Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe Bridal shows en Expos organiseren


Angela Shumba van Tsaduko Events in de provincie Limpopo, een klein stadje in Zuid-Afrika, besloot om de eerste bruids-show in het gebied te organiseren omdat de regio groot is en veel bruiden (waaronder zijzelf) geen gemakkelijke toegang hebben tot de huwelijksservices en het talent van de provincie.

Angela vroeg aan anderen of ze een bruids show zouden bijwonen en ze kreeg een 100% gunstige reactie. Vervolgens vroeg ze huwelijks- en bruidsleveranciers om deel te nemen aan bruidsuitzendingen en kreeg ze een zeer gunstig antwoord.

Presentatie bij Bridal Shows

Bruidsvoorstellingen worden overal in grote steden overal gehouden. Er worden bruidsvoorstellingen georganiseerd om de trouwleveranciers van een gebied te promoten op een manier die bruiden veel gemak biedt. Wat is er geweldig voor degenen die deelnemen aan bruids shows is dat het dient als een one-stop-shop om de verschillende leveranciers en diensten die betrokken zijn bij de bruiloft zelf te leren kennen - gewoon in een bruiloft expo-formaat.

Wat vind je op bruids-shows? Bruids jurken, gebak, bloemenopties, uitnodigingen / feestartikelen, limousine / autodiensten, fotografen, bruiloftsinrichting en meer.

Chevalier Associates, Inc., publiceert in Shrewsbury, Mass Bruid en bruidegom magazine en produceert een gemiddelde van zeven regionale bruids-shows met meer dan 450 exposanten en 3.000 bruiden / grooms bij hotels en handelscentra in Central New England bekend als The Original Wedding Expo.

Robert Chevalier, president van Chevalier Associates, is sinds 1977, toen hij negen jaar oud was, als manager van de exposanten koffie & donutkar betrokken bij de reclame- en promotiezaken van zijn familie. Honderden huwelijksexposities later, wordt Chevalier beschouwd als een volleerde professional in de bruids-showindustrie in Massachusetts.

Chevalier biedt de volgende 10 tips voor het maken van een bruids show. Weet wat je moet doen, zoals het vinden van een faciliteit, het selecteren van de datum en tijd van de show, weten hoeveel leveranciers je nodig hebt om deel te nemen en het vaststellen van deadlines.

Kwaliteit van de show

Brede gangpaden maken het gemakkelijk voor de bruiden om tussen de trouwverkopers te navigeren. Zorg ervoor dat de cabines ruim zijn, zodat u gemakkelijk kunt zien wat er wordt aangeboden. Creëer een leuke en energieke sfeer voor de deelnemers en exposanten.

verscheidenheid

Zorg ervoor dat er een breed scala aan specialisten in de topcategorieën is. Grote leveranciers zoals faciliteiten, bloemisten, bakkers, bruidswinkels, transport moeten goed vertegenwoordigd zijn, evenals een verscheidenheid aan speciale exposanten, zoals bruidsregisters, salons, visagisten en haarstylisten.

Grote prijzen

Iedereen houdt van winnen. Een reeks prijzen in waarde hebben. Het houdt de bruid geïnteresseerd en met de anticipatie op het winnen van een positieve ervaring. Moedig de leveranciers ook aan om extra prijzen direct aan hun stands te bieden.

Interactieve schermen

Gebruik alle zintuigen om mensen naar de DJ / band te laten luisteren, het eten van de cateraar of de taart van de bakker te proeven, of spring in de nieuwste limousine om een ​​kijkje te nemen in de eerste hand.

Professionele tentoonstellingshokjes

Moedig uw verkopers aan om een ​​opwindende stand te hebben met veel informatie waar bruiden mee kunnen lopen. Zorg ervoor dat de bloemisten glorieuze bloemstukken hebben en de receptie-displays zijn compleet met het beste servies en beddengoed.

Pre-show voorbereiding

Stuur exposantenpakket met informatie over inleverschema's en operaties. Zorg voor praktische assistentie voor expo en stand. Investeer in gerichte en gerichte reclamecampagnes om gekwalificeerde bruiden / bruidegommen aan te trekken.

Registratiegebied

Identificeer de bruid bij registratie en verzamel hun informatie. Dit wordt gebruikt voor marketing na de show.

Voor de aanwezigen

Aanbod toont gidsen met een kaart van de plattegrond van de show, een lijst met exposanten, een reisplan, een lijst met grote prijzen en promotie voor toekomstige data van de bruidsuitzending.

Postshow

Maak een lijst met geregistreerde deelnemers, compleet met naam, postadres, telefoon en / of e-mailadres en huwelijksdatum. Stuur dit samen met een enquête naar alle exposanten zodat u waardevolle feedback kunt krijgen voor toekomstige shows.


Video Van De Auteur: ZIN en KADOES organiseren modeshow

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Redenen waarom het geweldig is om nu een schrijver te zijn

✔ - Wat is de deal met e-commerce Business Intelligence?

✔ - Kosten en installatietips bij het bouwen van een Riprap


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!