Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe de link te vinden voor een specifieke tweet op Twitter


Heb je ooit een vriend naar een Tweet op Twitter willen laten verwijzen door een link naar de post per e-mail of sociale media te delen, maar je hebt geen URL kunnen vinden? Of misschien probeert u een Twitter-sweepstake in te voeren waar u een bericht moet tweeten en vervolgens de sponsor een link naar uw Twitter-bericht als bewijs stuurt, maar de link om te kopiëren niet kunt vinden?

Als u Twitter bezoekt, ziet u een stroom van tweets, maar hoe u naar een van de tweets in de stream kunt linken, is op het eerste gezicht niet vanzelfsprekend.

Je kunt niet met de rechtermuisknop op ze klikken om de URL te kopiëren, zoals je kunt met de titel van een blog en je kunt de URL voor een specifieke tweet niet ophalen uit de adresbalk van je browser.

Maar gelukkig is het niet moeilijk om de link te vinden voor een Tweet die u wilt delen. Hier zijn twee verschillende methoden om een ​​link naar een afzonderlijke tweet te delen.

Veel mensen realiseren zich niet dat de tijdstempel van elke Tweet de link bevat. De tijdstempel is het gedeelte van de tweet dat laat zien wanneer het werd geplaatst. Als de Tweet recent is, ziet u hoe lang het geleden is sinds de Tweet werd gepost (bijvoorbeeld 41 minuten voor 41 minuten geleden). Als de tweet ouder is, ziet u de datum en het tijdstip waarop de post is uitgeschreven.

Ga als volgt te werk om een ​​Tweet te delen met behulp van de tijdstempel:

  1. Zoek de tweet: Ga naar Twitter.com en navigeer naar de pagina van de persoon die de post heeft geplaatst (of ga direct naar hun tweets door naar //twitter.com/TwitterUserName) te gaan. Zodra je daar bent, scrol je naar beneden in je lijst met tweets totdat je ziet aan welke link je moet linken. Als het een oudere tweet is, moet u mogelijk op de knop 'Meer' onder aan de pagina klikken totdat u de gewenste tweet vindt.

  1. Klik op de tijdstempel. Op elke Tweet ziet u de tijd waarop deze is gepost en die tijdstempel is een URL die de koppeling naar de afzonderlijke Tweet bevat. Klik op de tijdstempel. Hierdoor wordt de Tweet geopend op zijn eigen pagina.

  2. Kopieer de koppeling van de Tweet vanuit de adresbalk van uw browser. Nu de Tweet op een eigen pagina staat, kunt u de link gewoon kopiëren vanuit de adresbalk van uw webbrowser. Bijvoorbeeld deze Tweet over een keuken make-over wedstrijd: //twitter.com/ContestsGuide/status/8911165439. Nu hebt u het adres dat u nodig hebt om naar uw Tweet te linken.

U kunt ook een snelkoppeling maken door met de rechtermuisknop op de tijdstempel te klikken en op "Koppelingslocatie kopiëren" (of het equivalent in uw browser) te klikken. Dit geeft je de directe link van de Tweet zonder het te hoeven openen in een eigen venster.

Hier is nog een snelle manier om de link van een tweet te vinden.

  1. Navigeer naar de Tweet. Gebruik de hierboven beschreven methoden om naar de tweet te navigeren die u wilt delen.
  2. Open het optiemenu. Elke Tweet heeft een link naar een menu met meer opties die eruit zien als een naar beneden gericht karaatteken of een brede maar ondiepe "v". Klik op dat symbool.
  3. Klik op de optie "Link naar tweet kopiëren". Open het menu en selecteer de optie om de koppeling van de Tweet te kopiëren. Hiermee wordt de URL automatisch naar het klembord van uw computer gekopieerd. U kunt dan eenvoudig de URL plakken om deze op sociale media, per e-mail, enzovoort te delen.

Merk op dat als u een client zoals Tweetdeck of Hootsuite gebruikt, u wellicht extra opties heeft om de links naar Tweets te vinden en kopiëren.


Video Van De Auteur: Een rondleiding door de het nieuwe Twitter design - December 2011 - #newtwitter

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Voer deze Sweepstakes in en je volgende Disney-vakantie kan gratis zijn!

✔ - Online-Sweepstakes.com: Sweepstakes Directory Review

✔ - Ford - Built Ford Tough One Tough Ford Sweepstakes (Verlopen)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!