Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe een Organic Certification Agency te vinden

Waar een organische certificeringsagent te vinden


Het National Organic Program (NOP), erkend door het Amerikaanse ministerie van landbouw, erkent particuliere bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen die biologische producenten en handlers certificeren.

Waarom je certificering nodig hebt

In veel gevallen is certificering de wet als u van plan bent om uw eigen biologische producten te laten groeien, verwerken of verkopen. Het is meestal verplicht als uw bruto-omzet $ 5.000 per jaar bedraagt. Alle online verkopers van biologische producten moeten ook worden gecertificeerd, ongeacht de inkomsten.

Naast wettelijke vereisten, verleent certificering u eenvoudigweg geloofwaardigheid. Iedereen kan beweren dat hun pompoen organisch is, maar consumenten zijn tegenwoordig heel verstandig en willen zekerheid. Certificering is echter voor sommige bedrijven minder belangrijk dan voor anderen. Het kan van cruciaal belang zijn voor landbouwbedrijven, maar het is minder belangrijk voor winkels die biologische producten verkopen die door boerderijen worden aangeboden, en in feite is certificering voor deze bedrijven niet vereist. Het is ook niet vereist voor kleine bedrijven met verkopen die onder de drempel van $ 5000 vallen, of voor distributeurs of handelaars.

Hoewel ze misschien niet hoeven te worden gecertificeerd, moeten deze bedrijven toch voldoen aan bepaalde organische verordeningen van USDA.

Beschikbaarheid van certificerende agenten

Vanaf 2017 zijn er 48 binnenlandse organische certificeringsbureaus in de Verenigde Staten, evenals 32 buitenlandse geaccrediteerde certificeringsagenten. Een extra 21 worden erkend door overeenkomsten tussen de VS en hun landen.

Houd er rekening mee dat het aantal organische certificeringsbureaus in de VS regelmatig kan worden gewijzigd. Sommigen kunnen hun certificeringsaccreditatie verliezen. Als u vorig jaar overwoog certificering te behalen en een bureau in gedachten had, controleer dan of de USDA weer normaal is.

Wat te zoeken in een agent

Tenzij u van plan bent om te verkopen aan buitenlandse markten, is closer is better. Een belangrijk voordeel van een nabijgelegen Amerikaans bureau is dat het u snel kan helpen bij het verkrijgen van de hulp die u nodig hebt tijdens het certificeringsproces.

U zult ook de kosten in overweging willen nemen. Prijsstructuren kunnen variëren.

Hoe het juiste bureau te vinden

NOP biedt een eenvoudig te doorzoeken lijst met alle agentschappen om u te helpen de juiste voor u te vinden. Het is een kwestie om een ​​agent te vinden, maar het is iets anders om het juiste bureau en de juiste agent te vinden om aan uw unieke behoeften te voldoen. Overweeg om te praten met andere boeren of bedrijfseigenaren die producten certificeren die nauw aansluiten bij wat u groeit of produceert. Kijk of je de eerlijke primeur kunt krijgen van agentschappen in de buurt van je leeftijdsgenoten.


Video Van De Auteur: Free organic certification

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe een bedrijf S Corporation-status verkiest

✔ - Noord-Amerikaanse vrijhandelsovereenkomst (NAFTA) en landbouw

✔ - Raad van bestuur en compensatie


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!