Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe een advertentie in de krant te plaatsen

Printkrantadvertenties kunnen uw zoektocht naar de juiste huurder verbreden


Het plaatsen van een advertentie in het geclassificeerde gedeelte van de krant kan een goede ouderwetse manier zijn om huurders te vinden voor uw huurwoning. Het heeft tientallen jaren met een reden gewerkt. Toekomstige huurders kijken er meestal als ze zoeken naar huizen, zelfs als ze dat niet doen enkel en alleen kijk daar. Het is geen gecompliceerd proces, maar een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus overweeg deze kwesties eerst.

Hoeveel kost het?

Het uitvoeren van een huuradvertentie is niet gratis. Kranten worden doorgaans door de lijn geraadpleegd, maar sommige laden mogelijk op basis van het aantal tekens. Sommige worden overdag opgeladen, terwijl andere kortingen bieden als u uw advertentie gedurende een heel weekend of opeenvolgende weken weergeeft.

Factor in de kosten van het runnen van een advertentie in de krant vergeleken met het potentiële voordeel van het kunnen vinden van kwalitatief goede huurders... en om ze snel te vinden.

Moet u ook een online advertentie uitvoeren?

Veel kranten bieden ook online gerubriceerde advertenties. Deze advertenties zijn meestal goedkoper dan het plaatsen van een advertentie in het daadwerkelijke gedrukte papier en u zult doorgaans meer toegestane tekens hebben. Soms kun je zelfs een foto toevoegen.

En je richt je waarschijnlijk op een veel groter publiek. Studies tonen aan dat meer dan 76 procent van de Amerikaanse huishoudens internettoegang had in 2016, het meest recente jaar waarvoor uitgebreide statistieken beschikbaar zijn. Ongeveer 68 procent surfte ook op het web op hun smartphones. Dat zijn veel potentiële huurders die misschien geen krantenkrant ophalen.

Gemiddeld lopen online advertenties gedurende 30 dagen tegen een vast bedrag. Houd er rekening mee dat dit degenen niet zal bereiken niet doen kijk naar de online versies van kranten, maar zoals de cijfers aangeven, zijn deze huishoudens vrij weinigen. En sommige kranten bieden combinatieaanbiedingen, zodat u ook voor één prijs een gedrukte advertentie en een online advertentie kunt uitvoeren.

Uw advertentie schrijven

U zult beperkt zijn in de hoeveelheid ruimte die u moet benutten, maar u wilt er zeker van zijn dat u de belangrijkste kenmerken van uw woning opneemt, zodat uw eigendom zich onderscheidt van de andere vermeldingen.

Wat biedt uw unit dat de meeste anderen niet doen? Zul je huisdieren toestaan ​​als de meeste huisbazen huiveren bij de gedachte? Zorg dat je dit achter de specifieke kenmerken van de woning vindt, zoals het aantal slaapkamers en badkamers. Zoek uit of de krant u toestaat bepaalde woorden te kapitaliseren zodat ze de aandacht van een lezer trekken.

Afkortingen kunnen je beste vriend zijn. U kunt bijvoorbeeld 'H / HW' zeggen om ruimte te besparen in plaats van 'warmte en warm water' op te schrijven. Over het algemeen zult u echter geen afbeeldingen kunnen opnemen, en zelfs als u dat zou kunnen, zouden de afbeeldingen zo klein zijn dat het opnemen van een of meer uw geld zou verspillen.

Kies een krant

Doe je onderzoek zodat je zeker weet dat je advertentie het grootste publiek zal bereiken. Maak een lijst van de kranten die in omloop zijn in uw doelgroep. Probeer hun gemiddelde lezerspubliek te achterhalen. Kies degene met de grootste volgers om het meeste waar voor uw geld te krijgen.

En zorg ervoor dat het volgende overeenkomt met uw doelgroep. De LA Times heeft misschien het grootste lezerspubliek in de omgeving van Los Angeles, maar er is misschien een ander artikel dat mensen in uw community waarschijnlijk zullen lezen als uw accommodatie zich in Burbank bevindt. Adverteren in een lokale krant kan voordeliger zijn.

"Keying" Your Ad

U kunt uzelf instellen om te weten welke advertenties en welke kranten de beste resultaten opleveren als u huizen of appartementen huurt. Dit is geen eenmalige uitdaging. Overweeg uw advertentie te voorzien van een 'sleutel' die aangeeft wanneer de potentiële huurder het heeft gezien, bijvoorbeeld door een klein extraatje te bieden als ze de naam van de krant vermeldt.

Wanneer voert u de advertentie uit?

U kunt de advertentie één dag lang weergeven, het hele weekend, alleen op zondag, voor een hele week, of zelfs voor een hele maand. Houd er echter rekening mee dat hoe meer dagen u de advertentie uitvoert, hoe duurder deze wordt.

Veel mensen krijgen alleen de krant op zondag, dus misschien wilt u proberen de advertentie slechts één dag eerder uit te voeren om te zien welk type antwoord u krijgt. U kunt indien nodig later vertakken. Woensdag hebben de neiging om veel advertenties voor eten en boodschappen aan te bieden en een corresponderende toename van het aantal lezers te vertonen, dus misschien wilt u uw advertentie ook deze dag weergeven.

De advertentie plaatsen

De meeste kranten bieden u de mogelijkheid om de advertentie online te plaatsen, maar anderen stellen u hiervan op de hoogte. Typ gewoon uw advertentie, controleer deze twee keer en volg de instructies op het scherm voor betaling als u uw advertentie kunt plaatsen met behulp van een online systeem. Anders moet u uw advertentie dicteren via de telefoon en moet u betalingsinformatie opgeven als u de krant rechtstreeks moet bellen.

Natuurlijk, als je relatief dichtbij woont, kun je de advertentie nog steeds typen, uitprinten en naar de krant brengen, zodat je niet het frauderisico loopt om je creditcardnummer in de telefoon te lezen.


Video Van De Auteur: Hoe schrijf ik een goed artikel? Examentip Nederlands

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Rendement op eigen vermogen voor beleggers in onroerend goed

✔ - Key Event Planning Vaardigheden om te markeren op uw CV

✔ - Wat leidt voedsel startups om te falen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!