Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe u uw koper thuis kunt krijgen zonder geld te verliezen


Sinds de hypotheekcrisis in 2008 en 2009 zijn geldschieters veel conservatiever geworden en blijven ze met hun kredietverleningspraktijken. Voor degenen die een huis willen kopen, is het veel moeilijker om een ​​hypotheek te krijgen, vooral voor mensen met een laag inkomen of die weinig geld hebben voor een aanbetaling.

Er is echter hoop. Het Direct Loan Program van de federale overheid biedt betalingsondersteuning en beschikbaarheid van woningleningen voor diegenen die aan bepaalde geschiktheidsvereisten voldoen. Het programma is bedoeld om gezinnen met een laag inkomen een eengezinswoning te laten kopen in landelijke of onverbeterde gebieden. Een landelijk gebied wordt typisch gedefinieerd als een gebied met een populatie van minder dan 35.000 volgens het USDA (ministerie van Landbouw van de Verenigde Staten). Hieronder lichten we de belangrijkste huurders van het programma toe zoals uiteengezet op de USDA-website.

Wat het Direct Lening-programma doet

Dit programma, ook bekend als het Directe Leningprogramma Paragraaf 502, helpt aanvragers van lage en zeer lage inkomens om behoorlijke, veilige en hygiënische huisvesting in subsidiabele plattelandsgebieden te verkrijgen door betalingsbijstand te verlenen om de terugbetalingcapaciteit van een aanvrager te vergroten. Betalingshulp is een vorm van subsidie ​​die de hypotheekbetaling voor een korte tijd vermindert. De hoogte van de hulp wordt bepaald door het aangepaste gezinsinkomen.

Hoe de geschiktheid van sollicitanten wordt bepaald voor het Direct Home Loan-programma

Een aantal factoren wordt overwogen bij het bepalen van de geschiktheid van een aanvrager voor Single Family Direct Home Loans. In ieder geval moeten aanvragers die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van een directe lening een aangepast inkomen hebben dat ligt op of onder de toepasselijke lage-inkomenslimiet voor het gebied waar zij een huis wensen te kopen, en zij moeten blijk geven van de bereidheid en het vermogen om schulden af ​​te lossen. Kandidaten moeten:

  • Wees zonder fatsoenlijke, veilige en hygiënische behuizing
  • Het is niet mogelijk om een ​​lening uit andere bronnen te verkrijgen op voorwaarden die redelijkerwijs verwacht kunnen worden
  • Mee ermee eens om het pand te bezetten als hun hoofdverblijfplaats
  • De wettelijke bevoegdheid hebben om een ​​leningsverplichting op te lopen
  • Maak kennis met burgerschap of in aanmerking komende noncitizen-vereisten
  • Niet worden geschorst of uitgesloten van deelname aan federale programma's

Geschiktheidsvereisten voor eigenschappen die worden gefinancierd met directe leenfondsen

Eigenschappen die met rechtstreekse leningen worden gefinancierd, moeten:

  • Over het algemeen zijn 2.000 vierkante voet of minder
  • Geen marktwaarde hebben die hoger is dan de toepasselijke limiet voor areaalleningen
  • Geen in de grond gelegen zwembaden hebben
  • Niet ontworpen voor inkomsten producerende activiteiten

Terugbetalingsvereisten voor het Direct Home Loan-programma

Leners zijn verplicht om alle of een deel van de betalingssubsidie ​​die gedurende de looptijd van de lening is ontvangen terug te betalen wanneer de eigendom van de eigendom wordt overgedragen, of de lener niet langer in de woning woont. Aanvragers moeten voldoen aan bepaalde inkomensvereisten voor een directe lening, en u moet de website van USDA controleren om te bepalen wat uw staat vereist.

Hoe fondsen kunnen worden gebruikt

Naast het gebruik van de leningopbrengst om een ​​huis in een landelijk gebied te kopen, kunnen de fondsen ook worden gebruikt om een ​​bestaand huis te repareren, renoveren of omkeren.

Financiële details van het ontvangen van geen geld omlaag

Zoals eerder vermeld, is er geen aanbetaling vereist, maar u moet bepaalde activarimieten hebben, wat betekent dat u niet te veel kunt sparen of sparen. Anders moet u een deel van die items gebruiken voor de vooruitbetaling als de waarde van uw activa de limiet overschrijdt.

De looptijd van de hypotheek is doorgaans 33 jaar. De rente op de lening is gebaseerd op de huidige marktrente, maar met het betalingsondersteuningsprogramma kan dit worden verlaagd tot 1 procent, afhankelijk van de financiële situatie van de aanvrager.

Het Section 502 Direct Loan Program helpt gezinnen die echt geen andere manier hebben om een ​​betaalbaar huisbezittersschap te realiseren. Als u op zoek bent naar een huis, bekijkt u het USDA-programma voor lening op het platteland om te zien of u in aanmerking komt. Als je een makelaar bent en een held wilt zijn voor een koper die in aanmerking komt, laat hem dit programma zien!


Video Van De Auteur: Chocolade Cravings... - Vlog #123 // OPTIMAVITA

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Het uitleggen van het Zillow Premier Agent-programma

✔ - Waarom non-profitorganisaties leden van het bestuur moeten vragen om te doneren

✔ - Doelen en doelstellingen voor uw subsidievoorstel schrijven


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!