Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe u uw kleine onderneming succesvoller kunt maken


Heb je het gevoel dat je met je kleine bedrijf water betreedt en geen vooruitgang boekt in de richting van je doelen?

Of heb je problemen met het kiezen van zakelijke doelen om in de eerste plaats richting dit jaar te werken? We willen allemaal succesvolle eigenaars zijn van winstgevende kleine bedrijven, maar hoe kom je daar waar je bent?

Als u wilt dat uw bedrijf winstgevender is dan ooit tevoren, vindt u hier enkele suggesties voor hoe u dit kunt realiseren. En onthoud; een succesvol bedrijf opbouwen is een marathon, geen sprint!

 • 01

  Focus op klantenservice

  Klantenservice

  Volgens een onderzoek door American Express is 78% van de consumenten geannuleerd of niet voorgenomen gekocht vanwege een slechte klantenservice. Andere studies hebben aangetoond dat het meerdere positieve klantervaringen vereist om een ​​negatieve te compenseren.

  Aangezien loyale klanten veel gemakkelijker te verkopen zijn, moet goede klantenservice een prioriteit zijn. Bestudeer uw huidige klantenservice en breng de wijzigingen aan die nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw kleine bedrijf superieure service biedt dan uw concurrenten, of het nu gaat om investeren in personeelstraining, het vernieuwen van uw terugkeerbeleid of basisverbeteringen zoals snel reageren naar voicemail of e-mail van klanten.

 • 02

  Bouw Word of Mouth voor uw bedrijf

  Mond op mond

  Of u nu zaken doet in een kleine gemeenschap of in een groot stedelijk centrum, mond-tot-mondreclame is belangrijker dan ooit voor het bedrijfsleven. De meeste consumenten wenden zich tot het net om reviews van bedrijven te zoeken voordat ze beslissen waar ze willen winkelen, dus het opbouwen van een goede reputatie is essentieel voor het succes van uw bedrijf.

  Hoe krijg je positieve mond-tot-mondreclame? Door goede, professionele service te bieden, je lokale (en online) reputatie op te bouwen en te monitoren en publiciteit te krijgen door terug te geven aan je community door lokale organisaties en liefdadigheidsinstellingen te ondersteunen / sponsoren.

 • 03

  Breid uw marketinginspanningen uit

  Verkoopteken in winkelvenster

  Effectieve marketing is de sleutel tot het vergroten van uw verkopen, maar u hoeft de bank niet te verbreken om uw bedrijf te promoten. Er zijn veel goedkope manieren om uw producten en diensten op de markt te brengen, waaronder:

  • Een promotiekit maken en gebruiken.

  • Promotie uitzenden met uw facturen.

  • Lid worden van professionele en / of zakelijke organisaties.

  • De kranten betrekken bij uw grote openingen, zetten of liefdadigheidsevenementen.

  • Gratis workshops of lessen geven met betrekking tot uw producten / diensten.

  • Het ontwikkelen van zakelijke partnerschappen en het doen van crosspromotie met complementaire bedrijven.

  • Koud bellen (ja het kan nog steeds werken!).

  • Uw bedrijf adverteren op uw voertuig met een voertuigomslag.

 • 04

  Bouw uw online aanwezigheid met een zakelijke website en sociale media

  Online gaan

  Het maken van een professioneel ogende website kan tegenwoordig snel en gemakkelijk zijn en uw kleine onderneming moet zich in de online ruimte bevinden; Enquêtes van Ipsos MediaCT en Accenture geven aan dat meer dan 70 procent van de consumenten online onderzoek doet voordat ze een winkel kopen (The Globe and Mail).

