Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe wordt u betaald door klanten?

Leer hoe u snel geld kunt verzamelen, schuldenaars naar de rechtbank kunt brengen en de schuldwetten kunt naleven


Elk klein bedrijf draait op contanten en contanten komen alleen binnen als u geld verzamelt dat u moet betalen. Een incassosysteem opzetten, met facturering, debiteurenbeheer en incassopraktijken met een rechtbank voor kleine vorderingen en die voldoen aan de Fair Debt Collection Practices Act. Begin nu om het geld te krijgen dat uw klanten u verschuldigd zijn.

 • 01

  Hoe krijg je betaald?

  Hoe u Betaald wordt - Schuldcollecties voor Busiensses

  Regel # 1 bij het innen van schulden: hoe langer een schuld verschuldigd is, hoe minder kans je hebt om het te incasseren. Regel # 2 bij het innen van schulden: sommige mensen zullen niet betalen, wat er ook gebeurt. Een systeem voor het verzamelen van het geld dat uw klanten verschuldigd zijn, kan u helpen door te gaan, met Regel # 1 in het achterhoofd en het minimaliseren van het aantal mensen dat Regel # 2 wordt.
  Stel uw incassosysteem in wanneer u voor het eerst uw bedrijf start, blijf het aanpassen om uw collecties te verbeteren, en u maximaliseert uw cashflow uit debiteuren.

 • 02

  Stel uw factureringssysteem in

  Neem voordat u met uw bedrijf begint, de tijd om te bepalen hoe u klanten factureert. Als u een factureringssysteem en een plan samenstelt, kunt u sneller meer geld verzamelen. Hoe vaak betaal je? Hoe communiceer je met klanten die je geld schuldig zijn? Ga je bellen? Brieven versturen? Beide?

  Wacht niet tot je een ton aan vorderingen te verzamelen hebt. Begin nu om dat systeem te ontwikkelen en onthoud altijd regel # 1.

 • 03

  Houd u aan de Fair Debt Collections Practices Act (FDCPA)

  De Fair Debt Collections Practices Act (FDCPA) is niet van toepassing op zakelijke debiteuren, maar u moet zich eraan houden als u probeert geld van consumenten te incasseren. De wet beschermt consumenten tegen intimidatie en schendingen van privacy door schuldeisers en het regelt met wie u contact kunt opnemen, hoe vaak en hoe u uzelf kunt vertegenwoordigen. Consumenten kunnen rechtszaken tegen facturencollectors instellen, dus lees dit artikel voordat u contact opneemt met klanten over schulden aan uw bedrijf.

 • 04

  Gebruik een Debiteurenverouderingsrapport om collecties te monitoren

  Een rapport over debiteurenveroudering is een belangrijk hulpmiddel om openstaande facturen te controleren en te zien wat er moet worden verzameld. Dit rapport kan laten zien wie hoeveel en hoelang het onbetaald heeft betaald. Met deze informatie kunt u uw verzamelingsstrategie voor individuele klanten instellen.

 • 05

  Breng uw zaak naar de kleine rechtbank

  De rechtbank voor kleine vorderingen is een goede mogelijkheid om geld te innen dat u verschuldigd is, als het verschuldigde bedrag klein is (onder de kleine claimlimiet voor uw staat) en u verwacht niet opnieuw zaken met deze klant te doen.

 • 06

  Als de inspanningen van uw collecties niet werken

  Onthoud regel # 2 hierboven? Sommige mensen willen gewoon niet betalen, wat je ook doet. Dus wat nu? Ontdek hoe u aan het einde van een jaar een dubieuze schuld afschrijft en een belastingaftrek neemt voor het omzetverlies.

 • 07

  Verkoop uw debiteuren

  Debiteuren verkopen is een gangbare zakelijke praktijk die 'factoring' wordt genoemd. U kunt uw vorderingen verkopen aan iemand die u voor hen zal betalen - uiteraard tegen een gereduceerde waarde. Dan verzamelt de factor het geld. Als je geen geld hebt, kan factoring een goede manier zijn om snel iets te verhogen.

  Terug naar Bedrijfsplanning en resoluties


 • Video Van De Auteur: Hoe ga je om met klanten die niet betalen?

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Gecertificeerde accounts te betalen geassocieerde feiten

  ✔ - Waarom zijn je WC-tarieven op?

  ✔ - De beste dicteersoftware van 2019


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!