Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe geld verdienen door gênant producten verkopen op eBay


We zijn er allemaal geweest. U moet een persoonlijk product kopen, zoals aambei-crème, voetspray voor voetschimmel of een seksueel wellnessproduct. Misschien woon je in een klein stadje en wil je niet dat de hele gemeenschap ziet wat je koopt. Misschien ben je gewoon te beschaamd om naar een winkel te gaan om bepaalde producten te kopen. Wat de reden ook is, sommige situaties rechtvaardigen het online kopen van een product om de schaamte van het kopen van een item in een winkel te verlichten

Als je je eBay-productlijn wilt uitbreiden, moet je wat onderzoek doen naar persoonlijke producten. De meeste zijn gemakkelijk te vinden, gemakkelijk te verzenden en nemen niet veel opslagruimte in beslag. Enkele voorbeelden van gênante producten zijn: condooms, zwangerschapstests, ovulatiekits, deodorants voor klinische kracht (voor extreme lichaamsgeur), teennagelschimmelvloeistof, wrattenverwijderingssystemen, lipzalf voor koortsblaren, behandelingen voor gistinfectie, vrouwelijke geurproducten, menstruatieproducten, menopauze producten, items voor seksuele wellness, bikini wax kits, jock itch en voetschimmelproducten.

Denk aan de mindset van de koper en waarom ze voor dit soort producten op internet terecht zouden kunnen komen. Denk ook aan je bedrijf als een eBay-verkoper en hoe je je productlijn kunt uitbreiden om deze items aan te bieden. Gênante producten kunnen om verschillende redenen geweldige verkopers op eBay zijn:

Mensen waarderen de anonimiteit van internet

Online bestellen stelt consumenten in staat privé zaken af ​​te handelen zonder vragen, opmerkingen of vreemde blikken van werknemers of shoppers in winkels. Wat een persoon in verlegenheid brengt, mag een ander niet in verlegenheid brengen. Kopers kunnen snel krijgen wat ze nodig hebben, terwijl verkopers goed geld kunnen verdienen door die producten aan mensen over de hele wereld te verkopen. eBay toont bijna 300.000 vermeldingen met de trefwoorden 'seksuele gezondheid'.

Gênante producten zijn gemakkelijk voor resellers om te vinden

Verkopers kunnen gemakkelijk gênante producten kopen bij supermarkten, drogisterijen, winkels zoals Big Lots, bij veilingen, verkoop van onroerend goed, garage-omzet en vlooienmarkten. Soms wordt een product in een bepaalde winkel stopgezet omdat het niet goed verkoopt in die winkel of markt. Verkopers kunnen goedkope artikelen op het opruimrek vastlopen en online spiegelen voor winst. Controleer altijd de goedkeuringssectie in je lokale supermarkt, evalueer de eBay-markt met behulp van de eBay-app en bepaal of winst mogelijk is.

Kopers betalen een premie voor genante producten online

Sommige consumenten zijn niet prijsgevoelig. Ze zijn meer bezig met het vinden van het gewenste product, snelle verzending en privacy. Het is niet ongebruikelijk dat consumenten drie keer de detailhandel betalen voor een bepaald product online vanwege de privacyfactor. Dit concept lijkt misschien achterlijk - is eBay niet van plan om artikelen tegen een lagere prijs te kopen? Niet altijd. Sommige kopers zoeken zeer specifieke producten en kopen uitsluitend op eBay voor de privacyfactor.

Internationale klanten hebben mogelijk geen toegang tot producten die algemeen zijn in de VS.

Gezondheidszorgsystemen verschillen van land tot land. Zo biedt het gezondheidszorgsysteem in het Verenigd Koninkrijk, ook wel bekend als de NHS, niet dezelfde vrij verkrijgbare medicijnen als de Verenigde Staten. Er is bijvoorbeeld een recept van een arts vereist om Desitin-zalf, Benadryl-allergiegeneesmiddel, tandpasta met peroxide en wrattenverwijderaars te kopen. In plaats van naar de arts en vervolgens de apotheek te gaan en een hoog prijskaartje te betalen voor deze artikelen, hebben internationale klanten geleerd om ze te kopen op eBay VS en ze naar hun land te laten verzenden.

Het is erg interessant om de gezondheids- en schoonheidsproducten te onderzoeken die mensen in verschillende landen kopen van Amerikaanse eBay-verkopers. Bijvoorbeeld:

Britse inwoners kopen vaak lippenbalsem.

Mensen die in de poolcirkel leven en die te maken hebben met de middernachtzon, kopen vaak slaapmiddelen, oogmaskers en aromatherapieproducten.

De Spaanse en Griekse aankoop specialiteit zonneschermen online.

Italianen houden van anti-verouderingsproducten, waaronder huidserums.

Vergeet niet dat niet alle kopers zoals jij zijn. Om de verkoop op eBay te verhogen, moeten verkopers in de hoofden van kopers kruipen. Wanneer u begrijpt waarom en hoe een verkoper specifieke artikelen koopt, kunt u meer kansen grijpen om ze te bedienen en een succesvoller bedrijf te creëren.


Video Van De Auteur: Passief Inkomen uit verkopen van producten op Amazon: $ 3000 dollar in een week!

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Voordat u begint met een fondsenwervingsprogramma voor direct mail

✔ - Hoe te kiezen tussen AutoCAD en AutoCAD LT

✔ - Wat is een bieding en waarom is het verplicht?


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!