Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe een gezond restaurant te openen

Zijn gezonde restaurantconcepten succesvol?


Met de groeiende obesitas-epidemie in de Verenigde Staten zoeken steeds meer mensen naar gezondere opties bij het uit eten gaan. Dit heeft geleid tot een opkomst van gezonde restaurantconcepten die alles bieden, van biologische vegan fair tot lokaal geproduceerd vlees en producten. Maar werken gezonde restaurantconcepten echt? Nog steeds een klein segment van de restaurantindustrie, gezonde restaurantconcepten bieden vele voordelen maar brengen ook risico's met zich mee. Degenen die overwegen een gezond restaurant te openen, moeten de lokale markt en demografische gegevens zorgvuldig bestuderen.

Het concept kan werken, maar alleen op de juiste markt en op de juiste locatie.

Klantdemografie voor gezonde restaurants

Een van de grootste factoren in de opkomst van gezondere menu's van restaurants en gezonde restaurantconcepten zijn millennials. Variërend in leeftijd van begin 20 tot midden 30, overwinnen Millennials babyboomers in hun uitgaven en hebben ze grotendeels de eetpatronen na de recessie gevormd in de Verenigde Staten. Duizendjarige gasten willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het is grootgebracht. Volgens een rapport van de Nielsen Perishables Group eet 30 procent van de millennials voedingsmiddelen die zijn gecertificeerd als biologisch voedsel.

Met meer koopkracht dan de babyboomers, zal Millennials de Amerikaanse restaurantindustrie blijven vormen. Als ze meer gezonde opties eisen, zullen restaurants volgen. Als ze lokaal voedsel of biologisch voedsel of menu's op basis van planten willen, dan zullen restaurants dit op maat maken. Afgezien van de leeftijd, de demografische voor succesvolle gezonde restaurantconcepten zoals Lyfe Kitchen en Sweetgreens zijn grotendeels witte, stedelijke en bovenste middenklasse. Het is belangrijk op te merken dat deze factor de gebieden beperkt voor succesvolle gezonde restaurantconcepten om wortel te schieten.

Voors en tegens van Gezonde Restaurantconcepten

Gezonde restaurantconcepten bieden restaurateurs vele voordelen, waaronder marketingkansen, het stimuleren van de lokale economie en een positieve consumentenervaring. Omdat gezondheid in het algemeen trending is (denk aan schoon eten, glutenvrij, weinig koolhydraten, geen koolhydraten, enz.), Is het in de handel brengen van een gezond restaurantconcept nog nooit zo eenvoudig geweest. Consumenten willen gezond voedsel dat goed smaakt en betaalbaar is, maar niet per se goedkoop in prijs.

Gezonde menu's van restaurants bevatten vaak lokale gerechten, helpen boeren en telers in de buurt ondersteunen en houden dollars in de lokale economie. In het tijdperk van de gezondheidsbewuste consument die wil weten waar en hoe hun voedsel is verbouwd, hebben gezonde restaurantconcepten het vermogen om hen gerust te stellen dat ze een goede keuze maken voor zichzelf en hun omgeving. Door lokaal te kopen, hebben met name Millennium-consumenten een goed gevoel over waar en hoe ze hun geld uitgeven. En dit is een duidelijk voordeel, omdat lokaal voedsel geld in de gemeenschap houdt, vaak beter smaakt en van betere kwaliteit is dan voedsel dat duizenden kilometers is verscheept en een kleinere ecologische voetafdruk achterlaat.

Gezonde restaurantconcepten worden waarschijnlijk ook omarmd door ambtenaren van de volksgezondheid, die al lang waarschuwen voor de gevaren van fast food en het effect ervan op de bevolking. Er zijn talloze bewegingen in de Verenigde Staten om restaurants te herkennen die gezond eten bevorderen, waaronder de Blue Zone-certificering, die zich richt op calorieën en portiegrootte.