  Een eenvoudige website die beschrijft wie u bent, wat u doet en hoe u contact met u kunt opnemen, is voldoende voor veel kleine bedrijven. Uw site moet minimaal het volgende bevatten:

  • Uw logo
  • Uw bedrijfsnaam
  • Een samenvatting van wat u doet - uw producten en diensten
  • Jouw Contact Informatie
  • Uw adres, inclusief een Google Map-link
  • Jouw missie, b. "We maken de beste pizza in de stad..."
  • Testimonials van klanten

  Afhankelijk van uw doelmarkt, kunnen sociale media een geweldige manier zijn om uw bedrijf te promoten.

 • 05

  Verlaag uw bedrijfskosten

  Kosten verlagen

  Ondanks de beweringen van de overheid over 'lage inflatie' lijken de bedrijfskosten voor alles, van kantoorruimte tot voertuigkosten, altijd te stijgen, dus het in bedwang houden van de kosten is een cruciale taak voor ondernemers.

  Het bijhouden van de kosten is tijdrovend en vervelend, dus gebruik waar mogelijk technologie om het werk zo gemakkelijk mogelijk te maken. Er zijn bijvoorbeeld een aantal mobiele apps voor het bijhouden van uitgaven, waaronder enkele van de nieuwere cloudgebaseerde boekhoudtoepassingen waarmee u automatisch onkosteninformatie aan uw boekhoudsysteem kunt toevoegen door foto's van bonnen op uw mobiele apparaat te klikken.

  Controleer jaarlijks of jaarlijks uw belangrijkste kosten, zoals kantoorruimte, zakelijke verzekeringen, personeel en voertuiguitgaven. Als u zich in een gebied met een overvloed aan beschikbare commerciële ruimte bevindt, denk dan na over verhuizen of als u geen storefront-conversie naar een thuisbedrijf nodig hebt.

  Herzie uw belangrijkste leveringskosten regelmatig en kijk altijd naar kortingen of manieren om voorraadaankopen te poolen met andere bedrijven om geld te besparen. Maak kostenbesparingen onderdeel van uw functieomschrijving en betrek uw werknemers hierbij.

 • 06

  Ga mobiel

  Mobiele betaling

  Als u dit jaar niets mobiels doet, moet u ervoor zorgen dat uw online aanwezigheid, inclusief uw zakelijke website, mobielvriendelijk is, aangezien steeds meer mensen met hun telefoons surfen en zoeken - zelfs als ze thuis.

  Maar er zijn twee andere trends waar uw kleine bedrijf echt van zou kunnen profiteren. De eerste is mobiele marketing. Er is een hele reeks mobielspecifieke strategieën die u zou kunnen gebruiken om uw doelmarkt met groot effect te bereiken, van sms-berichten en mobiele display-advertenties tot een app die is ontworpen voor uw eigen bedrijf.

  De tweede is mobiel betalingsverkeer. De keuzes voor uw kleine onderneming nemen echt toe naarmate Apple Pay en Google Wallet zich aansluiten bij het veld dat voorheen werd gedomineerd door Square, Intuit GoPayment en PayPal. Zelfs Canadian Tyre begint aan mobiele betalingen. Het gebruik van telefoons om te betalen is een groot gemak voor klanten, maar uw kleine bedrijf zou ook aanzienlijke besparingen kunnen realiseren door een mobiel kassasysteem te kunnen gebruiken.

 • 07

  Gebruik de cloud

  Cloud computing

  Het lijdt geen twijfel dat Cloud computing het speelveld voor startende bedrijven heeft geëgaliseerd, maar de serieuze voordelen die het gebruik van de cloud voor 'gewone' gevestigde bedrijven biedt, worden niet altijd besproken.

  Kostenbesparing en toegang vanaf elke locatie zijn de grootste voordelen om sommige van uw bedrijfsprocessen naar de cloud te verplaatsen. Als uw bedrijf bijvoorbeeld van een klein boekhoudprogramma voor kleine bedrijven overgaat op een cloudtoepassing voor de boekhouding, hoeft u geen desktopsoftware meer te installeren (IT-kosten voor installatie, back-ups, enz.) En hebt u toegang tot uw bedrijf accounts vanaf elke locatie, ook vanaf mobiele apparaten (in feite zijn de meeste verkopers van kleine boekhoudsoftware verhuisd naar de cloud en bieden ze geen desktopsoftware aan).

