Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe u zich kunt voorbereiden op een bedrijfsbelastingaudit

Wanneer u een IRS-auditmelding ontvangt


Voorbereiding op een belastingcontrole

De beste manier om u voor te bereiden op een belastingcontrole hoeft helemaal niet te worden gecontroleerd. Maar iedereen is menselijk en er worden fouten gemaakt. Proberen om zo nauwkeurig en volledig te zijn in uw aangiften inkomstenbelasting is belangrijk om een ​​audit te voorkomen.

Soorten IRS-audits

De IRS voert drie verschillende soorten belastingaudits uit:

  • Correspondentie-audits, per brief. Bij dit type controle vraagt ​​de IRS om verificatie of foutcorrectie of aanvullende documentatie.
  • Office-audits, waarin de belastingbetaler wordt verzocht naar een IRS-kantoor te komen en specifieke documenten te brengen.
  • Field Audit waarin de IRS naar uw plaats van vestiging komt. Dit type controle is uitgebreider en de IRS kan binnen bepaalde limieten formulieren, documenten of belastingaangiften van voorgaande jaren aanvragen.

Beperkingen voor audits en collecties

De IRS kan een zakelijke of persoonlijke belastingaangifte met drie jaar indienen controleren; het kan de verschuldigde belastingen tot tien jaar terugvorderen. Dus als een audit van 2018 van een in 2015 ingediend aangifte tegenstrijdigheden aantoont in een aangifte of teruggave ingediend tussen 2008 en 2018, kan het belasting heffen op al die opbrengsten.

Uitzonderingen op de limieten voor audits en incasso's kunnen worden gemaakt door de IRS voor belastingontduiking, het indienen van een valse aangifte of het indienen van geen teruggave, in aanvulling op andere uitzonderingen. (IRC-sectie 6501)

Tips voor het voorbereiden van een belastingcontrole van uw bedrijf

Stel dat u een auditmelding van de IRS of van uw staat hebt ontvangen.

Wanneer u een controleaanvraag ontvangt, neem eerst contact op met uw belasting bereider of belastingadviseur voordat je reageert. Zelfs een eenvoudige IRS-brief waarin een document wordt aangevraagd, kan een signaal zijn van een mogelijk probleem. Het is altijd het beste om het verzoek samen met iemand te bekijken die u kan helpen een reactie op te stellen. Ja, dit betekent extra geld voor de diensten van een CPA of belastingadvocaat, maar het kan u later meer problemen besparen. Lees meer over wie uw bedrijf voor de IRS kan vertegenwoordigen.

Verkrijg uw records op volgorde. IRS-auditors kunnen sancties opleggen aan uw bedrijf voor slechte records. Orden records per jaar en per type (inkomsten, uitgaven, pensioenplannen, enz.). Zorg ervoor dat alle relevante records beschikbaar zijn. Als ze het niet druk krijgen om ze te kopen. Vraag bank- of creditcardgegevens of informatie van leveranciers aan. Als records niet beschikbaar zijn, verzin ze dan niet!

Alles in het werk stellen om te reconstrueren verloren of vernietigde records, en documenteer je inspanningen. Als er bijvoorbeeld brand in uw kantoor is geweest, documenteer dan uw pogingen om uw bedrijfsrecords te reconstrueren en laat zien dat u back-ups van records hebt gemaakt.

Begrijpen opzettelijke versus onbedoelde storingen. Het opzettelijk minimaliseren van uw bedrijfsbelastingen met illegale middelen is belastingontduiking en het is tegen de wet. Als u kunt aantonen dat uw probleem (geen records voor een bepaald jaar bijvoorbeeld) onbedoeld was, heeft de IRS de neiging soepeler te zijn. Aan de andere kant zijn ze veel sneller in het opleggen van boetes en straffen voor opzettelijke acties of weglatingen.

Zorg ervoor dat je er geen hebt persoonlijke uitgaven in uw bedrijfsrecords. U moet persoonlijke en zakelijke uitgaven apart houden, met verschillende bankrekeningen en creditcards en scheiding van zakelijke en persoonlijke reiskosten. Lees meer over het scheiden van zakelijke en persoonlijke uitgaven voor belastingdoeleinden.

Als u wordt gecontroleerd voor het feit dat u meerdere jaren bedrijfsverlies hebt geleden, moet u aantonen dat u hard aan het werk was om winst te maken en een echte onderneming te zijn en niet alleen maar een hobby. Verkoop- en marketingkosten, het bijhouden van uitstekende records, zullen u helpen uw zaak te maken.

Focusproblemen voor IRS-audits

De IRS kijkt nauwkeuriger naar bepaalde soorten bedrijven en bedrijfsactiviteiten. Bijvoorbeeld:

  • Cash bedrijven, waarin het gemakkelijk is om inkomsten te onderschrijven. Cash bedrijven hebben meer kans om te worden gecontroleerd en het is moeilijk om inkomsten te bewijzen voor een bedrijf in contanten.
  • Wees voorbereid om documentatie van (1) te tonen zakenreis en (2) zakelijk amusement en maaltijden. Deze kosten zijn topdoelen voor de IRS en u moet het zakelijke doel voor elke uitgave laten zien. De records moeten tegelijkertijd (op dat moment) zijn en datum, tijd, hoeveelheid, wie daar aanwezig was (indien van toepassing) en specifiek zakelijk doel bevatten.

Home Business Tax Audits - Een ander geval

Thuisgebaseerde bedrijven moeten iets meer doen om zich voor te bereiden op een belastingaudit. Audits van thuisbedrijven richten zich meestal op de poging van het bedrijf om kosten af ​​te trekken voor het gebruik van de zakelijke thuisruimte. Het is een van die audit "rode vlaggen" waar je misschien al van gehoord hebt.

De auditor wil ervoor zorgen dat de kamer of een deel van een ruimte die wordt gebruikt voor het bedrijfsleven beide wordt gebruikt regelmatig en uitsluitend met dat doel. Voorbereiding op een belastingaudit voor uw thuisbedrijf houdt in dat u ervoor zorgt dat uw kantoorruimte vrij is van alles wat persoonlijk is - en ja, dat is inclusief uw computer. Hier zijn enkele andere tips voor het voorbereiden van uw huisruimte op een belastingaudit voor bedrijven.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als fiscaal of juridisch advies. Elke bedrijfssituatie is anders en belastingwetten en -regelgeving veranderen vaak. Voordat u begint met de voorbereidingen voor een belastingaudit, moet u hulp krijgen van een belastingprofessional die gekwalificeerd is om u voor de IRS te vertegenwoordigen.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Soorten discussies en tips om ze vast te houden

✔ - Discriminatie en dekking van algemene aansprakelijkheid

✔ - Effectief beveiligingsbeleid dat elk bedrijf zou moeten hebben


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!