Hoewel er veel voordelen zijn aan het openen van een gezond restaurant, zijn er ook specifieke nadelen, waaronder kosten, een kleiner marktaandeel en veranderende gewoonten van de consument. Gezonde restaurantmenu's bieden doorgaans veel verse producten, lokaal vlees en gevogelte en biologisch geteelde producten. Deze zijn allemaal meestal duurder dan ingevroren, ingeblikt of voorgekookt voedsel met een langere houdbaarheid.

De vraag naar gezonde menu-items is ook discutabel. Terwijl mensen veel mensen zijn zeggen ze willen gezondere opties als ze uit eten gaan, zullen ze dat ook bestellen de gezondere optie? Er zijn talloze studies geweest naar de eetpatronen van consumenten en een van de grootste bevindingen is dat mensen gezondere keuzes zullen maken als ze op een bepaalde manier worden gepresenteerd. Dit betekent voor restaurants die een breed scala aan menu-opties serveren, als een klant de mogelijkheid heeft om een ​​groene salade met kip of een hamburger met friet te kiezen, zal hij hoogstwaarschijnlijk de hamburger met friet nemen-vooral als er een foto is van de burger of het wordt prominent weergegeven in de menu-indeling.

Dit ondersteunt het argument dat gezonde items niet verkopen. Een menu uitlijnen om gezondere opties in het gedeelte 'eersteklas onroerend goed' van een menu te plaatsen en ongezonde opties te beperken, zijn slechts twee manieren waarop restaurants hun menu kunnen ontwerpen om van de gezonde keuze de gemakkelijke keuze te maken.

Zijn gezonde restaurantconcepten succesvol?

De opkomst van succesvolle gezonde restaurantketens zoals Lyfe Kitchens en Sweetgreens is veelbelovend. Maar het komt erop neer dat gezonde restaurantconcepten een klein onderdeel zijn van een veel grotere restaurantindustrie die wordt gedomineerd door hamburgers en patat en overmaatse voorgerechten. Als iemand erover denkt zijn eigen gezonde restaurant te openen, moeten ze ervoor zorgen dat het beroep er is. Ze denken misschien dat een menu dat volledig op rauwe groenten is gebaseerd, als gangbusters zal verkopen, om er vervolgens achter te komen dat de klantenbasis voor dat soort menu heel klein is.

Net als bij elk ander restaurant omvatten specifieke risico's overschatten van de aantrekkingskracht van een concept, het niet beoordelen van de lokale markt en het bepalen van een niche voor het concept en te veel te veel uitgeven.

Al deze risico's kunnen worden gemitigeerd met een goed geschreven bedrijfsplan. Ook rekening houdend met opstartkosten, het kiezen van de juiste locatie en het maken van een sterk marketingplan kan een nieuw restaurant helpen - gezond of niet - goed van start gaan.

Gezonde restaurantconcepten winnen aan populariteit en tonen in veel verschillende vormen, gaande van fine dining restaurants tot foodtrucks. In tegenstelling tot een fast food-maaltijd die onderweg wordt gegeten, kan een gezond maaltijdrestaurant een klant een goed gevoel geven bij het uitgeven van zijn geld. Er is geen spijt van de koper dat hij een bord vette friet of een mesters pizza heeft weggespoeld. Maar gezonde restaurantconcepten zijn nog steeds een gok. Zoals elk nieuw restaurant moeten eigenaren hun huiswerk maken om te beoordelen of hun klantenbestand voldoende groot is om een ​​gezond concept te ondersteunen.

Anders kan het de restauranteigenaar zijn die spijt van de koper heeft.


Video Van De Auteur: Gezond eten met kinderen - 7 tips met Kelly Caresse! // OPTIMAVITA

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hebben restaurants certificering nodig om biologisch voedsel te serveren?

✔ - Moet ik winkelen op eBay of Amazon?

✔ - Hoe Tuckpoint en wat het is


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!