Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe geld verdienen met Affiliate Information Marketing


Kort na de oprichting van het World Wide Web (WWW) vond in Amerika en de rest van de wereld een nieuw soort bedrijfsondernemerschap plaats. Baanbrekende affiliate netwerken zoals ClickBank zag het potentieel van een nieuw type product dat na verloop van tijd kon wedijveren met olie, koffie, goud en andere goederen die de mensheid kent. Het product in kwestie is informatieen dankzij het internet heeft iedereen waar ook ter wereld het potentieel om een ​​informatie-ondernemer te worden; d.w.z. infopreneur.

De verkoop van informatieproducten steeds weer opnieuw

Een groot percentage van de mensen die een affiliate marketingbedrijf beginnen, kiest ervoor om te verkopen en te verkopen informatieproducten, losjes gedefinieerd als informatie verpakt in een specifiek formaat (bijvoorbeeld tekst, audio, video, etc.) en bedoeld om te worden verkocht en afgeleverd aan eindklanten. Het beste voorbeeld van informatie die vandaag wordt verkocht, is de zeer lucratieve "How To" -categorie die overal te vinden is, letterlijk in elke niche die er is.

Van bijzonder belang voor infopreneurs op het internet zijn digitale informatieproducten, informatieproducten die in een of andere vorm in digitaal formaat worden verkocht. In tegenstelling tot hardcover- of softcover-boeken, cd's, handleidingen of rapporten, kan een infopreneur deze items leveren als PDF-bestanden, audiobestanden, streaming video en andere opkomende media. Dit verlaagt de leverings- en transportkosten voor bedrijven aanzienlijk en biedt klanten onmiddellijke toegang tot zeer begeerde informatie.

Dit is precies waarom de verkoop van informatieproducten via internet is gedemocratiseerd. Met lagere toegangsdrempels en lagere kosten kan iedereen overal informatieproducten online verkopen.

Dankzij het internet kan passief inkomen een realiteit worden, dankzij het "maak het eens, keer op keer betaald" model van op digitale informatie gebaseerde affiliate marketing.

Onderscheidende Infopreneurs onderscheiden van hardcore verkopers

In dit stadium bent u misschien niet bereid om uw eigen informatieproducten te maken. Dit is precies waarom affiliate marketing zo'n geweldige kans is om aan de slag te gaan met online geld verdienen. Met affiliate marketing kunt u producten van andere mensen verkopen en een commissie ontvangen voor elke gemaakte verkoop.

Hoewel u uw eigen producten niet verkoopt, moet u uw vermogen om een ​​dienst met een toegevoegde waarde aan te bieden, niet af te schaffen aan prospects die op zoek zijn naar manieren om geld te besparen, een nieuwe vaardigheid te leren of meer tijd efficiënt te worden.

Online infopreneurs onderscheiden zich van traditionele verkopers doordat ze een relatiegerichte marketing aanpak van zakendoen. Via verschillende contactmethoden, zoals e-mailmarketing en sociale media, stellen ze hun expertstatus vast a priori evenals een persona geschikt voor hun beoogde (ideale) publiek.

Alleen omdat u niet de auteur van het gelieerde product bent, hoeft u nog niet te zeggen dat u geen waardevol onderdeel bent van deze e-commerce-keten. U biedt informatie in een geschikte vorm aan prospects die een probleem willen oplossen, en u houdt de sleutel tot het verbeteren van hun leven via uw affiliate-aanbiedingen.

Eenvoudigweg productrecensies schrijven op een blog is een geweldige manier om mensen te onderwijzen, waarde toe te voegen en geld te verdienen met het promoten van producten van andere mensen als een partner.

Voordelen van het zijn van een Affotiate Marketing Infopreneur

Een echte toewijding tot affiliate marketing brengt tegelijkertijd grote verantwoordelijkheid en grote kansen met zich mee. De volgende thema's worden in meer detail besproken in andere affiliate marketingartikelen die hier te vinden zijn, maar accepteer voor nu gewoon de volgende voordelen van dit type bedrijf:

  • Directe, op relaties gebaseerde marketing voor potentiële, "warme" klanten die op zoek zijn naar een excuus om geld uit te geven aan uw aanbiedingen.
  • Minder druk om een ​​eindeloze stroom "bandklikkers" te werven. Trouwe klanten loyaal houden ten voordele van iedereen.
  • Meer kansen om uw expertise en betrouwbaarheid aan een verwelkomend publiek te tonen.
  • Het aanbieden van verschillende niveaus van betrokkenheid bij mensen in verschillende stadia van aankoopcomfort.
  • Verschillende media-opties om uit te kiezen om informatie verleidelijk genoeg te maken om te kopen.

De Sales Funnel-aanpak van Infopreneurship

Traditionele boekauteurs die via een uitgeverij werken, zelfs de succesvolle boeken, hebben meestal geen idee wie hun boeken koopt en ook niet beschikken over de contactgegevens van hun klanten. Affiliate-marketers die de infopreneurial-bedrijfsaanpak volgen, zijn daarentegen gezegend met zakelijke kanalen en kansen die hen in staat stellen langdurige, winstgevende relaties op te bouwen op basis van de behoeften en wensen van elke klant na de "one-shot" -verkoop.

Eén ding dat u moet doen, is met name het samenstellen van een e-maillijst van bezoekers die naar uw website komen, zodat u niet één keer een product kunt promoten, maar meerdere producten steeds weer kunt promoten bij uw bezoekers. Dit kan uw winst en de waarde van de bezoekers van uw website aanzienlijk verhogen.

Deze sales funnel-benadering van affiliate marketing heeft zich keer op keer bewezen en wordt gebruikt door de grootste en rijkste ondernemers ter wereld. Voor onze doeleinden kunt u uw prospects vereenvoudigen in toenemende niveaus van prijs, tijd en productbetrokkenheid, afhankelijk van hun omstandigheden.

Als je eenmaal succesvol bent geworden als partner, zul je je waarschijnlijk wagen aan het maken van je eigen digitale informatieproducten en zelfs je eigen filialen werven om ook je producten te promoten.

Het is verbazingwekkend om te denken dat door simpelweg gratis rapporten aan te bieden aan sceptische e-mailabonnees op je blog of website om je e-maillijst samen te stellen en producten als affiliate te promoten, je later duizenden dollars kunt verkopen, hetzij door een leven lang aankopen (bijv. e-books, studiegidsen), de occasionele aankoop van een compleet pakket of toestemming om toegang te krijgen tot een continuïteitsprogramma (een betaald maandelijks abonnement op een website, een coachingprogramma, enz.) van een soort.


Video Van De Auteur: Geld verdienen mit Affiliate Marketing 2019 - Das zeigt dir so niemand!

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Groene marketingdefinitie en duurzame ontwikkeling

✔ - Meer informatie over het principe van wederkerigheid in het bedrijfsleven

✔ - The Ultimate Crash Course in Entrepreneurship


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!