Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

Hoe u uw eerste thuiskantoor instelt

Uw kantooromgeving op kantoor functioneel en efficiënt maken


Werken vanuit huis biedt vele voordelen, waaronder de flexibiliteit van het instellen van uw eigen schema, tijdwinst en gasgeld door uw dagelijks woon-werkverkeer te elimineren. Succesvol zijn in een thuiskantoor vereist echter het creëren van een kantoorruimte die efficiëntie bevordert in een niet-traditionele werkomgeving. Overweeg de volgende tips om een ​​professionele werkruimte voor uw nieuwe bedrijf te definiëren.

 • 01

  Maak een lijst met uw kritische kantoorbehoeften

  Overzicht van vrouw die op kantoorcomputer werkt

  Voordat u een hoek in een van uw kamers claimt en deze een kantoor noemt, maakt u een gedetailleerde lijst van uw basisbehoeften voor een thuiskantoor of een lijst met 'kritieke behoeften'. Uw behoeftenlijst moet een bureau, computer, printer en telefoon bevatten. Als u bijvoorbeeld een grafisch artiest bent, hebt u mogelijk zowel een klein bureau voor uw computer als een grotere tafel of werkruimte nodig voor uw illustraties. Als u echter een consultant bent, hebt u mogelijk extra ruimte nodig voor meerdere vergrendelde, brandvrije archiefkasten en mogelijk ruimte voor klanten om u te ontmoeten. Bij het maken van uw lijst van kritieke behoeften, is het belangrijk om na te denken over hoe u van plan bent om het thuiskantoor te gebruiken.

 • 02

  Kies een speciale ruimte voor uw thuiskantoor

  Zodra u uw lijst met kritieke behoeften hebt opgesteld, heeft u een beter idee van hoeveel ruimte u nodig heeft voor uw kantoor en kunt u een speciaal gedeelte van uw huis reserveren. Idealiter zou het kantoor in een rustige omgeving moeten zijn met een zekere mate van privacy. Dit is vooral belangrijk als u het huis deelt met een partner, kinderen of zelfs een kamergenoot. Een logeerkamer met een deur is bijvoorbeeld het beste omdat deze kan helpen bij het filteren van ruis van de rest van het huis, vooral als u vaak aan de telefoon bent. Of, als u klanten in uw thuiskantoor zult ontmoeten, kan het efficiënter zijn om een ​​kamer bij de hoofdingang van het huis te kiezen.

 • 03

  Wees creatief: werkruimte- en opslagvereisten in evenwicht brengen

  Vaak heeft een kantoor aan huis een beperkte hoeveelheid ruimte en kan het krap voelen, zelfs met alleen een stoel en een bureau in de kamer. Het onderhouden van een professioneel kantoor is echter afhankelijk van een goede organisatie. Dat betekent een ruimte plannen die voldoende ruimte heeft voor zowel opslag (bestanden, benodigdheden, enz.) Als een ruim werkgebied. Misschien moet je creatief worden. Bouw bijvoorbeeld uw eigen bureau dat archiefkasten gebruikt als basis met hout of een laminaat aanrecht voor de bovenkant. Mogelijk moet u ook bestanden in een andere ruimte opslaan. Een vuistregel is dat bestanden of benodigdheden die u vaak gebruikt, gemakkelijk toegankelijk moeten zijn. Nogmaals, het doel is om een ​​georganiseerde kantoorruimte te creëren die aan al uw basisbehoeften voldoet en waarmee u efficiënt kunt werken.

 • 04

  Fleur uw thuiskantoor op met een goede verlichting

  Kies waar mogelijk een ruimte voor uw kantoor die veel daglicht binnenlaat. U kunt het gebied ook verbeteren met directe verlichting. Begin met algemene, bovenlichten die het grootste deel van het werkgebied vullen. Overweeg vervolgens taakverlichting of bureaulampen toe te voegen, en staande lampen die geconcentreerde verlichting kunnen geven aan uw specifieke werkgebied. Tot slot, ongeacht het type verlichting dat beschikbaar is, moet u ervoor zorgen dat uw computerscherm zo is geplaatst dat er geen verblinding optreedt. Het doel is om gebalanceerde verlichting te creëren die vermoeidheid van de ogen minimaliseert.