  Er zijn natuurlijk ook nadelen aan cloudcomputing, maar als je nog niet bent begonnen met het gebruiken van cloudopslag en / of -toepassingen, maak dit dan het jaar waarin je op zijn minst het potentieel ervan onderzoekt.

 • 08

  Vind en bewaar de juiste werknemers

  Winkelier die met klant bij kasregister nemen

  Het aantrekken en behouden van de juiste werknemers is een van de belangrijkste dingen die u met uw bedrijf kunt doen. Hoewel het om de week inhuren en trainen van werknemers mogelijk een gewoon restaurant is, vertrouwen de meeste succesvolle bedrijven op het inhuren van kwaliteitsmedewerkers en het houden van hen voor de lange termijn.

 • 09

  Update uw bedrijfsplan

  Zakenplan

  U hebt wel een businessplan gemaakt voordat u met uw bedrijf begon, toch? Rechts? Een bedrijfsplan is om verschillende redenen van vitaal belang voor startende bedrijven, waaronder het testen van de haalbaarheid van uw bedrijfsidee en het veiligstellen van schuldfinanciering of aandelenfinanciering.

  Als je nog geen businessplan hebt gemaakt, is het niet te laat. Succesvolle gevestigde bedrijven werken hun bedrijfsplan jaarlijks bij om de prestaties (of het gebrek daaraan) te bekijken en nieuwe doelen of aanwijzingen te bepalen.

  De financiële gezondheid van uw bedrijf wordt samengevat door de resultatenrekening, de kasstroomprognose en de balans, die zijn opgenomen in het financiële gedeelte van het businessplan. Van daaruit kunt u manieren bepalen om uw bedrijf winstgevender te maken door de verkoop te verhogen en / of verliezen te verminderen of kosten te besparen. Als u wilt dat uw bedrijf succesvoller wordt, hebt u een plan nodig om er te komen.

 • 10

  Rijkdom is nutteloos zonder gezondheid

  Werk leven balans

  Niemand begeeft zich naar het graf en wenst dat ze meer tijd op kantoor hadden doorgebracht. Te veel bedrijfseigenaren offeren hun mentale en fysieke gezondheid, familierelaties en vrienden op bij het nastreven van hun bedrijfsdoelen.

  Wees niet een van hen - vind een acceptabel niveau van werk en privéleven. Als u voldoende slaap krijgt, tijd vrijmaakt voor familie en vrienden en regelmatige lichaamsbeweging krijgt, kunt u gezond blijven en kunnen u en uw bedrijf op de lange termijn voorspoedig zijn.

 • 11

  Maak dit je beste jaar ooit

  Succesvol team van nieuwe bedrijfsmensen in creatief bureau

  Als er iets is dat ik wil dat je weghaalt van dit artikel, dan is dit het volgende; succes is geen gegeven. Als u wilt dat uw kleine onderneming dit jaar meer succes heeft, moet u de nodige wijzigingen aanbrengen om dat te bewerkstelligen.

  Dat werk kan net zo eenvoudig zijn als investeren in een nieuwe tool of zo moeilijk als het veranderen van uw denken over sommige van uw bedrijfsprocessen. Maar je hebt je bedrijf niet zo ver gebracht om het te laten stagneren, of wel? Hier is je beste jaar ooit!


 • Video Van De Auteur: Webinar: Hoe kom ik als zzp'er aan klanten?

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - 10 Bronnen om u te helpen bij het opzetten van uw Small Business Office

  ✔ - Hoe krijg je Bonded in Canada en waarom krijg je Bonded

  ✔ - GoToWebinar vs Skype: wat is het beste voor u?


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!