderen in gedoe, maar u wilt geen verkeerd telefoonnummer gebruiken, want veel sponsors nemen telefonisch contact op met winnaars.

  Sweepstakes invoeren zonder uw telefoonnummer thuis te gebruiken, kan u helpen deze oproepen te beheren.

  U kunt een telefoonnummer gebruiken dat rechtstreeks naar uw eigen telefoon wordt doorgestuurd, maar waarmee u gemakkelijk nummers kunt blokkeren die u te vaak bellen. Net als met e-mails met sweepstakes, kunt u ook een doorstuurnummer wijzigen als u te veel marketingoproepen begint te ontvangen. Bovendien weet u dat alle oproepen die u ontvangt, gerelateerd zijn aan sweepstakes.

  Trouwens, het is een goed idee om ervoor te zorgen dat u zich op het nationale register bevindt dat u niet moet bellen. Bedrijven moeten zich houden aan de regels van de do not call-lijst, zelfs als u hun sweepstakes indient.

 • 07

  Verminder de ongewenste e-mail die u ontvangt

  Afbeelding van een inbox vol met mails.

  Een andere manier waarop sponsors contact met u kunnen opnemen, is door u flyers, brochures en andere verkoopinformatie per post te sturen. U kunt echter stappen ondernemen om de hoeveelheid ongewenste e-mail die u ontvangt te verminderen. U kunt bijvoorbeeld vragen om te worden verwijderd uit de mailinglijst van het bedrijf, of zelfs een verbodsbevel tegen de organisatie te maken.

 • Bewaak uw informatie zodat u kunt genieten van uw Sweepstakes-gegevens

  Door deze eenvoudige stappen te nemen om je privacy te beschermen, kun je prijzen winnen zonder je overweldigd of lastig gevallen te voelen door de sponsoren van de sweepstakes, waardoor je de vrijheid hebt om zorgeloos van je hobby te genieten.


  Video Van De Auteur: Lets fix the comments..

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Dave Ramsey - Christmas Giveaway (Verlopen)

  ✔ - ABC - De Bachelor Fantasy League Sweepstakes

  ✔ - Val niet voor McDonald's Monopoly Game Piece Scams


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!