Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Inkomen groeien en donoren houden met maandelijkse giften

Betrouwbaar inkomen - Toegewijde donoren


Maandelijkse donatieprogramma's zijn populairder geworden nu non-profitorganisaties hun potentieel realiseren en donoren ontdekken hoe gemakkelijk ze zijn.

Maandelijks geven is gewoon een andere naam voor herhaald geven, wat de algemene term is voor elke donatie die automatisch met een regelmatig interval wordt gedaan. Soms worden maandelijkse gevers 'ondersteuners' genoemd.

Wat is terugkerende giving?

Terugkerend geven is precies wat het zegt: de mogelijkheid om automatisch een goed doel te geven op een terugkerende basis. Die basis kan maandelijks, jaarlijks, driemaandelijks of een ander vooraf ingesteld interval zijn. De meeste mensen lijken de voorkeur te geven aan de maandelijkse optie.

In de meeste gevallen is die maandelijkse gift afkomstig van een creditcard, hoewel terugkerende donaties kunnen worden ingesteld voor de bankrekening van een donor.

Waarom is het geven van een maand zo belangrijk?

Voor een goed doel omvatten de voordelen van terugkerende geschenken:

 • Een stabiele, voorspelbare bron van inkomsten.
  • Retentie is hoog onder maandelijkse gevers. Zeer weinig annuleren hun donaties en het aanmelden voor het geven van een maandelijks bedrag is een goed teken dat de donor betrokken is bij en zich inzet voor uw zaak.
 • Geen einddatum.
  • In tegenstelling tot een toezegging, die wordt betaald over een bepaalde hoeveelheid tijd en dan is voltooid, kan herhaaldelijk geven voor onbepaalde tijd doorgaan. De meeste terugkerende geefprogramma's hebben geen einddatums, hoewel er soms opties worden aangeboden. Een duur van één of drie jaar is bijvoorbeeld een mogelijkheid.
  • Bij herhaaldelijk geven, werkt donorinertie voor uw goede doel. Het kost moeite om te annuleren, dus de meeste mensen doen het gewoon niet.

 • Kleine donaties zijn belangrijke vermomde geschenken.
  • Meest voorkomende donoren zoals deze optie, omdat het een kleine donatie mogelijk maakt om in de loop van de tijd een grotere te worden zonder het budget van de donor te belasten.
  • Terugkerende donaties zijn meestal laag (gemiddeld $ 5 tot $ 50) maar stijgen snel op door herhaling. Het verzamelobject voor het goede doel kan aanzienlijk zijn, vooral als het geschenk van de donateur in de loop van de tijd omhoog gaat. Veel terugkerende gevers reageren ook op andere oproepen bovenop wat ze maandelijks geven.
 • Het werven van maandelijkse donors is goedkoop en betaalbaar.
  • Het is niet zo moeilijk om maandelijkse gevers te vinden en te rekruteren. Dat komt deels door een toenemende interesse in online geven. Eenmaal ingesteld, is het donatieproces elektronisch en automatisch, dus de verwerkingskosten zijn minimaal. U kunt uw terugkerende geschenkprogramma eenvoudig integreren met een andere fondsenwerving, zoals e-mail, direct mail en telemarketing.

 • Supereenvoudige verwerking, tracking en registratie.
  • Zodra een terugkerend donatiesysteem is opgezet, is het eenvoudig te onderhouden en vereist het weinig menselijke interactie. De meeste elektronische donatiesystemen bieden een terugkerende optie ongeacht of het goede doel zijn verkopersaccount of een externe partij zoals PayPal of Network for Good gebruikt. Uw donormanagementsoftware kan terugkerende geschenkgegevens mogelijk direct in het gegevensbeheersysteem opnemen.

Voor een donor zijn de voordelen van herhaald geven gelijk aan die voor het goede doel:

 • Donoren vinden het leuk om een ​​kleine gift in een grotere te kunnen veranderen zonder hun portemonnee te belasten.
 • Zij waarderen de behoefte van het goede doel aan een betrouwbaar inkomen voor de lange termijn en helpen u graag verder.
 • Ze genieten van het gemak. Ze kunnen het eenmaal instellen via een creditcard of door preauthorisatie bij hun bank en hoeven zich daar geen zorgen over te maken.

Zijn er nadelen aan een terugkerend geschenkprogramma?

De voordelen van terugkerende donaties wegen veel zwaarder dan eventuele uitdagingen, maar er zijn enkele voorzorgsmaatregelen om in gedachten te houden.

 • U moet uw donoren informeren over het programma en hen overtuigen dat het veilig en betrouwbaar is. De meeste consumenten zijn vertrouwd geraakt met online winkelen, bankieren, kaartaankopen en meer. Zelfs als online-oplichting en fraude de krantenkoppen lijken te pakken, zijn consumenten steeds slimmer geworden in het online beschermen van zichzelf. Als uw non-profitorganisatie goed is, bent u transparant over hoe u het geld van uw donateurs gebruikt en al uw technologische eenden op een rij hebt, het zou niet al te moeilijk moeten zijn om donoren te overtuigen om maandelijks te geven.

 • Je moet wel de informatie van je donors up-to-date houden.Dat omvat hun adressen, bankrekeningen als ze kiezen voor automatische opnames en veilige bewaring van creditcardnummers en vervaldatums.
  • Verlopen creditcards kunnen een van de meest uitdagende aspecten van terugkerende donaties zijn, aangezien u contact moet opnemen met de donor (per e-mail eerst en vervolgens indien nodig met een volgend telefoongesprek) om hen eraan te herinneren hun informatie in uw systeem bij te werken.
  • Dat updaten moet relatief eenvoudig zijn, maar het geeft een donor wel de mogelijkheid om gewoon niet te reageren en daardoor uit je programma te komen. Hoewel uitvallers niet talrijk zijn, zijn ze moeilijk terug te krijgen.
  • Sommige CRM-systemen, zoals Blackbaud's Credit Card Updater, kunnen het veel gemakkelijker maken om verlopen creditcards af te handelen of wanneer een donor eenvoudigweg zijn of haar creditcard wijzigt. Dat gebeurt tegenwoordig meer vanwege beveiligingsproblemen.

 • Je moet blijven communiceren met terugkerende donoren.
  • Je moet niet alleen donoren instellen voor herhaald geven en ze vervolgens negeren. Dit zijn enkele van je meest loyale donateurs, dus zorg ervoor dat ze een goede krijgen, bedankt voor je aanmelding en voortdurende communicatie zoals e-mailnieuwsbrieven, jaarverslagen en af ​​en toe een onverwachte dank of geschenk.

Terugkerend geven is nog steeds een onderbenut manier om fondsen te werven, vooral in de VS. De voordelen wegen veel zwaarder dan eventuele problemen.

Aangezien terugkerende cadeau-programma's het beste werken met online geven, zou het geen probleem moeten zijn om een ​​maandelijkse geefoptie in te stellen zodra uw goede doel een krachtig online donatiesysteem heeft.

Zodra je die gestage stroom van betrouwbaar inkomen ziet, zul je waarschijnlijk nooit meer terugkijken.


Video Van De Auteur: Our Miss Brooks: Department Store Contest / Magic Christmas Tree / Babysitting on New Year's Eve

Gerelateerde Artikelen:

✔ - De voors en tegens van het kopen van een bestaande franchise

✔ - The Drive by BPO: Lender's Tool

✔ - Hoe succesvolle evenementplanners georganiseerd blijven


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!