Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe een lening voor een startende onderneming te krijgen

Solliciteer op de lening en deel uw Small Business Finance Experience


Je hebt een goed idee en veel enthousiasme voor een nieuw bedrijf, maar je hebt geld nodig, waarschijnlijk in de vorm van een zakelijke lening. Hoe krijg je een zakelijke lening voor een startende onderneming? Een banklening voor een nieuw bedrijf of om een ​​bestaand bedrijf te kopen, is het moeilijkst te krijgen. De bank heeft geen bedrijfsgeschiedenis te zien om te beoordelen of u de lening kunt terugbetalen. Het heeft geen persoonlijke geschiedenis over u om uw bekwaamheid of bereidheid tot terugbetaling te bepalen. Volg deze stappen om uw kansen te verbeteren om te worden goedgekeurd voor een startup-lening.

 • 01

  Bereid een grondige analyse van de markt voor

  Van de chef-kok piping koekjes van het gebakje roze suikerglazuur commerciële keuken

  U moet de bank laten zien dat u de markt en branche begrijpt waarin u op het punt staat om binnen te gaan. Als onderdeel van het bedrijfsplan dat u aan de bank presenteert, moet u een gedetailleerde analyse van de markt, het klantenbestand en de bredere sector opnemen. Voeg een verklaring toe van hoeveel marktaandeel u denkt dat uw bedrijf kan vastleggen en hoe dat zich vertaalt in dollars. Ontwikkel op basis van vergelijkbare bedrijven in de branche inkomsten, uitgaven en kasstroomprognoses voor het bedrijf. Dit zal de bank ervan overtuigen dat uw bedrijf de cashflow zal genereren die nodig is om de zakelijke lening terug te betalen.

 • 02

  Account voor waar de zakelijke lening naartoe gaat

  Veel nieuwe bedrijfseigenaars overschatten enorm de hoeveelheid geld die ze nodig hebben. Wanneer u uw bedrijfsplan aan het ontwikkelen bent, maak dan uw schattingen zo nauwkeurig mogelijk en veroordeel hoeveel u nodig heeft voor elke aankoop. Als u een lening aanvraagt ​​en niet rechtvaardigt hoe u het geld gaat uitgeven, wordt u afgewezen. Aan de andere kant, als u rekening houdt met elke cent in uw bedrijfsplan, heeft u veel meer kans op een succesvolle toepassing. U moet zelfs prioriteit geven aan uw behoefte aan fondsen. Als u bijvoorbeeld een lening van $ 50.000 aanvraagt ​​en $ 25.000 voor apparatuur, laat dat dan zien in uw bedrijfsplan. Vermeld het type en het doel van de apparatuur die u gaat kopen. Ga je gang en rekenschap geven van de resterende $ 25.000.

 • 03

  Deel uw zakelijke ervaring met de bank

  Als u of een van uw managementteams ervaring hebben in de branche, deel dan uw ervaring met de bank in uw bedrijfsplan. Hoe meer ervaring u of andere opdrachtgevers hebben, hoe beter, vooral in dezelfde branche. Als u ervaring hebt in de branche, zal de bank meer vertrouwen hebben dat u weet waar u aan begint en hoe u de financiële uitdagingen van het bedrijf moet aanpakken, inclusief de terugbetaling van de lening. Als u een collega heeft die gaat deelnemen aan het bedrijf met ervaring in de branche, zal dat ook de bank van dienst zijn. Als u geen ervaring hebt in de branche, maar wel ervaring hebt met beheer of eigendom, moet u ervoor zorgen dat u de details in uw bedrijfsplan opneemt.

 • 04

  Beloof uw persoonlijke rijkdom

  Als u een zakelijke lening aanvraagt ​​voor een startende onderneming, is de enige manier waarop u door de bank wordt goedgekeurd, of u uw persoonlijke vermogen als onderpand verpandt. Als u een huiseigenaar bent, kunt u uw woning gebruiken als onderpand en misschien een lening afsluiten. U kunt ook andere persoonlijke activa als onderpand gebruiken. Lenders verwachten ook dat u een financiële verbintenis aangaat met het bedrijf. Ze zullen verwachten dat u contant geld in uw nieuwe bedrijf injecteert. Als u vertrouwen in uw nieuwe bedrijf toont door er zelf in te investeren, heeft u een betere kans om goedgekeurd te worden voor een zakelijke lening.

  Er zijn tijden dat een startende nieuwe onderneming simpelweg geen banklening kan krijgen. Als je merkt dat je in deze moeilijke situatie verkeert, bekijk dan andere Six Sources of Business Financing voor je Small Business.


 • Video Van De Auteur: Hoe regel je de financiering van je bedrijf? | KVK

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Financiering van uw bedrijf met startkapitaal

  ✔ - Wat is een extra verzekerde dekking?

  ✔ - Informatie over bedrijfswaardering


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!