 • 05

  Gebruik een speciale telefoon voor uw thuiswerk

  Een van de vele voordelen van werken vanuit huis is dat er minder overhead is. De initiële besparingen van het delen van een telefoonlijn met uw huis en bedrijf kunnen u uiteindelijk echter wel kosten. Een huistelefoon is minder professioneel en kan klanten in staat stellen om de legitimiteit van het bedrijf in vraag te stellen. Een van de meest voorkomende valkuilen bij het gebruik van een thuistelefoon is het delen van de voicemail met een bericht van familie en bedrijf. Het verwart klanten. Op dezelfde manier riskeert u dat een kind of een ander gezinslid de telefoon opneemt, waardoor u de indruk wekt dat u geen echte onderneming hebt. Het is het beste om een ​​speciale telefoonlijn te gebruiken voor uw thuiskantoor. Dit kan natuurlijk ook het gebruik van een mobiele telefoon of een VoIP-telefoon (op internet) omvatten.

 • 06

  Investeer in de juiste thuiskantoorapparatuur

  Aan de slag in uw kantoor aan huis met behulp van de juiste apparatuur is essentieel, en telefoons zijn niet de enige apparaten die u moet hebben. Helaas kan het verleidelijk zijn om te bezuinigen op belangrijke apparatuur en uitspraken te doen over onnodige items, zoals kantoorinrichting. Er moet geld worden uitgegeven aan een goed bureau met de juiste werkplek, een comfortabele stoel die ondersteuning biedt, een computer met efficiënt geheugen en prestaties, een snelle internetverbinding en andere gespecialiseerde apparatuur, hulpmiddelen of software die van essentieel belang is voor prestaties in jouw expertisegebied.

 • 07

  Scheid de professional van de persoon

  Als u vanuit huis werkt, is het belangrijk om te voorkomen dat uw persoonlijke leven overslaat in uw zakelijke leven (en vice versa). Het instellen van een zakelijke bankrekening is de eerste stap om te voorkomen dat persoonlijke uitgaven worden gecombineerd met uw zakelijke uitgaven. Om verder verwarring te verminderen, probeert u persoonlijke cheques, records en zelfs e-mail op te slaan in een andere ruimte dan uw kantoor. Het volledig segmenteren van deze twee delen van je leven kan ook helpen bij belastingtijd. Fiscale aftrekposten met betrekking tot thuiskantoren worden steeds kritischer bekeken en hoe meer u kunt aantonen dat het kantoor een volledig apart en speciaal gebied is, des te beter het voldoen aan de IRS-definities van een thuiskantoor.

 • 08

  Maak gebruik van formele processen en procedures in uw thuiskantoor

  Het is niet nodig om een ​​formeel werknemershandboek te schrijven of een lijst met kantoorregels te publiceren, maar het is handig om een ​​formeel systeem van bewerkingen voor uw thuiskantoor op te stellen. Een handboek moet alles omvatten, van het standaardiseren van het bijhouden van gegevens en het betalen van facturen tot het loggen van tijd met klanten en kilometers voor zakenreizen. Door een paar formele procedures voor standaard bedrijfsfuncties in te stellen, zorgt u ervoor dat uw kantoor georganiseerd blijft en dat die informatie beschikbaar is waar en wanneer u het nodig hebt.

 • 09

  Vestigingstijden

  Flexibiliteit is een belangrijk voordeel van werken voor jezelf in een thuiskantoor, maar het vereist nog steeds dat je behoorlijk veel tijd besteedt. Door een typisch schema voor werken op kantoor in te stellen, kunt u gefocust blijven. Misschien nog belangrijker is dat het bijhouden van standaard kantooruren (voor het grootste deel) ook helpt uw ​​klanten te weten wanneer u beschikbaar bent. U kunt het grootste deel van uw creatieve werk immers midden in de nacht doen, maar uw klanten zullen waarschijnlijk meer traditionele werktijden behouden. Als gevolg hiervan moet u zichzelf beschikbaar stellen tijdens uren dat uw klanten aan het werk zijn. Het instellen van kantoortijden kan ook helpen om afleiding, en onaangekondigde oproepen of inloopbezoeken van goedbedoelende vrienden en familie te minimaliseren.

 • 10

  Keep Time: Hang een klok op uw thuiskantoor

  Zodra uw openingstijden zijn ingesteld, vergeet dan niet een klok aan een muur te hangen of op uw bureau te plaatsen. Hoewel dit belachelijk en vanzelfsprekend lijkt, is de waarheid dat wanneer je vanuit huis werkt, het gemakkelijk is om de tijd te vergeten. Voordat je het weet, heb je een dag van 14 uur gewerkt, voor de derde dag op rij. Hoewel je werk thuis is, komt er nog steeds een tijd dat je het hebt om het een dag te noemen en de deur naar je kantoor sluit.


 • Video Van De Auteur: Waterkoeler HABIT DT7, ideaal voor thuis of op kantoor!

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Hoe u de beste Amerikaanse detailhandelsjobs kunt vinden

  ✔ - Drie dingen die je op dit moment in je restaurant zou moeten doen

  ✔ - De Mission Statement van Ford Motor Co.


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!