Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe een gebied of markt in onroerend goed boerderij


Er is een ding dat bijna alle succesvolle makelaars in onroerend goed hebben gedaan om hun bedrijf te ontwikkelen in een specifiek gebied of demografisch op de markt. Ze "bewerken" het gebied voor zaken.

De voorwaarde farm betekent iets laten groeien. Dat is wat je doet als je een lokale onderverdeling plant. Je plant de zaden van toekomstige zaken, voedt ze op met marketing en oogst dan hopelijk de vruchten in commissies. Landbouw kan betrekking hebben op een deel van of alle direct mail, deur kloppen, briefkaarten, nieuwsbrieven, e-mail of elke andere vorm van reclame. De sleutel tot het kweken van een gebied is om het met regelmaat te doen en uw boodschap te bewaren.

Het Farming Game Plan

Je springt er niet zomaar in en begint geld uit te geven met ansichtkaarten of koelkastmagneten. Nou ja, misschien wel, maar het wordt geen goed rendement op uw geld en geïnvesteerde tijd. Zoals elk bedrijf zou moeten, moet u een marketingplan voor uw landbouw ontwikkelen.

Identificeer de doelpubliek

Het is gemakkelijk om te zeggen dat je doelwit de XYZ-onderverdeling is, en misschien is dat genoeg. Brengt u echter geldmarketing door aan de verkeerde demografische groep in de onderverdeling? Wat als het behoorlijk groot was en in fasen werd gebouwd?

Misschien zijn er huizen in twee of meer prijsklassen. Als dat zo is, wilt u misschien alleen het hogere prijsbereik bewerken. Het gaat erom voldoende onderzoek te doen om te weten dat u op het punt staat te worden verkocht aan een levensvatbaar publiek dat u zou willen aanbieden of via u zou willen kopen.

Kwantificeer uw markt

OK, nu doe je een telling of ga je naar een database of mailinglist marketeer om de grootte van je marketingdoel te bepalen. Dit is nodig voor budgettering. Misschien wilt u uw doel zelfs nog zorgvuldiger verfijnen als uw publiek te groot is voor uw budget.

Ken uw markt en wat zal werken

Nu u uw lijst hebt en u iets over hen weet, wie zijn zij en zijn er andere overeenkomsten dan alleen waar ze wonen? Is het gebied vol met gepensioneerden of lege nesters? Of zijn de meerderheid van de bewoners jongere gezinnen? Als het een mix is, komt een algemeen marketingplan en campagne goed. Misschien is het een mix, maar slechts twee grote groepen, zoals jonge gezinnen en mensen in het middenleven.

Statistieken werken altijd

Het maakt niet uit wat u kunt vinden voor de raakvlakken, het enige dat iedereen altijd al wil weten, is hoe hun huis er in de huidige markt uitziet. Zelfs als ze niet aan verkopen denken, houden ze ervan om bij te houden wat hun huis waarschijnlijk waard is in het huidige marktklimaat.

Ga naar uw MLS en bekijk het type rapporten dat u kunt uitvoeren. Er moeten eigendomsrapporten per tijdsperiode worden verkocht. Als u een mailer-, briefkaart-, brief- of e-mailnieuwsbrief gaat doen, kunt u uzelf positioneren als de lokale expert met statistieken.

Plaag met een link. Als je leads wilt, zet dan je telefoonnummer en contactgegevens op alle mailers. Maar als je ze naar je website wilt halen en ze als productieve leads wilt bewerken, geef ze dan een paar statistieken in je mailer en geef ze een eenvoudige link die ze kunnen intypen om naar de volledige rapportpagina op je site te gaan. Daar doe je nog een uitbreiding en aanbod.

Breng ze naar het volledige rapport. Bied hen vervolgens een maandelijks of driemaandelijks rapport aan per e-mail als ze zich aanmelden. Degenen met de grootste interesse zullen, omdat ze de informatie willen hebben zonder opnieuw naar de site te hoeven gaan om deze te krijgen. Zo verplaatst u uw ontvangers naar uw website en vervolgens naar uw CRM, Customer Relationship Management System.

U kunt ansichtkaarten verzenden met uw nieuwste lijst, maar voor de lange termijn en de meeste leads gebruikt u dit plan en deze statistieken. Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt.


Video Van De Auteur: Boerderij wordt Plattelandswoning3.avi

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe een Loss Prevention Plan voor Retail te bouwen

✔ - Commerciële keukencatalogus: wat heeft u nodig voor uw keuken?

✔ - Kiezen voor donorbeheersoftware voor uw non-profitorganisatie


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!