Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe een goede douane-expediteur te huren


Als het gaat om het importeren van waar ook ter wereld, is de eerste vraag die klanten in de Verenigde Staten stellen, hoe ze goederen aan de grens kunnen verwijderen.

Het antwoord is om een ​​goede douane-expediteur in dienst te nemen die de regels en voorschriften kent van het land waar u goederen wilt importeren en waarmee u de klus veilig, snel en economisch kunt afhandelen. Dit zal je toelaten om je te concentreren op het verkopen van de merchandise, het krijgen van betaald of allebei. Wat nog belangrijker is, als u zaken doet met de Amerikaanse douane, bent u verplicht om via een douane-expediteur met een geldige licentie te werken. Volgens de website van de Amerikaanse douane:

Bedrijven, partnerschappen en verenigingen moeten een handelsbemiddelingslicentie hebben voor het doen van transacties met de douane. Elk van deze bedrijven moet ten minste één functionaris, partner of geassocieerde onderneming met een individuele licentie hebben om de licentie van het bedrijf te kwalificeren. Als er gedurende meer dan 120 dagen geen gekwalificeerde officier of lid (van een samenwerkingsverband) is, resulteert dit in de intrekking van de makelaarslicentie.

Net als een expediteur of logistieke expert op het gebied van export zijn geautoriseerde douane-expediteurs individuen, verenigingen, bedrijven of partnerschappen die zijn gelicentieerd en gereguleerd door de Amerikaanse Customs Border Protection (CBP). Douane-expediteurs hebben een licentie van de Amerikaanse douane na het behalen van een kwalificatietoets.

Wat een douane-expediteur doet

Douaneagentschappen helpen met documentatie (zowel offline als online), landspecifieke regels en voorschriften, berekening van rechten en gerelateerde belastingen, indien van toepassing, en betalingen aan het CBP. Ze zorgen ervoor dat uw goederen tijdig, naadloos en economisch worden ingeklaard. Deze service wordt aangeboden tegen een redelijke vergoeding. Het is hun plicht om te voldoen aan wettelijke en wettelijke vereisten namens een importerende klant.

Deze deskundigen behandelen doorgaans kwesties met betrekking tot toegangsprocedures en classificatiekwesties zoals het geharmoniseerde tariefindelingsysteem van de Verenigde Staten, tariefbehandelingen en handelsovereenkomsten, naleving, waardering en classificatie van goederen, beoordeling van rechten, merken van ingevoerde goederen, terugbetalingsrechten en terugbetalingen, antidumpingrechten en compenserende rechten, zones voor buitenlandse handel en indien nodig gegevens bijhouden.

Een douaneagent zoeken

De twee beste plaatsen om naar een douane-expediteur te zoeken en aanvullende informatie over import naar de Verenigde Staten zijn de National Customs Brokers & Forwarders Association of America, Inc. (NCBFAA) en de International Federation of Customs Brokers Associations.

Niet alle makelaars kunnen ingangen verwerken in alle havens waar ze worden gelost, en evenmin kunnen ze het papierwerk voorbereiden en verwerken dat vereist is door de Amerikaanse douane, de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en het Amerikaanse ministerie van landbouw (USDA). Zorg ervoor dat u informeert voordat u een wervingsbeslissing neemt.

Controleer ten slotte of u een licentie, een vergunning om bepaalde goederen te importeren of speciaal extra papierwerk nodig hebt. Een douane-expediteur kan u ook helpen met dit aspect van het importeren van goederen.

Importeren kan op zichzelf een lucratieve onderneming worden of een uitbreiding van een kleine organisatie met een opwindend groeipotentieel. Hoe dan ook, het leren van de touwen en het maken van je huiswerk maakt het proces zoveel gemakkelijker.


Video Van De Auteur: Webinar: Slim en succesvol importeren

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Corporate Charitable Giving-programma's voor non-profitorganisaties

✔ - Vijf manieren om te kopen zonder te bieden - Shop beter op eBay

✔ - Het gebruik van hydraulisch cement en hoe aan te brengen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!