Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe u zelf niet-opgeëist geld kunt vinden


Het beste ding om gratis geld te verdienen is geld waarvan je niet wist dat je het had. Gebruik deze gratis bronnen om niet-opgeëiste geld of eigendommen op te sporen die u verschuldigd zijn.

Hoe u uw niet-geclaimde zoekactie start

Wanneer een bedrijf je geld schuldig is - en je niet kan lokaliseren - vereist de wet dat ze het overhandigen aan de staat, en dat is waar het blijft totdat je het claimt. Het resultaat is meer dan $ 41,7 miljard dollar aan niet-opgeëiste fondsen van elke denkbare bron - oude loonstrookjes, stortingen van nutsbedrijven, slapende cheques en spaarrekeningen, kluisjes, aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, cd's, escrow-rekening, verzekeringspolissen en de lijst gaat maar door.

Om te zien of niet-geclaimde fondsen aan u zijn verschuldigd, voert u een zoekopdracht uit op MissingMoney.com. Deze gratis database wordt beheerd door de National Association of Unclaimed Property Administrators en de meeste staten melden wekelijks hun verloren vermogen aan het systeem.

Als die zoekopdracht niets voor jou oplevert, ga je naar unclaimed.org en zoek je onder elke staat waarin je hebt gewoond.

Hoe u uw geld kunt claimen

Als u geld vindt dat aan u verschuldigd is, hoeft u alleen maar een claimformulier in te dienen bij de staat die uw tegoed heeft en wacht u tot uw cheque per post aankomt.

Hoe specifieke eigenschappen te vinden

Probeert u een specifiek activum te vinden dat u in de loop der jaren bent vergeten? Bekijk dan deze gratis bronnen:

Spaar Obligaties, Treasury Notes en Obligaties

Het Amerikaanse Ministerie van Financiën stond je toe om online naar verloren obligaties te zoeken (wat erg handig was), maar nu moet je FS Form 1048 indienen om betaling of vervanging van de verloren, gestolen of vernietigde obligatie aan te vragen.

Levensverzekering

Verzekeringsmaatschappijen veranderen soms namen, fuseren met andere bedrijven, verkopen polissen of gaan gewoon failliet. Als u niet zeker weet welk bedrijf momenteel uw beleid houdt, neemt u contact op met de verzekeringsafdeling in de staat waar de verzekeringsmaatschappij haar hoofdkantoor had of probeert u de staat waar de polis is gekocht. Elke staat moet u kunnen vertellen wie uw beleid momenteel beheert en hoe u contact met hen kunt opnemen.

Niet-geclaimde achterstallige lonen

Als u wilt controleren of u nog niet-gecrashte cheques hebt van een vorige werkgever, controleert u de database Loonbelasting en uurgemiddelde.

Accountsaldi van Failed Banks

Als u in een federaal verzekerde bank geld had dat faalde, gebruikt u de FDIC-database met niet-opgeëiste middelen om het saldo te vinden dat u verschuldigd bent. Volg daarna de stappen op hun website om een ​​claim in te dienen.

Accountsaldi van Failed Credit Unions

Wanneer een kredietunie met federale verzekering faalt, is de National Credit Union Association verantwoordelijk voor het terugbetalen van rekeninghouders, maar u hebt slechts 18 maanden om uw geld te claimen tegen het volledige verzekerde bedrag. Om te krijgen wat u verschuldigd is, zoekt u uw geld in de NCUA-database; verzend vervolgens een lidverificatieformulier.

pensioenen

Als een bedrijf waar je voor werkte verhuisde, fuseerde met een ander bedrijf, failliet ging of failliet ging, kijk dan in de database van het pensioenverzekeringsfonds (PBGC) om te zien waar je pensioenregeling zich bevindt. Het is doorzoekbaar op uw achternaam, de bedrijfsnaam en op staatsniveau.

Belasting teruggave

Vraagt ​​u zich af wat er met uw teruggave is gebeurd? Volg de stappen die hier worden beschreven om uw cheque te vinden.

FHA restituties

Als u een FHA-hypotheek hebt / hebt gehad, heeft u mogelijk recht op een terugbetaling. Ga hierheen om erachter te komen.

Zou u de begunstigde van niet-opgeëiste eigendommen kunnen zijn?

Veel bankrekeningen, levensverzekeringen en andere bezittingen worden over het hoofd gezien als een nalatenschap wordt verrekend. Als je in de afgelopen jaren een familielid bent kwijtgeraakt, zoek dan onder zijn of haar naam of je iets aantreft waarvan je niet op de hoogte was. Zorg ervoor dat je alle staten waarin ze woonden controleert, en controleer zowel de meisjesnaam als de getrouwde vormen van hun naam.

Krijg geen Scammed

U moet niemand betalen om uw niet-opgeëiste fondsen te vinden of terug te geven, dus val niet voor oproepen van mensen die beweren te werken voor de overheid. De regering neemt nooit contact met u op over niet-opgeëiste gelden. Gebruik de bronnen die in dit artikel worden beschreven om niet-opgeëiste geld dat bij u is te vinden, zonder enige betrokkenheid van een derde partij, en u zou geen problemen mogen ondervinden.


Video Van De Auteur: Hoe doen de techjongens het in de Quote 500? - Z TODAY

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe Free White House-groeten te bestellen

✔ - 5 Gratis zomeractiviteiten die de hele familie kan gebruiken

✔ - U kunt meer geld besparen in tweedehands winkels met deze eenvoudige tips


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!